Zidan chce hrát pravidelně, čeká na řešení okolo Barriose

18.01.2012, 09:15
Aktuality
V útoku Borussie Dortmund letos září Robert Lewandowski. Polský reprezentant se usadil v základní sestavě a na jeho další konkurenty zůstává minimum času. Na lavičce často vysedávají Lucas Barrios a Mohamed Zidan, jehož budoucnost bude záviset na osudu paraguayského kanonýra...

Barrios loni patřil do základní sestavy, v létě ale hrál s Paraguayí na Copa América a do Dortmundu se vrátil zraněný. Toho využil Lewandowski, který svého konkurenta už do základní sestavy nepustil. Zdravotní problémy má často i egyptský útočník Zidan, jenž se na podzim dostal na hřiště jenom třikrát.

"Je mi třicet, chci hrát pravidelně a už nemohu akceptovat roli prvního nebo druhého náhradníka. Ale BVB mě pustí jenom v případě, že zůstane Barrios, jenom pak mě nechají odejít," prohlásil Zidan.

Někdejší hráč Hamburku má ve Vestfálsku smlouvu do konce letošní sezony a Borussia by za něho tak nemusela za šest měsíců dostat žádné odstupné. Důležité v tomto směru bude, jak dopadnou námluvy Barriose s Malagou, která o něho má zájem.

"Dokud mi nevyprší smlouva, dám do toho vše. Miluji tento klub, získal jsem s ním svůj první ligový titul. BVB pro mě bude vždy něčím zvláštním," svěřuje se Zidan, který v zimní přípravě nastřílel už pět branek.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hold útok je tam narvanej.. , ale skvělej útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, dřív jsem měl Zidana s BVB spojenýho jako střelce ze základu...jeden z nejlepších Egypťanů posledních let, snad půjde někam, kde si zahraje, nebo se zas vrátí do základu.

Reagovat
Filip12

Mohuč

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí, jak se prosadil Lewa. Když to porovnám s tím, jak jsem ho tu jako jeden z mála furt obhajoval, jinak skoro každý tady na něj kydal hnuj a cpal do útoku Lucase. Ha a nakonec vám to Lewa natřel A bude ještě lepší.

Reagovat
Arne

Trochu mírni ten optimismus, abys pak nebyl zklamanej... Barrios je furt kvalitativně trochu někde jinde a nebejt toho zranění, nikdy by k něčemu podobnému nedošlo.

Reagovat
stas87

u nich oboch je to o absolutnej dovere spoluhracov,to co je teraz tak to lewa zazival u lechu,tim mu veril a on mu to splacal brankami,najvacsiu blbost by teraz klopp urobil kebyze lewu vynda a da tam barriose,s lewou to poriadne zatrase a moze ho to poznamenat

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady jde hlavně i umění hráče, o tom jak je šikovnej, jaký má talent a že dokáže pracovat nejen na sobě ale pomoct i mužstvu.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se podívej na FB, něco sem ti tam poslal. Do pátku potřebujem vědět, jestli jo či ne.

Reagovat
Arne

Tak to není jen u těch dvou, to hraje roli všude a u všech... Já jen doufám, že se Kloppo nebude bát to změnit a dá čistě na momentální formu.

Reagovat
jv

Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, to jo ale ruku na srdce, přečti si diskuze tak rok zpátky, kdy ho skoro každej posílal na lavičku či dokonce zpět do Polska a on jim ukázal, že góly dávat umí a že začíná být pro BvB nepostradatelný

Reagovat
Arne

Tak loni na jaře hrát na 10ce a prostě to nebylo nic extra, navíc neskutečný šance zahazoval... Řekl bych, že to byl nejslabší článek sestavy.

K duhu mu jde fakt, že dřel, neměl kecy a počkal si na šanci, která přišla... V tomhle přístupu má oproti Barriosovi navrch, ale pro mě čistě kvalitou zůstává horším hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já nikde nepíšu, že je lepší než Lucas, jen jsem poukazoval na to, že většina ho posílala někam zpět do Raczibore, že na to nemá a ono ejhle. Teď je nejlepší střelec a určitě bude ještě lepší. Předtím se de facto rozkoukával, neznal jazyk, prostředí, Lucas měl super formu. O tom žádná ale ty útoky na Lewu taky nemuseli být. A jako jeden z mála jsem ho tu obhajoval, aby ste mu dali čas atd.

Reagovat
Arne

A já ho zase nikam neposílal... Pravděpodobně jsem ho taky kritizoval, ale bylo to oprávněný. Nebýt z Lechu, tak se jste si to tak nebrali a nikdo by se nad tím nepozastavoval.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo říká, že ty? Píšu většina (a pokud mám jmenovat, tak třeba hlavně "velký" fanoušek BvB SuperFrankie). A že je z Lechu taky hrálo svoji roli, o tom žádná.

Reagovat
j_mrazik

Vždyť víš, že Jouda fotbalu nerozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

No psal jsi skoro každý, takže pravděpodobnost, že tam jsem i já, je docela vysoká.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím souhlasím. jenže já bych řekl, že prváě Lewandovski je kvalitativně někde jinde jako Barrios!!

Reagovat
jv

No vždyť je...

Reagovat
jv

Tak přiznávám, byl jsem mezi nima, ale spíš než kritikou bych to nazval konstatováním faktů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

o Lewandowskeho sa zaujme bayern podla sport-blind

Reagovat
smazaný uživatel

budu doufat v to, že Bild rovná se Blesk, tím pádem věrohodnost je minimální.

Reagovat
Arne

Člověk se v tom musí trochu orientovat... Některý spekulace tam jsou dost užitečný, ale tohle je nejspíš kravina.

Reagovat
Tomanatura

SportBild opravdu neni jako sportovni rubrika v Bildu

Reagovat
smazaný uživatel

tak já to nečtu, jen vím, že Bild je v Německu nejrozšířenější bulvár...

Reagovat
jv

Jojo, ale SportBild je něco jinýho.

Reagovat
JozkokozleJ

V zmysle?

Reagovat
jv

Čistě pozitivním.

Reagovat
JozkokozleJ

Aky je teda rozdiel medzi sportovou rubrikou Bildu a SportBildom?

Reagovat
jv

SportBild je spíš jako magazín, seriózní zprávy, zatímco sportovní rubrika bildu vypadá jako u nás ta u blesku, respektive isport.cz.

Reagovat
JozkokozleJ

Diky.

Mal som predsezonneho sprievodcu zo SportBildu a vyzeral celkom dobre.

A je pravda, ze ten Bild ma tie titulky stylu Blesk. Ale az taka hroza - obdobna nasim bulvarom - to zas nie je.

Reagovat
jv

Lepší přirovnání mě nenapadlo.

Reagovat
Arne

Gladbach - Bayern na ARD, paráda.

(vím, že to asi není novinka, ale teď mě to napadlo a mám radost, že to vážně bude)

Reagovat
smazaný uživatel

(málem bych zapomněl )

Reagovat
jv

Super.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele