Feninův špatný start sezony: bolavá záda a trápení s Frankfurtem

Útočník Martin Fenin si asi jen těžko mohl představit horší scénář, než podle kterého se odvíjí začátek nové sezony. Českého reprezentanta trápí problémy se zády, kvůli nimž zmeškal první dva zápasy bundesligy svého Frankfurtu a na tribuně trpěl při prohrách v obou kláních.

Sport Bild: Freiburg by rád získal do útoku Fenina

Bundesligový Freiburg shání posilu do útoku a podle německého časopisu Sport Bild si vyhlédl českého reprezentanta Martina Fenina, který hájí barvy konkurenčního Frankfurtu. Podle magazínu už proběhly první rozhovory mezi manažerem Freiburgu Dirkem Dufnerem a šéfem Eintrachtu Heribertem Bruchhagenem.

Fenin: Dát gól Bayernu? Nejdůležitější trefa v Německu

Po měsících strádání zaviněného operací třísel a dlouhou rekonvalescencí Martin Fenin v sobotu zase zažil pocity velké euforie. Český útočník způsobil pozdvižení ve Frankfurtu, když v sobotu v předposlední minutě rozhodl jako střídající žolík o výhře místního Eintrachtu nad věhlasným lídrem německé ligy Bayernem.

Fenin je po čtyřech měsících zpět, po fotbalu se mu stýskalo

Přesně čtyři měsíce trvala nucená pauza fotbalového útočníka Martina Fenina. Dvaadvacetiletý hráč se od loňského léta trápil s bolavými třísly a až v sobotu se vrátil do sestavy bundesligového Eintrachtu Frankfurtu. Pro Fenina to byla už druhá přestávka v letošní sezoně.

Fenin má zase problémy s třísly a břichem, vrátil se do Čech

Útočník Eintrachtu Frankfurt Martin Fenin má opět potíže s třísly. Ta se mu ozvala už před reprezentační pauzou a v kombinaci s poraněným břichem jej do hry ještě nějakou dobu nepustí. Psychicky unavený Fenin ve středu odjel z Frankfurtu do vlasti a až do neděle se bude léčit u vyhlášeného fyzioterapeuta Pavla Koláře.

Fenin už měsíc po operaci třísel odehrál první zápas

Martin Fenin už se zcela zotavil ze zranění třísel. V neděli nastoupil za Eintracht Frankfurt k přípravnému utkání proti amatérům z Ober-Beerbachu a dal jednu ze čtyř branek svého týmu. Od operace oslabených třísel přitom uběhl jen měsíc a dva dny, tedy polovina původně odhadované doby.

Fenin dostal prodloužené volno a věří, že stihne konec přípravy

Útočník Martin Fenin by nemusel Eintrachtu Frankfurt chybět tak dlouho, jak se původně zdálo. Dvaadvacetiletý hráč se na konci června podrobil operaci obou třísel a zdálo se, že zmešká až dva měsíce. Fenin prý ale chce naplno běhat už měsíc po operaci.

Fenin je po operaci třísla, zmešká celou přípravu

Minimálně do začátku sezony bude chybět Eintrachtu Frankfurt český fotbalista Martin Fenin. Dvaadvacetiletý útočník si totiž od začátku přípravy stěžoval na bolest v tříslech a nakonec se rozhodl pro operaci. Dnes se v Berlíně podrobil zákroku na pravé straně a navíc není vyloučeno, že podobně dopadne i jeho levé tříslo.

Fenin začal dovolenou pohárem a řeší, co bude s Frankfurtem dál

Začátek dovolené jako z pohádky si užil český reprezentant Martin Fenin. Hned její první den přijel ve středu rovnou na pražský Strahov, aby alespoň nepřímo pomohl bývalým spoluhráčům z Teplic k výhře v Poháru ČMFS. Sám ale během celé sezony příliš úspěchů nezažil.

Fenin má opět zdravotní patálie, pohmoždil si koleno

Martina Fenina sužují další zdravotní problémy. Jen co začal útočník Frankfurtu hrát po potížích s poraněnými žebry, potkala jej nepříjemnost s levým kolenem, které si při úterním tréninku pohmoždil a má v něm krevní podlitinu. Fenin však doufá, že v sobotu stihne ligový duel proti Stuttgartu.

Fenin chce hrát i se zlomeným žebrem, pomoct mu má krunýř

Fotbalový útočník Martin Fenin chce naskočit do bundesligy už o tomto víkendu. Hráč Eintrachtu Frankfurt zmeškal poslední dva bundesligové zápasy kvůli zlomenému žebru a v sobotním utkání s Mönchengladbachem by mohl zažít návrat na trávník díky speciálnímu karbonovému krunýři.

Výkonný výbor vyřadil z národního týmu šest hráčů

Fotbalisté Tomáš Ujfaluši, Milan Baroš, Radoslav Kováč, Martin Fenin, Marek Matějovský a Václav Svěrkoš byli vyřazeni z národního týmu. Rozhodl o tom dnes výkonný výbor svazu. Důvodem je účast těchto hráčů na večírku po prohře se Slovenskem v kvalifikaci o postup na mistrovství světa.

Fenin si po návratu do Frankfurtu zlomil žebro

Českého fotbalistu Martina Fenina zřejmě čeká ve Frankfurtu delší herní pauza. Jednadvacetiletý útočník se po návratu z reprezentační akce do Německa zranil a podle deníku Bild má zlomené deváté žebro.

Kouč Frankfurtu kritizoval Fenina za nafilmované pády

Český útočník Martin Fenin z bundesligového Frankfurtu dostal od svého kouče Friedhelma Funkela vyčiněno za příliš mnoho pádů v soupeřově pokutovém území. Rozhodčí naposledy na Fenina nepískl dva penaltové fauly.

Nemocného Fenina nahradil Bednář

Trenér české reprezentace Petr Rada byl nucen udělat druhou změnu v nominaci pro středeční přípravné utkání v Maroku. Nemocného útočníka Martina Fenina, který se ráno probudil s teplotou, nahradí Roman Bednář z anglického West Bromwiche. Rada to novinářům oznámil před dnešním odletem týmu do Casablanky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele