Krmenčík si za vyloučení proti FCSB nezahraje tři pohárové zápasy

Plzeňský fotbalista Michael Krmenčík dostal za vyloučení v odvetě třetího předkola Ligy mistrů s rumunským týmem FCSB trest na tři pohárové zápasy. Reprezentační útočník tak bude Viktorii chybět v obou utkáních play off Evropské ligy s Larnakou i v případném prvním duelu ve skupině. ČTK to potvrdil tiskový mluvčí Plzně Václav Hanzlík.

Krmenčík věří, že Plzeň díky remíze přes FCSB postoupí

Plzeňský útočník Michael Krmenčík dvakrát nastoupil na národním stadionu v Bukurešti a pokaždé vstřelil gól. Tentokrát pomohl Viktorii k nadějné remíze 2:2 s FCSB v úvodním duelu 3. předkola Ligy mistrů. Čtyřiadvacetiletý kanonýr věří, že plzeňský tým v domácí odvetě nadějně rozjetý dvojzápas dotáhne a postoupí.

Krmenčík věří, že si schoval gól i na Nory

Plzeňskému útočníkovi Michaelu Krmenčíkovi se v dresu české reprezentace nebývale daří, o čemž svědčí bilance pěti zápasů a čtyř branek. Takovou neměl na startu reprezentační kariéry ani nejlepší kanonýr národního týmu v historii Jan Koller, který na první čtyři branky potřeboval šest duelů. Stejně jako Milan Baroš.

S takovými frajery hraju na playstationu, řekl Krmenčík po Belgii

Ačkoliv hrál Michael Krmenčík proti hvězdám, které dosud znal převážně z počítačových her a televize, tak se jich nezalekl. A dokonce gólem pomohl českým fotbalistům zmírnit porážku v přípravném duelu v Belgii na 1:2. Plzeňský útočník tak znovu vylepšil svou bilanci v národním týmu na čtyři branky v pěti zápasech.

Krmenčík ukončil čekání na gól, ztráta bodů ho ale mrzela

Plzeňský útočník Michael Krmenčík ukončil téměř měsíční čekání na vstřelený gól. Dvěma brankami z 66. a 79. minuty výrazně přispěl k remíze Západočechů 3:3 s Mladou Boleslaví, při níž domácí dokázali stáhnout tříbrankové manko. První trefou ukončil 459 minut dlouhé čekání Viktorie na soutěžní gól do sítě Středočechů.

Docela velký výsledek, řekl Krmenčík o výhře nad Litvou

Útočník Michael Krmenčík začíná být pro českou reprezentaci důležitou ofenzivní postavou. Poté co v listopadu gólem pomohl v kvalifikačním utkání zdolat Norsko (2:1), včera brankou a vybojovanou penaltou zařídil výhru 3:0 v přípravném duelu s Litvou.

Příbram se inspirovala u PSG, řekl po těsné výhře Plzně Krmenčík

Reprezentant Michael Krmenčík opět ukázal, že má pro Viktorii Plzeň cenu i jako střídající žolík, když jediným gólem rozhodl úvodní zápas ligového jara s Příbramí. Poslední celek tabulky do té doby velmi dobře bránil a svým výkonem Krmenčíkovi připomínal Paris St. Germain z úterního osmifinále Ligy mistrů s favorizovanou Barcelonou.

Hráčem měsíce je plzeňský Krmenčík, vyhrál i jeho trenér Pivarník

Nejlepším hráčem první ligy za měsíc listopad se stal plzeňský útočník Michael Krmenčík. Jeho kouč z mistrovské Viktorie Roman Pivarník zase vyhrál mezi trenéry. Anketu Ligové fotbalové asociace, ve které hlasují zástupci vybraných médií, ovládli oba poprvé.

Krmenčík pokračuje ve snovém podzimu a inspiroval se u Džeka

Snový podzim měl pro plzeňského Michaela Krmenčíka pokračování i v ligovém utkání s Brnem, kde se pátým gólem v sezoně podepsal pod výhru 2:0. V zápase 15. kola navíc ukázal, že má momentálně velké sebevědomí i do akcí jeden na jednoho a také, že se inspiroval výkonem Edina Džeka z AS Řím, který ve čtvrtek sestřelil Viktorii v Evropské lize hattrickem.

Krmenčík v tréninku piloval zakončení a věří, že v Římě dá gól

V posledním utkání Plzně v Mladé Boleslavi stejně jako spoluhráči nedal gól, předtím v národním týmu proti Dánsku neproměnil velkou šanci, a tak má útočník Michael Krmenčík o to větší motivaci skórovat ve čtvrtečním duelu Evropské ligy na půdě AS Řím. Věří, že když fotbalisté Viktorie nechají na hřišti favorita i kus sebe, mohou zvítězit a udržet naděje na postup.

Dojatý Krmenčík odmítl hamburgerovou odměnu kvůli kilu navíc

Reprezentant Michael Krmenčík hned při svém debutu za národní tým skóroval a nasměroval tým za výhrou 2:1 nad Norskem. Šlo o vůbec první český gól v probíhající kvalifikaci o mistrovství světa. Plzeňský útočník tak měl nárok na odměnu od trenéra Karla Jarolíma v podobě hamburgeru. Tu však odmítl.

Krmenčík: V Plzni se smáli, že i já můžu být v reprezentaci

Plzeňský útočník Michael Krmenčík byl překvapený z premiérové nominace do národního týmu a přiznal, že se kvůli ní stal terčem vtípků v kabině Viktorie. Spoluhráči se prý smáli, že když je v reprezentaci on, mohou ukončit kariéru. Třiadvacetiletý kanonýr však bere pozvánku na kvalifikaci s Norskem a přípravu s Dánskem jako nejvyšší splněný cíl kariéry.

Jarolím poprvé povolal do reprezentace Baráka a Krmenčíka

Plzeňský útočník Michael Krmenčík a záložník Slavie Antonín Barák poprvé dostali pozvánku do české reprezentace. Trenér Karel Jarolím je povolal na páteční kvalifikační duel s Norskem a následnou přípravu s Dánskem. Nominaci doplnili také záložníci Jaromír Zmrhal, David Pavelka a Jan Kopic.

Krmenčík: Byli jsme lepší než Giurgiu, chyběl jen druhý gól

Plzeňský útočník Michael Krmenčík byl zklamaný z remízy 1:1 na hřišti Astry Giurgiu, protože podle něj byli hosté ve čtvrtém utkání skupiny Evropské ligy lepší. Třiadvacetiletý kanonýr nejprve vyrovnal a v závěru mohl rozhodnout o vítězství, ale trefil jen břevno.

Krmenčík byl z gólu proti Spartě hotový ještě víc než na jaře

Zdá se, že útočník Michael Krmenčík se stává specialistou na zápasy proti Spartě. Na jaře jako střídající hráč dvěma brankami na Letné v závěru zpečetil vítězství plzeňských hráčů 3:0 a dnes jediným gólem rozhodl o domácí výhře Viktorie nad rivalem 1:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele