Stoupla Feninovi sláva do hlavy?

09.07.2008, 16:40
Názory a komentáře
Píše se 2. únor 2008. Celek německého Frankfurtu nastupuje na hřišti Herthy Berlín. V základní sestavě hostujícího týmu na pozici útočníka nastupuje nová posila. Mladý, černovlasý klučina s číslem 17. Pro většinu německých fanoušků neznámý hráč. V té době ještě nikdo nevěděl, že právě po tomto zápase se stane modlou všech frankfurtských fanoušků.

Na světelné tabuli svítí 39. minuta. K míči se dostává exteplický útočník a bez problému uklízí balón do brány již bezmocného českého brankaře ve službách Herthy Jaroslava Drobného. Hostující kotel se rozbouří a Martin Fenin sklízí odměnu za vstřelený gól. Svoje oslavné gesto má možnost zopakovat v 60. minutě a nakonec i v 90. minutě. Zazněl hvizd rozhodčího, Frankfurt vítězí 3:0, hráči se sbíhají kolem hlavního hrdiny zápasu. Fenin je na pokraji blaha. V jeho v prvním startu v novém působišti zaznamenal hattrick. Najednou se rodák z Chebu stává středem pozornosti většiny německé fotbalové veřejnosti.

Za poslední rok se fotbalový život Martina Fenina otočil o 180 stupňů. Všechno odstartovalo mistrovství světa dvacítek v Kanadě, kde Česká republika skončila druhá. Bohužel v boji o první místo podlehla silné Argentině. Právě na tomto turnaji se Fenin zviditelnil a byl hlavním strůjcem českého úspěchu. Už tehdy se začaly rojit spekulace okolo Feninova přestupu do zahraničí. Teplice se ocitly ve velmi těžké situaci. Odolat takovému tlaku nebylo jednoduché, ale nakonec se to podařilo a tmavovlasý forvard zůstal minimálně na půl roku ještě na Stínadlech. Ve žlutomodrém dresu se mu dařilo i v Gambrinus lize, kde patřil k tahounům mužstva ze severu Čech. Fenin si na své konto připsal sedm přesných zásahu a otázka přestupu se opět začala řešit.

O mladého útočníka se začal zajímat i slavný Juventus, ale Fenin s rozvahou přijal vábení průměrného německého celku z Frankfurtu. Přicházely i pozvánky do seniorské reprezentace. V tento moment ležel Feninovi svět u nohou. Najednou se z toho neznámeho chlapce stal uznávaný hráč. Najednou měl na dosah všechno, co si mohl přát. Stal se idolem dívčích snů, předváděl se v drahých reklamních kampaních, převáděl skvělé výkony. Otázkou je, zda to není pro tak mladou hlavu až moc. S přibývajícím časem se Fenin dostal pod obrovský tlak veřejnosti. Všichni od něho chtěli góly a ty se dlouhou dobu nedostavovaly. Nastal útlum. Jak rychle šel Fenin nahoru, tak jako na houpačce spadl dolů. V dalších zápasech jarní části Bundesligy dal pouhé tři branky a to je zatraceně málo na to, že odehrál skoro plný počet minut.

Forma se vytratila a na evropský šampionát nejel zrovna ideálně střelecky naladěn. Při shrnutí jeho působení na Euru by stačila tři slova. Neodehrál ani minutu. Fenin začal čím dál tím častěji žít nočním životem a většinu volného času věnoval mejdanům. Točí se kolem něho slečny neznámého původu a jeho hrdlem protéká alkohol. Právě velmi vydatně posílen alkoholem se na jedné z teplických diskoték dostal do potyčky s místním pořízkem. Začala hádka kvůli fotbalu. Padla sprška sprostých slov a narážek především na poslední reprezentační zápas s Tureckem, který asi zřejmě ještě na mol opilý fanoušek nerozdýchal. Konflikt skončil rvačkou před místním klubem okolo páté hodiny ranní.

Neuběhne ani týden a Fenin figuruje v další rvačce! Tentokrát si vybral neznámou oběť v pražském nočním baru Kozička. Podle redaktorů bulvárního deníku "Aha" celou bitku vyprovokoval právě Fenin. Napadl jednoho neznámého mladíka a surově se oháněl pěstmi. Podle svědků byl k nezadržení. A kvůli čemu? Zřejmě kvůli sexu. Tento sympatický mladík s bezproblémovou minulostí si dost zavařil. Podle hráčské agentury Sport Invest, která hráče zastupuje, firma Gilette zrušila jednorázovou kampaň, a to kvůli nedávných Feninovým excesům.

Podle tiskového mluvčího firmy by momentálně Feninovo jméno ve spojení s novým výrobkem nebylo zrovna ideálním řešením. Martina Fenina určitě bude čekat nepříjemný rozhovor s šéfem představenstva německého klubu a bude minimálně chtít slyšet jeho vysvětlení. Možná by se nad sebou měl Martin Fenin zamyslet a místo jeho poslední dobou velmi oblíbené fráze: "Víte, kdo já jsem?", máváním pěstmi a pitím alkoholu se raději soustředit na výkony na hřišti.

Autor: Miroslav Peřina

Komentáře (126)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Autor zna Fenina osobne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde všemu věřit co se napíše,já mu věřím.A věřím v jeho schopnosti,bude v budoucnu platný pro nároďák!Nevím jestli mu to každý závidí nebo co,prostě je mladý tgo má jen sedět doma na řiti?Proboha je maldej tak ať si taky povyrazí,když má volno,vůbec bych v tom nehledal nic složitého.

Reagovat
smazaný uživatel

ty nejlepší se i jako mladý soustředili jenom na fotbal a všechno jiný dali stranou.Jestli bude takhle pokračovat a nezamyslí se tak může dopadnout špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadne jako baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Chybička........

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu ale baroš se dostal aspoň do Liverpoolu ale Fenin je pouze ve Frankfurtu takže nic moc Baroš to prostě posr** ,ale jestli Fenin ze sebe dělá machra tak dobrý (ne že by byl nějakej velkej machr) ale jestli to bude pokračovat rvačkama a alkoholem (v neúnosné míře) tak

Prostě bude muset začít makat a snažit si "odpracovat" svoje vylomeniny.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle redaktorů bulvárního deníku "Aha"... Jo, jo, a podle mojí kamarádky Elvis nikdy neumřel - nechcete to tu dát jako novinku?

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus takhle hráče pomlouvat,i kdyb to byla pravda,no a co,nám je do toho prd! Hlavně ať hraje dobře a neřekl bych že by předváděl nějaký špatný výkony,dal za půl sezony 5 golů jasně jen ve dvou zápasech al ei tak co sem ho viděl platný byl!Snažil se a to je důležité!Nevím proč do něho noviny šijou!

Reagovat
smazaný uživatel

Nenadávej , šijou do něj protože je to pravda a ty bys mu taky nadával kdyby to nebylo zakázaný, protože vám ho Frankfurt vyfouk a on už do Juventusu nebude chtít pokud se zlepší.

Prostě Juventus vyhrává kvůli korupci a myslim si že na něj něco zase najdou a to už by ho mohli dát do druhý ligy + musí tam strávit 2 sezóny pak až může postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Fenin dal za Frankfurt v jarni částí 6 gólů, ale v článku vidím napsáno že pouze 3

Reagovat
smazaný uživatel

to vidíš blbě

Reagovat
Arne

To bych řek...

Reagovat
smazaný uživatel

a to je to novinu mu radši uberou než přidají a pak neznalci fotbalu si řeknou:ježiši ten Fenin to je debil tomu stoupla sůláva do hlavy,ale vůbec to tak není prostě se nemohl trefit ale hrál dobře a branek dal 5!O jeho výkonech ať radši mluví a ty byli na první sezonu v německu slušné!!

Reagovat
smazaný uživatel

branek dal 6,tak se uklidni a ve článku to je napsaný dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

v textu je napsaáno šest si t opřečti pořádně

Reagovat
j_mrazik

Jen aby neskončil jako Bary. Jinak mu samozřejmě přeju rozumnou hlavu, hodně gólů a lepší angažmá. A hlavně ať to prodá v repre. Nechci, aby místo nás za čas jezdili Slováci na ME a nedej bože na MS. Pokud tam budou oba národy, budu maximálně šťasten, ale poslouchat ty kecy od nich bych asi neunesl

Reagovat
Dubov

Bulvár je svinstvo

Reagovat
herbage

EuroBulvár Řešte jeho výkony na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

A nechápu jednu věc proč by se nemohl napít to je každého věc!My taky chodíme do práce a chlastáme a neřekl bych že Fenin dělá náročnější povolání než třeba kopáči kanálů!Prostě je to jeho věc to chlastání.Jestli mu to chutná tak ať chlastá,jestli nezmešká kvůli tomu,trenink nebo zápas,nebo jestli nepříjde nalitej do kabiny tak je to jeho věc.

Reagovat
smazaný uživatel

na rozdíl od toho kopáče reprezentuje na veřejnosti svůj klub, na rozdíl od toho kopáče má závazky, vůči reklamní agentuře, která ho jistě nesmyslně platí, proto by měl mít svůj osobní život vyřešen.....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně a navíc je to profesionální sportovec a chlastat neni zrovna moc prospěšný

Reagovat
smazaný uživatel

před rokem ještě žral z koryta a teď si hraje na bůh ví co........dopadne jako Baroš....

Reagovat
smazaný uživatel

jeho věc,taky by sis hrál na bůh ví co kdybys měl prachy,jak bylo napsané řešmě jeho výkony!Ty zatím špatné nejsou,ažbudou řeknu ano je to šulin

Reagovat
smazaný uživatel

ty hodnotíš povahu podle výkonů na hřišti? tak to jseš dobrej případ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hodnotis povahu podle clanku? tak kdo je pripad?

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si mě tu někde něco hodnotit? jestli jo,tak ukaž,ty článku...

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si nekde, ze bych napsal, ze hodnotis povahu podle clanku? tusim, ze otaznik na konci ty vety znaci, ze sem ptal:)

Reagovat
smazaný uživatel

nevím,o co ti jde,příště na mě radši nereaguj,tvoje otázky jsou naprosto irelevantní a postrádaj logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nepostradaj...slo mi o to, ze rikas, ze je pripad, kdyz ho hodnoti podle vykonu na hristi...tak se ptam, podle ceho jinyho by ho mel hodnotit? ty ho znas osobne, ze znas jeho povahu? neznas, takze jediny, co vidis je, jak se prezentuje na hristi a nebo co si prectes v novinach:) Jeho zamestnani je fotbalista ne? tak proc by ho nesoudil podle predvedenych vykonu?:)

Reagovat
smazaný uživatel

a můžu se zeptat,jak se pozná povaha,dle výkonů na hřišti? kdyby byl třeba labilní nervák,tak se jeho povaha pozná,ale to nemá žádnou souvislost s výkony na hřišti,proto mi radši ty rozumbrado pověz,jak třeba poznáš povahu hráče,když dá třeba gól pravačkou nebo nedá penaltu,případně prohraje osobní souboj?

Reagovat
Arne

Sám seš šulím, resp. tvé dnešní příspěvky jsou dost šulínský.

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Kapřík

Věřme Aha že se z Fenina stává arogantní zvíře, jen jim věřme, oni jsou dokonalí a Fenin je přeci ták zkažený...podle jednoho z jejich výplodů jsou prý naši reprezentanti ostuda národa a nahatá Bohdalka skvělý objekt pro fotografie a ani se neobtěžovali se začtverečkováním intimních míst. Každý z nás má svůj život a kdyby se objevil na titulní stránce bulváru nějaký jeho prohřešek a řádně se nafouknul, udělaly by noviny z každého z nás vyvrhele podle libosti. Prostě to berme tak, že fotbalisti jsou taky jenom lidi a když Vám někdo nadává, taky mu jí někdy fláknete. Nedělejme ze sebe svatoušky a mravokárce...to je totiž hrozně trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak ať si dělá co che!A co jako že reprezentuje!Šak reprezentuje dobře neviděl sem ho na hřišti nalitýho až bude nalitej na hřišti tak mu nadávejte!

Reagovat
smazaný uživatel

v 16 létech jsem to viděl podobně......ale ono to je všechno jinak.....jednou ti to možná také dojde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tu frázi "Víte,kdo já jsem" jsem slyšel od kamarádu z ligy!Hraje si prej na pěknýho machra!!Bych mu rozbil tlamu,za to jak se chová!!!U mladých hráčů je normální výkonostní nestabilita,ale aby se choval až takhle? Měl by se nad sebou pořádně zamyslet!!!!!!!!

Reagovat
matZz

to je jak z blesku!!

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle článek vymyslel fakt nějaký machr podel bulváru se toho udělo moho ale můžeme jím věřit?já bych řekl že ne fenin suprový talent jenom začalo období kdy se po něm budou vozit noviny

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem, že reprezentace je plná nafoukaných kreténů až na pár čestných výjimek jako třeba Honza Koller. Něco na tom pravdy je.

Reagovat
smazaný uživatel

zřejmě ano,,,, ono když se na český národní tým podíváš, najdeš pekelně málo hráčů, kterým se dá REPREZENTACE opravdu věřit...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhé straně je to jeho život - a on si ho sám svobodně posere.....bude za trotla, který neunesl rychlou slávu.....svými excesy si svobodně způsobí, že nebude mít takovou hodnotu na přestupovém trhu, nebude mít výhodné smlouvy na reklamy, pro fans se nestane "idolem", bude jen blbcem, který umí kopat do míče......je to jeho svobodná volba,...

Reagovat
smazaný uživatel

Je mlady, nemusi se to s nim tahnout cely zivot kdyz se vcas vzpamatuje. Jasne, ze mas pravdu, ale ono je otazka co dela ted a co bude delat za 5 let. Kdyz si udrzi nejakou vykonost, tak bude mit prilezitosti se nalepky arogantniho blba zbavit. Na druhou stranu muze skoncit jako Simak, ten uz se z toho take nevzpamatuje nikdy. Na Kewella a Smitha uz se v PL take nenadava jako tomu bylo v Leedsu:-))

Kazdopadne tady to zastani ma jen pro Cechy, ano, z naseho pohledu reprezentuje dobre. Ale co si o tom asi rikaji v zahranici, i v tom Nemecku:-))... Preci jen, kdyz se najdou scumove co maji radi Drogbu, tak Fenina bude nepochybne spousta lidi u nas stejne milovat:-))...

Reagovat
herbage

Přesně, klubu škodu nedělá, dělá ji hlavně sobě a je to jeho věc. Fotbalisté jsou od útlého dětsví vystaveni velké konkurenci, tlaku, popularitě, slávě a vydělávají na svůj věk velké peníze. to se samosebou projeví na zdeformované osobnosti a jen hodně silní jedinci se s tím vypořádají. Vemte si takový Šimák, tlak neusnesl, skončil jako alkoholik, teď má druhou šanci, přitom talent od Pána Boha. Vůbec si neuvědomují, že bude taky nějaká budoucnost a žijí nad své poměry. Doteď si pamatuji fotku Šimáka se štajnerem, sedích na svých Ferrari. Při troše štestí budou hrát do 35 vrcholový fotbal a co pak až do konce života? Vzdělání obětují na úkor kariéry, přátelé jen z dětství, protože se slávou přibývá vlezdoprdelků a vyžírků. Často propadají alkoholu, hazardu, děvkám(často zprávy o nějakém znásilnění či výžné činnosti, hlavně v Anglii). Manželky většinou rosničky, modelky či rádobyzpěvačky a jiné "celebrity". Vůbec jim nezávidím, až na pár výjimek vedou docela prázdný život a jediné co jim zbyde, jsou různé poháry vzpomínky na zašlé úspěchy. Ale samozřejmě bavím se jen o části fotbalistů, ale je tu vidět ta závilost na věku, pěnězích a slávě. Čím mladší, úspěšnější, slavnější, tím více hrozí toto riziko. Bohužel, fotbal směřuje touto cestou, plnou fotbalorobotů, honících se za prašulkama.

Reagovat
smazaný uživatel

ty se myslim moc divas na americke filmy

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, myslim, ze to vcelku vystihl. Akorat moc nesouhlasim s tim przadnym zivotem, vetsina tech uspesnych cutalistu ma prachy, ze si muze uzivat. Ruku na srdce, kdo by nechtel...

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Takze ty bys radsi chodil zbytek zivota makat?

Reagovat
herbage

Samozřejmě, práce je to, co nás má celý život naplňovat. Nemyslím jako zaměstnání, ale jako činnost. Může třeba postavit vlastníma rukama domek nebo něco. Zkrátka něco, co by jeho život naplnilo. Až bude mít děti, tak jim řekne co? Milé děti, váš tatínek je bývalý slavný fotbalista, běžte do školy a až vystudujete, jděte makat a já se tu budu mezitím válet. A všechny jejich děti nemůžou být fotbalisté. Většina fotbalistů po skončení kariéry normálně pracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, ale oni si uzivaji tu praci, mezi tim je ten rozdil. Co delaji po ukonceni hracske kariery neni prace v pravym slova smyslu, protoze to nedelaji pro penize, ale z dobryho pocitu. Naplnuje je treba prace v klubu, mediich, ruznych organizacich nebo treba jenom vychova deti, na kterou maji diky fin. zabezpeceni mnohem vic casu. To s tim valenim neni dobry priklad, je to pro deti spise motivace, ze pokud makal v mladi, v dospelosti muze polevit. To se netyka jenom fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to prostě bez fotbalu nevydrží a udělají si případně trenérské profi zkoušky nebo se také dostanou do vysokých managerských funkcí, hledají talenty pro své bývalé kluby, pracují jako mládežničtí trenéři ... Je strašně málo fotbalistů, kteří mají například vysokou školu (napadá mě Kisel nebo Poláček) - ti mohou v klidu po nějaké praxi jít do jiného zaměstnání, mohou se "normálně" živit...

Ale zase to vem takhle - jistě, že z dětí nevyroste jako z jejich rodičů podobná fotbalová hvězda, i když se o to někteří snaží (myslím ale, že Maldiniho syn je jeho nástupcem, třeba ???). Nemůžou být pak na toho "válejícího" se tátu hrdí, že něco dokázal? ... a nebereš fakt, že ty fotbalisty prostě ta hra uspokojovala? Činnost, která byla smyslem jejich života? ... Myslíš si, že se jenom válejí? To asi ne... i když...?

Reagovat
smazaný uživatel

A všichni také nepracují!!!

Reagovat
herbage

Těch funkcí je děsně málo, trenérů taky, fotbalistů jsou ale tisíce, do konce života se zaopatří jen pár šťastilvců, většina normálně pak nastupuje do práce. S tím válením jsem to řekl jako příklad, nenapsal jsme, že to dělají, protože to nedělají, jen jsme reagoval na Tima, když se ptal, jestli bych radši zbytek života makal, vždyť oni pořád makají. A když už jsem u Mladiniho, tak on sám je synem slavného otce - fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme se nepochopili, ja myslel, ze je rec o te skupine hvezd, ktere nevi, co s penezi. Ten zbytek pote samozrejme vede normalni zivot jako obycejni lide.

Reagovat
herbage

Tak ty hvězdy právě se uchytnou někda jak ty řikáš, ale ty děti to pak mají v životě těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc myslis? Jsou sice rozmazlene, ale pokud nejsou rodice uplni dementi, do vzdelani je tlaci. Naopak bych rekl, ze diky popularite jsou na tom lepe.

Reagovat
herbage

Popularita má dvě strany mince, obvinění z protekce, lýsaní k oblíbenýmu, pak kudla do zad.

Reagovat
smazaný uživatel

...sakra těžké...už jenom proto, že je od nich hodně očekáváno. Slavný otec, mnoho peněz...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tato historie je mi známá - on, otec, Liga Mistrů --- jejich syn. Jj. máš pravdu, navíc někteří fotbalisté nemají ani na to, aby se "válet" mohli, když už to slovo naposledy použiju. Fotbalisté jednoznačně nemohou uživit svou rodinu nějakejch pár let, když nebudou mít dostatečný trvalý příjem... (pokud tedy nemají nahrabáno z dřívějších dob, nebo učetřeno) ... poté dospějí děti - odejdou...a ??? Najít smysl života v tom být doma je nereálné... Ale právě máš pravdu, když si říkal, že většina fotbalistů nemá vzdělání...to je velkej problém, ale nikdo nemůže stíhat tempo špičkové přípravy fotbalové a "teoretické" ve škole... Jen ti opravdu inteligentní... Nebo si můžou jako Vízek všichni otevřít hospody, ale to by jich bylo všude už trochu moc... :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak ve spidermanovi... "Premyslel snad nekdo nekdy nad tim ze by se vzdal svych superschopnosti? Já"

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych šel po přestupu do Frankfurtu, následném hattricku a případným dalším neúspěchu vypít . co se týče těch potyček - kdoví, jak to bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si jde zapít úspěch jak chce,ale už je z něj mediální osobnost a je jeho povinností si zachovat tvář!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Peřina má našlápnuto k bulváru

Reagovat
herbage

on je ve skutečnosti jen externí redaktor AHA pracující bokem pro EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak když to píše Aha! tak to musí bejt pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavý článok

Reagovat
smazaný uživatel

dobreee pane autoreee ste extratrida...dat na jeden z mala normalnich webu o fotbale takovy clanek??? nvm no....asi by ste si mel priste rozmyslet co napisete

Reagovat
smazaný uživatel

ja na te diskotece byl a je to pravda machroval jak superhvezda i s \Kovacem,kdo tam nebyl bude se zastavat hnupa co si sere karieru jen at spadne na hubu frajirek .Tak se sportovec nechova

Reagovat
smazaný uživatel

jako na ty diskotece v Teplicich?

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně nemyslím, že by se jeho kariéra vyvíjela nějakým špatným směrem. Kdo by nechtěl mít ve 21-letech v Bundeslize bilanci 0,35 gólu na zápas.... to je velmi solidní.... obzvlášť, jedná-li se o první půlrok... V seniorské reprezentaci hrál prd pokaždé, když nastoupil... Branky od něj nebyly a tak je logické, že na Euru nehrál. Obzvlášť když byli k dispozici ostřílenější borci a hrálo se většinou na jednoho klasického útočníka… Na reprezentaci má ještě čas. Rozhodně ho netřeba nijak zatracovat. Ten hráč je pořád ve stádiu, kdy má k vrcholu kariéry daleko a na nějakém večírku příliš nezáleží…. Pokud to nebude vysloveně přehánět a chlastat třeba i v průběhu sezóny, pak takové uvolnění se o prázdninách ani nemusí být příliš na škodu…

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fotbalista co chce mit uspechy musi mit svou tvar a ne se rvat u kazde prilezitosti.To ze se popral poprve sem ani nevedel a o te potycce v praze tam se Kovac svlekal do pul tela a delal sampona tak mu tam borec sel domluvit a Fenin hned"nevis kdo jsme nebo co"???Jeden Simak uz tady byl ted je tu druhy byl dobrej ,mel budoucnost,ale tak dopadne uplne stejne jako Honza promrha svuj talent u sklenky a machrovani,pritom jeste nema duvod machrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže nehrál na Euru.

Reagovat
smazaný uživatel

Za prví mě osobě je úplně jedno co Fenin udělal dělá to v jeho osobním volnu a vám by to mělo být taky jedno.....

Za 2 kdo ví že už nepil před tim a jen díky tomu že je slavnější tak se to provalí....

Za3 je to jen člověk jako my a tak nevím proč by se nesměl napít ....(rvačka už je trochu moc ,ale každej kdo někam chodí ví že někdy je nevyhnutelná)

Za 4 a za poslední Bulvár sou sr..........

at se feninovi daří.....vy myslité že třeba Nedvěd nechodil o dovolený pít jako?

Reagovat
smazaný uživatel

ne Nedved urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

nedved to dela fikane,on se zmrtvi na te svoji jachte,aby ho nikdo nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd je stokrát slavnější,tudíž,kdyby někde někdy byl,tak se to provalí zase stokrát rychleji!!!!!!Jenže on je profík se vším všudy a i když byl mladej jako Fenin,nikdy se o něm v tomhle smyslu nepsalo!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsalo, ale sám nedávno přiznal, že to dělal. A pořádně .

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře,jak říkáš,jestli to teda dělal,tak je aspoň vidět,jak je chytrej,že ho u toho nikdo nespatřil,nebo spíš,že si to dokázal tak "ošéfovat",že se to nikdo nedozvěděl!!Já osobně věřím tomu,že on takovej nikdy nebyl,když o tom nikdy nepsali!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš věřit všemu co se píše a nepíše v novinách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy ještě nebylo tolik bulváru a taky bych řekl, že byla trochu jiná doba, kdy hned z toho nebyl každej závistivec nervní.

Reagovat
herbage

Tak Nedvěd to nemá zaprvý zapotřebí a nikdy na chlastání nebyl, spíš byl vždy tvrdej pracant. Žádnej velkej myslitel to nikdy nebyl, ale chová se normálně, jako profík. Za jeho poklidný život může mimojiné manželka, děti a víra v Boha, on si skandál za těchto okolností dovolit nemůže a také ví, jak se proti novinářům bránit a dovede si najmout zkušeného právníka. Takže je v klidu a tak to má být, Nedvědovi ten úspěch i ty peníze opravdu přeju, jen více takových fotbalistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

njn autor a denik AHA se asi znaji s Martinem Feninem osobne..ted sem byl na fotblle v TP a na stadionu sedel Martin se Smíškem a v pohode rozdavali malym detem podpisy...ale jinak je to dobrej fotbalista:).

Reagovat
smazaný uživatel

ja se fenina nijak nezastavam, neni to muj oblbenec....ale pokud nekdo do neho sije a nadava mu, tak hvezda nehvezda se proste brani a nenecha se to libit.... a autor tohoto clanku je asi poradny amater kdyz pise tohle....

Reagovat
smazaný uživatel

Co by každej chtěl aby byl jako Ronaldo?Dyk je tam jednu sezonu zatim..A do toho jak a kde byl je nám ho* Nejde myslet jen na fotbal musí se odreagovat...Jako všichni né?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, odreagovat. Jenže: je smluvně vázaný v klubu a ten od něho očekává jistou prezentaci "značky" Frankfurt... A jestli se někde opil (nevím, nebyl jsem u toho a paskvilům jako Aha a Blesk nevěřím ani Ň) nebo to neudělal, ale spekuluje se o tom, tak je to jistě mínusovej bod. Je to profesionál, který se má chovat vůči sobě a své životosprávě správně, né jako barmanský barbar. Nemá vymetat večírky (Ronaldinho) a soustředit se na své výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

jako jakej Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

TeDy: Cristiano Ronaldo:D

Reagovat
smazaný uživatel

Je to profík. Nemůže si dovolit lítat po večírcích jako nějakej ochlasta. Je to reprezentant a ten by měl mít určitou životosprávua chovat se jako reprezentant jak Česka tak Frankfurtu. Tohle si nemůže dovolit. Vždyt je to vzor pro mlady fotbalisty, né????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by to solidní komentář, kdyby se objevil tak před 14 dny. Teď už jen papouškuje stokrát opapouškované.

Je hezké, že autor ze zdroje JPP (jedna paní povídala) slyšel cosi o utajené bitce na distkotéce v Teplicích. Blbé je ovšem to, že nezná kontext a vyvozuje zcela chybný závěr, že Fenin začal řádit až nyní. Omyl. Fenin to samé dělá už od šestnácti a je smutným paradoxem mediální doby, že skutečný průs.r mu udělala až "bitka", kterou zinscenovala trojice redaktorů Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

uplně mi mluvíš z duše

Reagovat
smazaný uživatel

uplně mi mluvíš z duše

Reagovat
Arne

uplně mi mluvíš z duše

Reagovat
smazaný uživatel

on se na podzim zase ukáže střelecky a všechno bude dobrý, věřím mu!

Reagovat
smazaný uživatel

j

Reagovat
smazaný uživatel

vdoroasteneckych soutezi sem proti nemu jednou nastoupil a muj nazor na nej...jeste tenkrat nic nebyl a uz byl machyrek ani ruku po zapase nepodal,tak si onem udelejte obrazek sami...

Reagovat
smazaný uživatel

Leninovi stoupla trava do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

No nikdo není svatý.....i přesto je to dobrý hráč nahrada za Kollera

Reagovat
smazaný uživatel

Aby byl nahrada za Kollera,to by musel jeste hodne maknout.

Reagovat
smazaný uživatel

KEJML neřikam hned ale do budoucna určitě

Reagovat
havrys99

do hlavy mu nic nestouplo..je to sebevědomej mladej hoch...a právě to mladej....nemůžete chtít do 20-ti letym hráči, aby vám dával branky každej zápas...třeba se to od něj čekalo, ale určitě se mu museli roztřepat kolena, když hrál poprví v Commerzbank Areně..myslim sice že dal góla, ake jeho výkon nebyl bůhví jakej...a to ho rozsypalo...nepovede se nějakej zápas a je pryč...stále nastupoval v základu, ale už to prostě nebylo ono....a prosto si nezahrál ani minutku na EURU, prostě Brückner věděl, že forma neni, tak ho tam neposlal...ale teď v něj musíme věřit a fandit mu, ptž nevíme jestli se zvedne Baroš a když odchází Dino, tak je to na Feninovi....Marťas hodně štěstí do sezony 08/09, ať to tam padá....

Reagovat
smazaný uživatel

sebevedomej bejt muze ale posledni dobou hrajje velky hovno tak za co by mel bejt hrdej osobnne bych dal utok sverkos-bednar

Reagovat
smazaný uživatel

ja už sem chtěl bednáře na ms

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim, že jestli by na to Bednář měl, nám ukáže v tomhle ročníku PL. Pak budem moct srovnávat a soudit

Reagovat
smazaný uživatel

já newim vy tady kritizujete mladýho hráče kterýmu se povedlo jedna sezono a to že se mu angažmá ve frankfurtu(průměrnym německym klubu)nepovedlo bych neřek ....dal myslím 6 golů což není zas tak špatný na půl sezonu vn novym angažmá...a to že se napil není vaše věc mnoje věc ale jeho věc....všichni tady ste chytrý ale to že se chodí bavit už od 16 nikoho nezajímá co?A myslm si že to je správný proč by nemoh chodit pařit když je mladej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on si pařit klidně chodit může, ale holt se musí vyhýbat těm excesům. Já vím, že je to dost těžké, protože bulvár světu vládne a ten je schopný si vycucat z prstu absolutně cokoli, ale je pouze na Feninovi, jestli si vybere noční zábavu a bude tím riskovat požkozování jména svého respektive klubového a reprezentačního, nebo jestli se na noční toulky vysere a bude na sobě pracovat a věnovat se výhradně fotbalu, jako spravný profesionál... Je to jen na něm a já doufám, že se brzy poučí a vysere se na to a bude zas pro všechny ten sympatický talentovaný hráč....

Reagovat
cubinho

Já tomu článku věřím. Jeho bývalá spolužačka o něm říkala, že to byl strašně namachrovaný idiot, takže se už konečně začíná projevovat. Takže ať si skončí, jak si zaslouží....

Reagovat
Kapřík

No já ti nevím o kom z nás by spolužáci(a hlavně spolužačky) pěli ódy... .

Reagovat
cubinho

Pokud se chováš normálně, tak o tobě nic špatného neřeknou

Reagovat
Logan

Reagovat
Logan

Sry,omyl....Jinak porad verim,ze se srovna,i kdyz todle nepovazuju za tak vazny prestupek,namachrovany at si je jak chce,kdyz bude na hristi dokazovat vykony,tak je mi to sumak,stejne jako je mi to jendo u Ibrahimovice....

Reagovat
smazaný uživatel

ibrahimovic je hovno,lepsi je ronaldo :* :-* !!!

inak ten clanek bude podle me na 90% pravdivy a tyka se beztak 70%fotbalistu...namachrovany at klidne je,ale jestli bude dal delat ty ostatni picoviny tak sa bojim aby to nemelo vliv na jeho vykony,ktere podle me na podzim nebyly spatne... kdyz da za pul sezony v ceske lize 7 golu tak je to super a kdyz v nemecke 5 tak je to slaby?? nechapu!!

Reagovat
smazaný uživatel

a navic dal mozna 6,ted nwm

Reagovat
smazaný uživatel

No co je tohle proboha za hnus??? Jako soryy eurofotbale, ale tyhle vaše autorský články, to je jeden velkej powl, kterej nechutně smrdí bulvárem?? jak si můžete vůbec dovolit tohle napsat??? Svědčí to o vaší naprostý neprofesionalitě. Měli byste, konkrétně mistře Peřino, brát lekce novinařiny !

Reagovat
smazaný uživatel

za bulvárem vykřičník neasi

Reagovat
smazaný uživatel

nevím,na co si to tu hraješ

Reagovat
smazaný uživatel

Já si na něco hraju? Sem si ani nevšim...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože můj co to zase plácáš? Dej si sprchu šmoulo....

Reagovat
smazaný uživatel

slečny neznámého původu? ...velmi špatný článek

Reagovat
smazaný uživatel

AHA ?? HAHA

Reagovat
smazaný uživatel

on byl namyšlenej předtim než se proslavil a teď teda to musí bejt

Reagovat
smazaný uživatel

"Víš, kdo já jsem?" Tuhle fázi sám Martin dementoval, ano, možná někoho napadl, ale to mi vůbec nevadí a který mladý hráč si trochu alkoholu občas nelokne? Jde o inteligentního kluka, vyrojili se však spekulace o jeho sexuální orientaci a tak, ale pořád je dostatečně inteligentní a pro fotbalové mužstvo platnější než polovina z těch, jež nastupovali za Brucknera!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavni problem Brucknera, ted uz i Rady je v tom, ze nestavi do zakladky ty mlade hrace(i talenty, vem te si 20 byla na ME v Kanade 2.)Rada tym zna a bude chtit slapat ve starych kolejich a Kollera chce zase spatky do repre.ale mi tam potrbujeme mlade hrace!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele