Petrić oficiálně v Hamburku

17.08.2008, 14:50
Aktuality
Hamburger SV oficiálně potvrdil zisk Mladena Petriće z Borussia Dormund. Opačným směrem poputuje Mohamed Zidan a blíže neurčená finanční částka. Výměnou se tak potvrdilo to, o čem už se v Německu spekulovalo několik dní.

Zidan i Petrić shodou okolností strávili ve svých již bývalých působištích pouhopouhý jeden rok – Egypťan do Hamburgeru přestoupil z Mainz 05, chorvatský útočník před angažmá v Borussii oblékal barvy Basileje.

"Jsme nadšeni, že se nám podařilo dotáhnout přestup Mladena Petriće," prohlásil spokojený prezident Hamburgeru SV Bernd Hoffmann. "Své kvality prokázal v Bundeslize i v národním týmu."

27letý Petrić bude oficiálně představen až ve čtvrtek, jelikož se nejdříve připojí k reprezentančnímu výběru pro blížící se přátelské utkání se Slovinskem. "Už se nemůžu dočkat," řekl v rozhovoru pro internetové stránky klubu, "HSV je jeden z největších klubů v Německu a jediný, který se zúčastnil všech sezón v Bundeslize. Borussia je take velký klub, ale Hamburk je ještě o kousek výše."

Pro 26letého Zidana je přestup do Borussie možností zapomenout na nevydařenou sezónu, během které dal v 21 zápasech pouhé dva góly. K tomu by měl dopomoci i kouč Jugen Klopp, jenž Zidana vedl během jeho hostování v Mainz před dvěma lety.

"Už se těším, až se připojím k týmu a samozřejmě k trenéru Kloppovi. V Mainzi jsem zažil skvělé časy a doufám, že se mi pod ním bude dařit i v Dortmundu," uvedl rodák z Port Said. "Samozřejmě mě odchod z Hamburku trochu mrzí, ale myslím, že přestup je pro mě tím správným krokem. Musím pravidelně hrát, abych se mohl dále zlepšovat."

Autor: Petr Kilian / sportinglife.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
herbage

Přestup léta, tedy co se Bundesligy týče.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě si polepší,ale má navíc.

Reagovat
ajurik

smrtelný chorvatský útok Olič- Petrić

Reagovat
smazaný uživatel

jn mohlo by to tak byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Bude chybet skoda ho.

Reagovat
havrys99

oooouuu paráda nedá se považovat jako náhrada za VdV, ale určitě nás zvedne, borec jeden....

Reagovat
havrys99

....uvidíme, jak Jol vyřeší ofenzivní část příchodem Mladena. Já bych to viděl na risk v překopání systému na 4-4-2 s tim, že ve středu zálohy budou 2 DM, takže něco jako třeba Francouzká repre...Trochowski,de Jong,Jarolím,Pitroipa - Petrič,Olič(Guerrero)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takle to bylo v zápase s Bayernem,samozřejmě místo Petriče tam byl Guerrero.

Reagovat
havrys99

jj Olič v záloze na křídle, ale Trochowski na středu a to neni jeho post, to je taky lajnař...

Reagovat
smazaný uživatel

Pitroipa je prave kridlo ? a co Castelen ?

Reagovat
havrys99

no von se povětšinou prohazuje s Trochowskim...Castelen, byl docela nepovedenej nákup, ale kdo moch vědět, že ho budou potkávat zranění, i teď je zraněn a stejnak by nedostal moc šancí

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
GEGE

Tohle je fakt super koupe pro HSV letos je schopny dat klidne 20 golu

Reagovat
smazaný uživatel

Petrič je ozaj dobrá posila pre Hamburg.....utočná dvojiva Olič-Petrič je veľmi kvalitná.......pre chorvátsku reprezentáciu len dobre,že táto dvojica bude zohraná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele