Drobný vychytal Liverpool, Fenin pomohl k výhře nad Wiganem

23.07.2008, 12:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (49)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Drobný skvěle si chytal Fenin

Reagovat
smazaný uživatel

Voronin

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
M11

proc to kopal on ?

Reagovat
smazaný uživatel

"Fiedler totiž v 51. minutě zlikvidoval robinzonádou penaltu Voronina a ani ve zbytku utkání už neinkasoval."

Reagovat
M11

co s tim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic,jsem špatně pochopil otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

ajo,si to pochopil asi jako: proc??, to kopal on??

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

njn...skoda ty pencle

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral? jsem nebyl doma,tak nevim, ale na anglickem webu LFC je MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim,já soudím pouze dle tý penalty. :)))

Reagovat
Arne

Byl docela aktivní, ale zase žádná sláva to taky nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Fenin na levém kraji zálohy?

Reagovat
fantomas

Nastupoval tam v minulé sezoně po většinu času.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dinhův dopis Barceloně na rozloučenou (trošku delší)

"First of all I would like to express my gratitude to Barcelona's fans. At every time I felt their affection. I was very happy in Barcelona because the people always transmitted wonderful feelings. I have felt accompanied during the whole journey, and this sensation gave me strength always. I enjoyed playing football with Barça and I enjoyed pleasing the fans. I have felt close to the people of F.C. Barcelona which showed their affection at all times. I remain with the illusion of one day being able to say goodbye from the Camp Nou.

I'm going to a great Club, but with a certain sadness to have to leave the places where I was happy, in which I experienced triumphs, but especially emotions. Us Brazilians play football also to make others happy.

This was one of my objectives and I am satisfied I achieved that.

I'd like to thank the support I have received from all the players I played with. It was an honor to play alongside footballers of such a high professional quality, but especially human quality. Many of them were not just team mates, but friends. We were a great group and everyone gave their contribution to the success. No player can win anything by himself. I have to thank my team mates and the Club for the individual awards which brought me here, I have a special memory of the Golden Ball and the FIFA World Player. Thanks because here I lived some of the happiest moments of my life.

I don't want to forget the coaches, the masseurs, the doctors, all the people involved at the club; they are a part of the triumph too. I extend my gratitude also to the managers who supported me and the press which accompanied me over the years. They will all remain indelible memories of an exceptional period.

I've received a lot. I was happy in Barcelona and with Barcelona. I will keep all of this in my heart with great affection. Football is a game, a party, it's a sport to enjoy and to give joy. You have to play football with a smile. That is its significance for me. Thank you for having smiled with me."

Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mě to přeložte nebo aspon vysvetlete co tam je napsany pls dik moc

Reagovat
fantomas

"V prvé řadě bych rád vyjádřil své poděkování na barcelonské fanoušky. V každé době jsem cítil jejich poškozením. Byl jsem velmi šťastný v Barceloně, protože lidé vždy předány nádherné pocity. Mám pocit, během celé cesty, a tento pocit mi dal sílu vždycky. I enjoyed hraní fotbalu se Barça a těšil jsem příjemná ventilátorů. Mám pocit, poblíž lidu FC Barcelona, která ukázala, jejich poškozením při všech dob. I nadále se iluze jednoho dne se mohli rozloučit z Camp Nou.

Jdu na velký klub, ale s určitou lítost, že k odchodu z místa, kde jsem byla šťastná, v němž jsem zkušený triumfy, ale především emoce. Brazilci nás hrát fotbal, aby také další šťastná.

To byl jeden z mých cílů a jsem spokojen, že jsem dosáhla.

Chtěl bych poděkovat za podpory jsem obdržel od všech hráčů jsem hrál se. Byla to čest hrát po boku fotbalistů na tak vysoké profesionální kvality, ale především lidské kvality. Mnozí z nich byli nejen tým kamarádi, ale přátelé. Měli jsme velké skupiny a každý dal jejich příspěvek k úspěchu. Žádný hráč může vyhrát něco o sobě. Musím poděkovat mým týmem kamarádi a Klubu pro individuální ocenění, který mě přivedl sem, mám zvláštní vzpomínky na Zlatý míč a mistrovství světa hráčů. Díky, protože jsem tady žil některé z nejšťastnější chvíle mého života.

Nechci zapomenout na autobusy se masérů, lékařů, všechny lidi zapojené v klubu, jsou součástí tohoto triumfu taky. Rád bych Vám vděčnost také pro manažery kteří podporován mnou a tisku, který se mnou v průběhu let. Budou všichni zůstávají nesmazatelné vzpomínky na výjimečné období.

Jsem získala mnoho. Byl jsem šťastný v Barceloně a Barcelona. Budu i nadále všemi tento ve svém srdci s velikou láskou. Fotbal je hra, smluvní stranou, je to sport, jak si užít a poskytnout radost. Musíš hrát fotbal s úsměvem. To je jeho význam pro mě. Děkujeme vám, že jste se pousmál se mnou."

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nejaky moc rychy prekladatel

Reagovat
herbage

Rychle ale neznamená dobře. 27 minut na přeložení v google překladači a vložení komentáře sem na EF mi nepřijde jako nějaký extra výkon.

Reagovat
fantomas

Ano, taky se nehodlám chlubit. Mimochodem já to měl za 4 minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc preklad 4-

Reagovat
fantomas

Proboha...kolikrát to budu opakovat??? Já dal jen Ctrl+C a Ctrl+V, nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti, ale nemusis byt tak hyperaktivni... Proc to nenechas na nekom, kdo anglicky umi a prelozi nam to pekne. Snaha se ceni, ale je potreba to neprehnat.

Reagovat
fantomas

Todle je práce google překladače, ne moje. Jen aby Kamikaze věděl aspon okrajově, oč jde.

Reagovat
terry

Navíc fantomas anglicky moc dobře neumí Lepší je ten google translator

Reagovat
fantomas

Tssss.

Reagovat
smazaný uživatel

otázkou je, zda anglicky umí ten Ronalidino......každopádně, ten kdo to napsal a nechal to Ronaldina podepsat, anglicky uměl....

Reagovat
fantomas

No, v tom překladu občas vystupuje jako muž ženského rodu, takže kdo ví, jak to vubec bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

napsal to španělsky , ale na acmilan.com je to i v angličtině...

Reagovat
smazaný uživatel

but ticho,mohl si to prelozit sam,ja sem mu vdecnej!

dik fantome

Reagovat
fantomas

Děkuj translatoru, odvedl dobrou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

ti "trenéři" - překlad "autobusy" je ale fakt mazec no

Reagovat
fantomas

To jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je prvni veta druheho odstavce od konce- se mu nedivim, ze nechce zapomenout na autobusy, maji celkem fajne

Reagovat
fantomas

Opravdu nějaké věty jsou tam úsměvné.

Reagovat
cubinho

I enjoyed hraní fotbalu se Barça a těšil jsem příjemná ventilátorů....super:D

Reagovat
smazaný uživatel

tady to mate prelozeny OT: Dinhův dopis Barceloně na rozloučenou (trošku delší)

"Nejprve z všech Já bych rád vyjádřil mou vděčnost k Barcelona's fanouškům. U každého času Já cítilo jejich zalíbení. Já jsem byl velmi šťastný v Barcelona protože lidé vždy přenášeli skvělé pocity. Já mám plst doprovázenou během celé cesty a tohoto pocitu dal mně sílu vždy. Já jsem měl rád, když hraje fotbal s Barça a Já jsem měl rád, když potěší fanoušky. Já jsem sáhl blízko u lidí F.C. Barcelona který projevil jejich náklonost u všech časů. Já zůstanu s iluzí jednoho dne být schopný rozloučit se od Campu Nou.

Já jdu do velkého Klubu, ale s jistým smutkem muset opustit místa kde Já jsem byl šťastný, v kterém Já jsem zažil triumfy, ale obzvláště emoce. Nás Brazilci hrají fotbal také dělat jiné šťastný.

Toto byl jeden z mých cílů a Já jsem uspokojený Já jsem dosáhl toho.

Já bych rád děkoval podpoře Já jsem přjímal od všech hráčů, s kterými já jsem si hrál. To byla čest pro hru podél fotbalistů takové vysoko profesionální kvality ale obzvláště lidské kvality. Mnoze Z nich nebyl správný tým páří se, ale přátelé. My jsme byli velká skupina a každý dával jejich příspěvek k úspěchu. Žádný hráč může vyhrát něco u sebe. Já musím děkovat mým týmovým kamarádům a Klubu pro individuální ceny, které přinesly mě tady, Já mám zvláštní vzpomínku na Zlatý Míč a FIFA Světového Hráče. Díky protože tady Já jsem žil některé nejšťastnějších momentů mého života.

Já nechci zapomenout trenéry, maséři, doktoři, všichni lidé zahrnovaní u klubu; oni jsou díl triumfu také. Já rozšířím mou vděčnost také k manažerům, kteří podporovali mě a tisku který doprovázel mě přes roky. Oni všichni zůstanou nesmazatelnými vzpomínkami výjimečného období.

Já jsem přijal los. Já jsem byl šťastný v Barcelona a s Barcelona. Já budu držet všechny z tohoto v mém srdci s velikým citovým vztahem. Fotbal je hra, strana, to je sport užít si a dělat radost. Vy musíte hrát fotbal s úsměvem. To je jeho význam pro mě. Děkovat vám pro mít usmíval se s mnou."

Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas hadr.

Reagovat
fantomas

No, nezdá se mi to zrovna natolik lepší, abych byl odměněn hadrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale sam musis uznat, ze nejaky autobusy na plst doprovázenou během celé cesty proste nemaji, takze se uklidni a nedelej Zagorku.

Reagovat
fantomas

Aspon sem tam neměl střední rod.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jo, tohle je jeste dementnejsi nez to tvoje.

Reagovat
fantomas

No, uf, už sem se lekl.

Reagovat
smazaný uživatel

fantome newa..mohlo to byt i horsi teda mozna kaka to ma lepsi ikdyz porad to neni ono

Reagovat
fantomas

Cožeeee?

Reagovat
smazaný uživatel

"Nejprve z všech Já bych rád vyjádřil mou vděčnost k Barcelona's fanouškům." dál jsem to nečet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele