Další články

Útočník Fenin se připravuje s juniorkou Zbrojovky Brno

Do přípravy s juniorkou Brna se dnes zapojil devětadvacetiletý útočník Martin Fenin, který by chtěl v prvoligové Zbrojovce restartovat kariéru. O jeho případném angažmá by se mělo rozhodnout do začátku prosince.

Fenin bude hrát třetí německou ligu za Chemnitz

Bývalý reprezentant Martin Fenin bude hrát ve třetí německé lize, kde se v pátek upsal Chemnitzu do léta 2017 s roční opcí. Aktuálně pátý celek třetí ligy o tom informoval na svém webu.

Fenin skončil ve francouzském Istres a do léta už si nezahraje

Útočník Martin Fenin skončil ve třetiligovém francouzském Istres, a protože na podzim hrál za Teplice, nesmí už v této sezoně podle pravidel mezinárodní federace FIFA nastoupit za třetí klub. Sedmadvacetiletý fotbalista se individuálně připravuje v České republice.

Fenin odchází z Teplic, ve Francii bude hrát třetí ligu za Istres

Útočník Martin Fenin bude hrát třetí francouzskou ligu za Istres, kam přestoupil z Teplic. Do klubu, kde už působí český záložník Mario Lička, odešel sedmadvacetiletý fotbalista podle serveru idnes.cz zadarmo.

Salami odchází z Teplic, doplatil na omezení počtu cizinců

Nigerijský útočník Eugéne Salami končí v Teplicích. Pětadvacetiletý fotbalista se po příchodu Ulricha Kapolonga z Konga nevešel do pětičlenné kvóty pro cizince. V severočeském klubu bude naopak nadále působit bývalý reprezentant Martin Fenin.

Feninovi radost z bleskového gólu zkazila prohra Teplic

Pouhé tři minuty čekal útočník Martin Fenin na gól při své obnovené prvoligové premiéře za Teplice. Šestadvacetiletý útočník však měl z páteční trefy do sítě Bohemians 1905 smíšené pocity, protože severočeský tým nakonec v Praze neudržel vedení a v předehrávce 24. kola prohrál 1:3.

Fenin se vrací do Teplic, kde bude působit jako amatér

Martin Fenin se po konci v pražské Slavii vrací do Teplic, kde začal svoji kariéru. Šestadvacetiletý útočník od úterý trénuje se severočeským týmem, v klubu bude zatím působit do léta jako amatér. ČTK to řekl tiskový mluvčí teplického celku Martin Kovařík.

Fenin se domluvil se Slavií na předčasném ukončení smlouvy

Útočník Martin Fenin po roce ve Slavii skončil. Pražský klub se s bývalým reprezentantem dohodl na předčasném rozvázaní smlouvy. Vedení Slavie se pokoušelo stříbrnému medailistovi ze světového šampionátu dvacítek v roce 2007 vypovědět kontrakt už v zimě. Důvodem byla nízká sportovní výkonnost i porušování disciplinárního řádu.

Slavia podle aktualne.cz vypověděla smlouvu Feninovi

Bývalý český reprezentant Martin Fenin už není podle serveru aktualne.cz hráčem pražské Slavie. Klub mu údajně vypověděl smlouvu kvůli hrubému porušování disciplíny. Kontrakt prý ale vypověděl i sám útočník s tím, že mu Slavia tři měsíce nezaplatila.

Fenin potvrdil kouči Kalvodovi zájem hrát ve Znojmě

Martin Fenin má zájem o angažmá ve Znojmě. Současný hráč Slavie to v pátek večer telefonicky sdělil trenérovi ligového nováčka Leoši Kalvodovi, který bývalého reprezentanta oslovil v minulém týdnu s nabídkou. Znojemští fotbalisté v úterý odcestují na herní soustředění do Turecka, Fenin ale ve výběru 21 hráčů není.

Fenin dostal nabídku od ligového nováčka Znojma

Bývalý reprezentant Martin Fenin by mohl odejít z pražské Slavie do Znojma. Trenér nováčka první ligy Leoš Kalvoda přiznal, že trápícímu se útočníkovi dal nabídku, na kterou by měl do konce týdne dostat odpověď.

Fenin a tři Slováci mají svolení k odchodu ze Slavie

Vedení pražské Slavie oznámilo útočníkovi Martinu Feninovi a Slovákům Milanu Bortelovi, Dávidu Škutkovi a Matúši Čonkovi, že jim nebude bránit v odchodu. V online rozhovoru s fanoušky na webu vršovického klubu to uvedl generální ředitel Jaromír Šetrle.

Fenin pokračuje ve Slavii a chce zůstat hlavně zdravý

Přestože některá média spekulovala o tom, že budoucnost Martina Fenina ve Slavii je nejistá, bývalý reprezentační útočník v Edenu, kde v zimě podepsal víceletou smlouvu, pokračuje. Vinou zdravotních problémů zasáhl pouze do sedmi jarních duelů, na startu letní přípravy si proto hlavně přál, aby v nové sezoně zůstal zdravý.

Fenina gól potěšil, v takovém mrazu by však hrát zakázal

K postupu Slavie do finále Tipsport ligy výrazně přispěl i navrátilec z Německa Martin Fenin, který vstřelil vítězný gól při semifinálové výhře 3:2 nad Hradcem Králové. Za premiérovou trefu v dresu Slavie zaplatil bolestivou ranou míčem do zad, která při patnáctistupňovém mrazu hodně štípala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele