Krmenčík dostal od trenéra za úkol dát dva góly, a to splnil

Plzeňský útočník Michael Krmenčík dostal od trenéra Romana Pivarníka úkol vstřelit dvě branky, a to se mu podařilo. Dvěma zásahy pomohl k ligové výhře 4:1 nad Hradcem Králové a dostal tak Plzeň do čela tabulky o skóre před Mladou Boleslav.

Jeden z nejtěžších soupeřů, hodnotí Razgrad plzeňští hráči

Plzeňští hráči ani jejich trenér Roman Pivarník nejsou příliš nadšení z dnešního losu čtvrtého předkola Ligy mistrů, který jim za soupeře přidělil Ludogorec Razgrad. Viktoriáni považují bulharského šampiona za jednoho z nejsilnějších protivníků, ale věří, že přes něj mohou postoupit do základní skupiny.

Krmenčík: Byl to můj nejdůležitější gól kariéry

Za nejdůležitější gól kariéry označil plzeňský útočník Michael Krmenčík svou trefu do sítě Karabachu, znamenající po venkovní remíze 1:1 postup do 4. předkola Ligy mistrů...

Krmenčík byl ze svých prvních ligových gólů za Plzeň dojatý

Plzni se v pravý čas uzdravili útočníci. V základní sestavě v ligovém šlágru na Spartě nečekaně nastoupil nejlepší kanonýr Michal Ďuriš, závěr duelu ale patřil jeho nástupci Michaelu Krmenčíkovi, který přišel na trávník v 79. minutě a dvěma premiérovými góly v nejvyšší soutěži za Viktorii potvrdil výhru 3:0.

Krmenčík: Trenér mě nechal vydusit a vyplatilo se mu to

Útočník Dukly Michael Krmenčík se proti Jihlavě (4:1) dočkal svých premiérových dvou ligových gólů za pražský tým. Fotbalový reprezentant do 21 let věří, že za jeho střeleckým probuzením stojí trenér Luboš Kozel, který s ním dříve nebyl spokojený a nepostavil ho v minulém zápase na Slovácku.

Plzeň pustila Štípka hostovat do Hradce a Krmenčíka do Dukly

Plzeň pustila dva své nadějné fotbalisty na roční hostování. Záložník David Štípek bude v příští sezoně oblékat dres prvoligového nováčka Hradce Králové a útočník Michal Krmenčík posílí Duklu Praha.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele