Další články

Krmenčík po jedné sezoně skončil v indonéské lize

Michael Krmenčík uzavřel po jedné sezoně své účinkování v indonéské lize, kde působil v Persija Jakarta. Český útočník, který v exotickém angažmá nastřílel deset gólů, to oznámil na instagramu. O svém dalším působišti zatím neinformoval.

Trest pro Krmenčíka: Za plivnutí na soupeře vynechá šest zápasů

Michael Krmenčík si kvůli plivnutí na protihráče nezahraje v indonéské lize šest zápasů. Útočník Persije Jakarta navíc musí zaplatit pokutu 10 milionů rupií (v přepočtu zhruba 15.000 korun). Rozhodla o tom disciplinární komise tamní soutěže.

Krmenčíkův výstřelek v Indonésii: Plivl na soupeře a dostal od něj pěstí

Michael Krmenčík z Persije Jakarta v utkání indonéské ligy plivl do obličeje kapitánovi Bornea a dostal žlutou kartu. Obránce Diego Michiels, který na českého útočníka plivl jako první, ho udeřil do tváře a byl vyloučen.

Krmenčík míří do Jakarty, zahraje si i s Kúdelou

Útočník Michael Krmenčík, který v minulé sezoně hostoval v pražské Slavii, přestoupil z Brugg do Persije Jakarta. S indonéským celkem podepsal tříletou smlouvu. Klub o tom informoval na svém webu. V týmu se potká s bývalým spoluhráčem ze Slavie stoperem Ondřejem Kúdelou, který do Jakarty přestoupil před dvěma týdny.

Podle Nováka v reprezentaci napětí mezi Krmenčíkem a hráči z Plzně nepanuje

Obránce Filip Novák odmítl, že by v české reprezentaci při probíhajícím srazu panovalo napětí mezi hráči Slavie a Plzně kvůli událostem okolo nedávného vzájemného zápasu v lize. Slávistický útočník Michael Krmenčík se na konci října poněkud nepatřičně vymezil proti bývalému klubu ze západu Čech, své někdejší spoluhráče provokoval a dokonce se předtím gesty přidal k vulgárnímu pokřiku fanoušků proti Viktorii. Podle Nováka je atmosféra v národním týmu stejně dobrá jako vždy.

Výkony rostou, ale chování s Plzní nebylo ideální, řekl kouč o Krmenčíkovi

Trenéři české reprezentace si v nominaci na listopadové zápasy s Kuvajtem a Estonskem nechali jedno volné místo v ofenzivě a mezi třemi zvažovanými hráči je i slávista Michael Krmenčík. Osmadvacetiletý útočník v minulém týdnu upoutal pozornost hlavně provokacemi proti svému bývalému klubu Plzni. Asistent reprezentačního kouče Jiří Chytrý připustil, že Krmenčíkovo chování nebylo ideální.

Krmenčík: Gól jsem potřeboval, nemůžu za to, že byl zrovna proti Plzni

Slávista Michael Krmenčík si hodně cenil branky, kterou ve šlágru 13. ligového kola s Plzní v nastavení zpečetil domácí vítězství Pražanů 2:0. Osmadvacetiletý útočník byl rád, že prolomil střelecké trápení a prý příliš neřešil, že se tak stalo zrovna proti mateřskému klubu. Krmenčíka nejen za bujarou gólovou oslavu v Edenu tvrdě odsoudil bývalý spoluhráč z Viktorie David Limberský.

Krmenčík se přidal k vulgárnímu skandování proti Plzni, později se omluvil

Slávistický útočník Michael Krmenčík se po středeční dohrávce 3. kola první ligy proti Olomouci přidal k fanouškům Pražanů, kteří skandovali vulgární pokřik proti Plzni, kde dlouhá léta působil. Osmadvacetiletý reprezentační útočník se později svému někdejšímu klubu, s nímž se červenobílí utkají v nedělním šlágru v Edenu, na sociální síti omluvil. Krmenčíka zkritizoval například jeho někdejší plzeňský spoluhráč David Limberský.

Krmenčík byl rád, že ho nebude svazovat čekání na první gól za Slavii

Útočník Michael Krmenčík byl šťastný, že se ve šlágru 8. kola první ligy ve vršovickém derby na půdě Bohemians 1905 dočkal premiérové branky za Slavii. Osmadvacetiletý český reprezentant připustil, že pokud by na gól čekal déle, svazovalo by ho to. Letní posila Pražanů naskočila v Ďolíčku na druhý poločas, v němž Pražané vstřelili pět branek a obratu zvítězili vysoko 5:1.

Krmenčík věří, že si ho slávisté navzdory dřívějšímu působení v Plzni oblíbí

Nová posila Slavie Michael Krmenčík dosud strávil nejdelší část kariéry v týmu rivala z Plzně. Proto si po příchodu do Edenu stanovil jako jeden z cílů to, aby si ho díky výkonům fanoušci v Edenu oblíbili. Osmadvacetiletý reprezentační útočník je rád, že ho v mužstvu úřadujícího českého šampiona konečně povede trenér Jindřich Trpišovský.

Slavia dotáhla příchod reprezentačního útočníka Krmenčíka

Pražská Slavia dotáhla příchod útočníka Michaela Krmenčíka. Osmadvacetiletý český reprezentant zamířil do Edenu z belgických Brugg na roční hostování s povinnou opcí na přestup v případě, že český šampion letos projde do základní skupiny Ligy mistrů. Červenobílí o tom informovali na svých internetových stránkách.

Slavia je velmi blízko příchodu Krmenčíka, Pražany posílil Švéd Ousou

Slavia Praha z 90 procent dotáhla příchod reprezentačního útočníka Michaela Krmenčíka z belgických Brugg. Do Edenu by měl zamířit na roční hostování, které se změní v povinný přestup, pokud červenobílí postoupí do základní skupiny Ligy mistrů.

Trpišovský: Jednání s Bruggami o Krmenčíkovi probíhají, Sinyan je prioritou léta

Podle trenéra Jindřicha Trpišovského Slavia jedná s Bruggami o příchodu reprezentačního útočníka Michaela Krmenčíka, k dohodě ale zatím nedošlo. Podobná je i situace u gambijského obránce Sheriffa Sinyana z norského Molde. Úřadující ligový mistr si čerstvě vyhlédl ještě další případnou zahraniční posilu, kterou Trpišovský nejmenoval.

Krmenčík: Zápas se Skoty bude alfou omegou, ve finále budeme s Itálií

Útočník Michael Krmenčík věří, že čeští reprezentanti na mistrovství Evropy vyhrají pondělní úvodní zápas skupiny proti Skotsku a odrazí se tím k velkému úspěchu. Tipuje, že tým dojde až do finále, kde změří síly s Itálií. Krmenčík je mezi pěticí útočníků připravený na jakoukoliv roli a je přesvědčen, že může rozhodovat zápasy i jako střídající hráč v posledních minutách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele