Fenin si v sezoně už nezahraje, tvrdí kouč Chotěbuzi

Depresemi trpící Martin Fenin se v této sezoně na hřiště už nevrátí. Dnešnímu vydání deníku Bild to řekl Claus-Dieter Wollitz, trenér druholigového německého klubu Energie Chotěbuz, za nějž čtyřiadvacetiletý útočník naposledy nastupoval.

Fenin ukončil rehabilitaci v Německu a léčí se v ČR

Depresemi trpící Martin Fenin ukončil neurologickou rehabilitaci v Německu a přesunul se do Česka, aby zde podstoupil psychologickou léčbu. Na svých internetových stránkách to oznámil zaměstnavatel čtyřiadvacetiletého českého útočníka, druholigová Energie Chotěbuz.

Odbory vyzývají kluby, aby se staraly o psychiku hráčů

Profesionální kluby by měly více dbát o psychické zdraví svých hráčů, čímž by se mohlo předejít problémům, jaké potkaly útočníka Martina Fenina. V reakci na případ českého reprezentanta to dnes řekl šéf německých hráčských odborů (VdV).

Fenin přiznal, že zranění hlavy bylo vyvrcholením jeho depresí

Martin Fenin přiznal, že nedávné vážné zranění hlavy bylo vyvrcholením jeho dlouhodobých depresivních stavů, které řešil léky na uklidnění. Čtyřiadvacetiletý útočník druholigové německé Chotěbuzi, jenž od soboty leží v nemocnici kvůli krevní sraženině na mozku, se bude léčit s pomocí psychologa a na nějaký čas přeruší kariéru.

Feninův stav se zlepšil, spoluhráčům přál k vítězství

Stav Martina Fenina, který od soboty leží v nemocnici kvůli krevní sraženině na mozku, se mírně zlepšil. Čtyřiadvacetiletý útočník dokonce poslal svým spoluhráčům z druholigové Energie Chotěbuz blahopřejnou SMS k víkendovému vítězství nad FSV Frankfurt.

Fenin leží s vážným zraněním hlavy v nemocnici

Martin Fenin z německé druholigové Energie Chotěbuz leží s vážným zraněním hlavy v tamní nemocnici. Podle prvních zpráv má na mozku krevní sraženinu. Zatím není jasné, jak si čtyřiadvacetiletý útočník zranění přivodil.

Fenin prý nešel do Izraele, aby nenaštval mámu

Český útočník Martin Fenin dal přednost německé druholigové Chotěbuzi před předním izraelským týmem Hapoel Tel Aviv kvůli nejisté politické situaci na Blízkém východě. Nepotěšil by tím prý ani svou mámu. Prohlásil to podle deníku Wiesbadener Kurier krátce poté, co ve středu po třech a půl letech přestoupil z druholigového Eintrachtu.

Fenin zůstává v Německu, v druhé lize přestoupil do Chotěbuze

Reprezentant Martin Fenin přestupuje v rámci druhé německé ligy z Frankfurtu do Chotěbuze. V novém působišti dnes podepsal smlouvu na tři roky. Chotěbuz o tom informovala na svém webu.

Frankfurt dostal nabídku na Feninův přestup, možná do Izraele

Německý druholigový Eintracht Frankfurt obdržel nabídku od klubu, který hraje mezinárodní soutěže, na přestup českého útočníka Martina Fenina. Hesenskému rozhlasu to řekl sportovní ředitel fotbalistů Eintrachtu Bruno Hübner. Vedení Frankfurtu podle něj tuto nabídku akceptovalo a čeká už jen na hráčovo vyjádření.

Fenin vypadl z kádru Frankfurtu a možná odejde jinam

Český útočník Martin Fenin vypadl z kádru německého druholigového Eintrachtu Frankfurt a před blížícím se koncem přestupového období možná změní klub. Nevyloučil to ani sám šestnáctinásobný reprezentant. Možnost návratu do české ligy ale odmítl.

Fenina ve Frankfurtu povede trenér Veh

Českého fotbalistu Martina Fenina povede ve Frankfurtu Armin Veh. Padesátiletý trenér se s vedením klubu, který sestoupil do druhé německé ligy, podle agentury DPA dohodl na roční smlouvě.

Fenin: Když bude mít Frankfurt ambice, zůstanu i ve druhé lize

Už pět dní mají fotbalisté Frankfurtu smutnou jistotu, že po sestupu z bundesligy příští rok stráví v druhé lize, ale v českém útočníkovi Martinu Feninovi dál kypí zklamání. Tak černý scénář si dlouho nechtěl připustit, ale teď už přemýšlí nad další budoucností.

Fenin už odchod z Frankfurtu neřeší, chce se za něj bít i na jaře

Ještě v polovině prosince to vypadalo jako hotová věc: útočník Martin Fenin po třech letech opustí Frankfurt a své ztracené štěstí bude hledat na jiné štaci. Teď je všechno jinak, možnost změny dresu padla a Fenin je plný odhodlání pomáhat Frankfurtu i v jarní části bundesligy, která se rozjede o víkendu.

Fenin zřejmě v zimě opustí Frankfurt

Útočník Martin Fenin je podle všeho na odchodu z Frankfurtu, kde většinu času jen vysedává na lavičce. Trenér Eintrachtu Michael Skibbe naznačil, že třiadvacetiletý český reprezentant dostane v zimní přestávce svolení k odchodu.

Fenin uvažuje o odchodu z Frankfurtu, nebude-li hrát

Český útočník Martin Fenin není spokojený s rolí náhradníka v bundesligovém Eintrachtu Frankfurt. Německým médiím třiadvacetiletý reprezentant přiznal, že uvažuje o změně klubu, pokud se znovu nedostane do základní sestavy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele