Fenin vyhrál s Frankfurtem turnaj v Halle

Útočník Martin Fenin přispěl dvěma góly k vítězství fotbalistů Eintrachtu Frankfurt na sobotním halovém turnaji v Halle. Další dvě branky vstřelil i včera, kdy jeho tým obsadil třetí místo v turnaji, který sám pořádal.

Fenin cítí, že jeho forma roste

Po trápení v úvodu sezony fotbalisté Frankfurtu pomalu stoupají tabulkou německé ligy a velkou zásluhu na tom má český útočník Martin Fenin. Stejně jako celému týmu se mu v první polovině podzimu příliš nedařilo, ale poté našel společnou řeč s kolegou z útoku Řekem Nikosem Lyberopulosem a spolu rozkládají obrany soupeřů.

Feninovi supluje maminčinu kuchyni majitel pizzerie

Český útočník Martin Fenin vyřešil své stravovací problémy v německém angažmá po svém. Jedenadvacetiletý reprezentant se po odchodu z Teplic musel obejít bez maminčiny kuchyně a sám si neuvaří. Jeho grilování na balkonu skončilo požárem. Ve svém bydlišti Neu Isenburgu si však našel pizzerii, kam prý chodí minimálně jednou denně.

Fenin po sobotním gólu: Už jsem potřeboval štěstí

Dva měsíce čekal útočník Martin Fenin na gól v bundeslize. V sobotu zaznamenal druhou ligovou branku v sezoně a přispěl k velkému obratu Frankfurtu, který zvítězil na hřišti Chotěbuzi 3:2. Eintracht si připsal druhou výhru za sebou a poskočil na dvanácté místo tabulky.

Feninovi zkazila radost z prvního gólu porážka

Více než rok čekal český útočník Martin Fenin na to, až jej zaplaví radost z jeho premiérové trefy v reprezentaci. V sobotním zápase v Polsku půst utnul, ale radostí nijak nezářil. Důvod byl zřejmý: Feninova branka z 87. minuty totiž jen zmírnila porážku českého týmu, který je s jedním získaným bodem po dvou zápasech ve složité situaci.

Fenin doufá v rychlé procitnutí Frankfurtu

Před sezonou se útočník Martin Fenin těšil na to, jak s Frankfurtem zahájí útok na příčky zajišťující start v evropských pohárech. Teď se o to hůř smiřuje s trudnou realitou: ambiciózní Eintracht se krčí až na předposledním místě, že šesti zápasů ani jednou nevyhrál a sleduje, jak mu bundesligová špička uniká.

Fenin havaroval na mokré silnici, nic se mu nestalo

Útočník Martin Fenin z Eintrachtu Frankfurt měl v úterý v noci autonehodu. Český reprezentant dostal na mokré silnici smyk a vjel se svým černým audi do příkopu, kde zůstal zaklíněn a musel zavolat policii. Jednadvacetiletému hráči se nic nestalo.

Fenin věří, že bude odjíždět z reprezentace spokojený

První část reprezentační přestávky nevyšla Martinu Feninovi podle představ. Útočník německého Frankfurtu posílil před klíčovým soubojem kvalifikace proti Turecku výběr do 21 let, ale musel spolknout hořkou porážku 0:2. Mladý střelec proto věří, že si po návratu k seniorskému národnímu týmu zvedne náladu a po středečním duelu v Severním Irsku bude odjíždět spokojený.

Fenin věří, že v Turecku ožije duch stříbrné dvacítky

Vůbec poprvé ve své už dost barvité kariéře nahlíží do fotbalové reprezentace do jednadvaceti let Martin Fenin. Ale útočník bundesligového Frankfurtu, který "lvíčatům" přišel pomoci před klíčovým zápasem evropské kvalifikace v Turecku ze seniorského áčka, se vůbec neocitl v neznámém prostředí.

Fenin si při grilování podpálil byt, vyvázl nezraněn

Český fotbalista Martin Fenin si při grilování na balkóně podpálil svůj podkrovní byt nedaleko Frankfurtu nad Mohanem. Jednadvacetiletý útočník bundesligového Eintrachtu je v pořádku, škoda je podle německého listu Bild asi 100.000 eur (zhruba 2,4 milionu korun). Poničen nebyl jen byt, ale i část střechy.

Fenin se opět trefil, zařídil Frankfurtu remízu s Palermem

Český fotbalový útočník Martin Fenin nabírá v přípravě na novou sezonu střeleckou formu. Dnes se v přátelském utkání s italským Palermem postaral o branku svého týmu při remíze 1:1. Prosadil se tak již ve třetím utkání za sebou.

Drobný vychytal Liverpool, Fenin pomohl k výhře nad Wiganem

Hned dva anglické celky se v úterý večer představily proti týmům německé bundesligy a pokaždé odešly i díky českým hráčům z přípravných zápasů s nepořízenou. Jaroslav Drobný v brance Herty odchytal proti Liverpoolu první poločas a udržel čisté konto, frankfurtský Martin Fenin zase obstaral s pomocí obránce druhý gól do sítě Wiganu.

Stoupla Feninovi sláva do hlavy?

Píše se 2. únor 2008. Celek německého Frankfurtu nastupuje na hřišti Herthy Berlín. V základní sestavě hostujícího týmu na pozici útočníka nastupuje nová posila. Mladý, černovlasý klučina s číslem 17. Pro většinu německých fanoušků neznámý hráč. V té době ještě nikdo nevěděl, že právě po tomto zápase se stane modlou všech frankfurtských fanoušků.

Čeští reprezentanti se poprali v klubu

O českých reprezentantech se znovu mluví v negativním světle. Po noci s prostitutkami se tentokrát čtveřice Milan Baroš, Tomáš Ujfaluši, Radoslav Kováč a Martin Fenin zapletla nad ránem do bitky v pražském baru Kozička, tvrdí deník Blesk.

Jankulovski je poprvé Fotbalistou roku

Poprvé v kariéře se Marek Jankulovski dočkal triumfu v anketě Fotbalista roku. V 43. ročníku ankety, který zohledňoval výsledky dosažené v roce 2007, zvítězil jednatřicetiletý obránce AC Milán před reprezentačními spoluhráči a předchozími vítězi Petrem Čechem a Tomášem Rosickým.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele