Krmenčík se musí o místo porvat, ale kvalitu ukáže, řekl Vrba

Podle trenéra Plzně Pavla Vrby bude muset uzdravený útočník Michael Krmenčík hodně zabojovat o místo v základní sestavě. Kouč Viktorie však věří, že nejlepší střelec předminulé sezony se po nepovedené letní přípravě rozstřílí a vrátí se do velké formy před vážným zraněním kolena.

Krmenčík se po vážném zranění kolena bál i konce kariéry

Plzeňský útočník Michael Krmenčík přiznal, že po vážném zranění kolena, které ho vyřadilo ze hry na celou jarní část minulé sezony, se obával i konce kariéry a dokonce už přemýšlel o práci ve stavební firmě svého strýce. Šestadvacetiletý reprezentant se ale vrátil v plné síle do letní přípravy a věří, že brzy zlomí i střelecké trápení.

Krmenčík do Brugg nakonec nepřestoupí

Útočník Michael Krmenčík z Plzně do Brugg nepřestoupí. Pětadvacetiletý kanonýr, jenž je do konce sezony mimo hru po operaci kolena, sice dnes odletěl ze soustředění západočeského klubu ve Španělsku do Belgie na zdravotní prohlídku, kluby se ale nakonec podle serveru iSport.cz nedomluvily.

Krmenčíka by měl v Plzni nahradit Beauguel ze Zlína

Zraněného Michaela Krmenčíka by měl od ledna v kádru Plzně nahradit Jean-David Beauguel ze Zlína. Podle informací deníku Sport už francouzský útočník podepsal s úřadujícím mistrem smlouvu. Klub informaci oficiálně nepotvrdil, Beauguel si však dal na sociální sítě fotku, na níž pózuje s plzeňským dresem ve Štruncových sadech; později ji smazal.

Krmenčík musí na operaci kolena, sezona pro něj skončila

Plzeňský útočník Michael Krmenčík musí s přetrženým zkříženým vazem v levém koleni na operaci. Pětadvacetiletý český reprezentant si kvůli vážnému zranění pravděpodobně v této sezoně už nezahraje. Viktoria o tom informovala na svých internetových stránkách.

Plzeňský Krmenčík podle iSport.cz utrpěl vážné zranění kolena

Nejlepší střelec plzeňských fotbalistů a reprezentační útočník Michael Krmenčík podle iSport.cz utrpěl v nedělním ligovém utkání se Slováckem vážné zranění kolena a zřejmě mu předčasně skončila sezona. Západočeský klub zatím informaci nepotvrdil.

Věřím, že dnes na nás mohou být fanoušci pyšní, řekl Krmenčík

V posledních zápasech v dresu národního týmu se plzeňský fotbalista Michael Krmenčík spíše trápil, ale v dnešním utkání se Slovenskem stejně jako celý tým předvedl zcela odlišnou tvář a patřil k nejlepším hráčům na trnavském trávníku. Svou osmou reprezentační brankou přispěl k důležité výhře 2:1.

Musíme si dát pozor na Krmenčíka, varoval Di Francesco

Trenér AS Řím Eusebio Di Francesco před úterním druhým zápasem základní skupiny Ligy mistrů s Plzní varoval před útočníkem Michaelem Krmenčíkem, který má podle něj velký potenciál. Věří, že jeho svěřenci doma přehrají českého šampiona díky lepším individualitám a technice.

Krmenčík je v ideální sestavě 1. kola Ligy mistrů vedle Messiho

Plzeňský kanonýr Michael Krmenčík byl zařazen do ideální sestavy úvodního kola Ligy mistrů. Nominaci do útoku vedle hvězdy Barcelony Lionela Messiho si vysloužil dvěma góly do sítě CSKA Moskva.

Krmenčík byl v srpnu nejlepším hráčem ligy, Páník trenérem

Nejlepším hráčem první ligy za srpen byl zvolen plzeňský útočník Michael Krmenčík, který ve čtyřech zápasech pomohl k výhrám pěti góly. Koučům vládl Bohumil Páník, jehož Ostrava vyhrála všechny čtyři zápasy.

Krmelce nedáme! Plzeň svou hvězdu prodat nechce. A dělá dobře

Ve čtvrtek navečer se plzeňská Viktoria dozví jména svých soupeřů v základní skupině Ligy mistrů. Fanoušci mohou vybírat, kterého slavného protivníka by si přáli, zároveň ale neví, zda do prestižních bojů půjdou s Michaelem Krmenčíkem v sestavě. O pětadvacetiletého kanonýra se zajímá francouzské Bordeaux a údajně nabízí částku 7 milionů eur plus bonusy.

Po Krmenčíkovi touží Bordeaux, nabízí sedm milionů eur

Michael Krmenčík by mohl z Plzně přestoupit do Girondins Bordeaux. Francouzský klub předložil českému mistrovi konkrétní nabídku na přestup. Hráčův agent Dalibor Lacina pro iSport.cz uvedl, že by Viktoria mohla inkasovat sedm milionů eur (asi 180 milionů korun). O zájmu Bordeaux informuje i francouzský server 20minutes.fr. Plzeň zatím situaci nekomentuje.

Výhra nad Boleslaví nás povzbudí před Slavií, věří Krmenčík

Plzeňský útočník Michael Krmenčík věří, že domácí drtivá výhra 6:1 nad Mladou Boleslaví, na které se podílel hattrickem, obhájce titulu ideálně naladí na Slavii. Souboj s pražským rivalem pětadvacetiletý kanonýr považuje za největší v první lize. Západočeský lídr tabulky se v Edenu přestaví za týden.

Kanonýr Krmenčík stihl v pěti kolech už tři vítězné góly

Nejlepší střelec minulé ligové sezony Michael Krmenčík září i v úvodu nového ročníku. Svým gólem dnes v Karviné vystřelil z úvodních pěti kol už třetí vítězství a navrch dokázal skórovat v sedmém z posledních osmi utkání.

Krmenčík po výhře nad Zlínem ocenil pevnou obranu soupeře

Plzeňský Michael Krmenčík, který rozhodl jediným gólem o domácí o výhře nad Zlínem, ocenil dlouho neprostupnou obranu soupeře. Reprezentační útočník je rád, že obhájci titulu naplno bodovali i ve čtvrtém prvoligovém kole, byť to bylo potřetí za sebou jen po výsledku 1:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele