Bundesliga se rozhodne v únoru, myslí si Zidan

27.12.2010, 20:58
Aktuality
Útočník Dortmundu, tedy vedoucího týmu Bundesligy, se nechal slyšet, že o titulu rozhodnou výsledky v únoru 2011. "Pokud získáme z první pěti zápasů po zimní přestávce 10 bodů, titul už by nám neměl utéct," řekl Zidan deníku Bild.

Borussia aktuálně vévodí fotbalové tabulce v německu s náskokem 10 bodů před druhou Mohučí. Během podzimu navíc padla jen dvakrát. V prvním kole podlehl Dotmund Leverkusenu, v posledním pak 0:1 Frankfurtu. "Na rozdíl od týmu, jakým je Bayern Mnichov, nehrajeme o ligový titul každý rok. Tuhle šanci dostáváme třeba jen jednou za 10 let, a proto si ji nesmíme nechat ujít."

Reprezentant Egypta se teprve nyní vrací do ideální kondice po dlouhé pauze, která byla zapříčiněna zraněním kolena. Teď se ale cítí fit a chce dokázat svou důležitost pro tým ve druhé polovině sezóny. "Udělám vše proto, abych se vrátil do základní jedenáctky. Shinji Kagawa bude pryč na reprezentační akci a po jeho návratu budeme, myslím, ve stejné pozici. Pokud by se mi náhodou nepodařilo patřit mezi opory týmu a byl bych jen náhradník, tak s tím nebudu mít problém. Samozřejmě chci hrát, ale věřím ve schopnosti trenéra Juergena Kloppa. On udělá ta nejlepší rozhodnutí."

Mohamed Zidan prošel v Bundeslize několika týmy. Nejlepší období zažil na jaře roku 2007, kdy v 15 zápasech v dresu Mohuče vstřelil 13 branek. Poté odešel do Hamburku, kde se jeho talent rozvinul ještě více a jeho výkony ho dostaly až do Borussie. Za ní odehrál v posledních dvou sezónách 57 zápasů a vstřelil 13 branek.

Autor: Filip Horký / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Kaká10

ježíš já si toho myslim BvB

Reagovat
smazaný uživatel

že to řiká zrovna on

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Doporučení pro sázkaře : www.tipsolo.blog.cz

Reagovat
smazaný uživatel

To je rozumné !

Reagovat
jv

Nejprve by ses měl snažit o to, aby ses vrátil na hřiště a podával kvalitní výkony, a až potom by si měl mluvit o titulu...

Reagovat
Ondraa24

Reagovat
Kaká10

tvle zmenen obrazek ted nema nad čím cukroušek leštit (neber to jako urazku)

Reagovat
smazaný uživatel

:-D

Reagovat
smazaný uživatel

BVB na titul

Reagovat
smazaný uživatel

klicovej bude hned ten prvni zapas v Neverkusenu...misto Kagawy bych stavel Gotzeho a na kraj Kubu...hlavne nestavet Da Silvu a ani tam neposouvat Nuriho!

Reagovat
smazaný uživatel

vstřelil jenom 13 branek tak to mi pár gólů muselo hodně uvíznout v paměti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele