Snad se Krejčí nevrátí z Itálie jako Hušbauer. Další šanci už mít nemusí

Ladislav Krejčí je blízko svému vysněnému přestupu do zahraničí. Čerstvě čtyřiadvacetiletý křídelník již odletěl do Boloni, kde by měl podstoupit lékařskou prohlídku a stvrdit svůj přestup ze Sparty. Na Krejčího nicméně v Itálii nečeká nic jednoduchého a můžeme mu jen popřát, aby neměl jeho sen jepičí život.

Krejčí je blízko přestupu ze Sparty do Boloni

Záložník Ladislav Krejčí je blízko přestupu ze Sparty do Boloni. Český reprezentant dnes podle Sky Sport Italia v klubu absolvuje zdravotní prohlídku. Čtrnáctý celek uplynulého ročníku Serie A by za něj měl údajně zaplatit čtyři miliony eur (asi 108 milionů korun).

Krejčí: Villarreal byl kolotoč, Španělé vysoká škola fotbalu

Záložník Ladislav Krejčí přiznal, že úvodní zápas na mistrovství Evropy proti Španělsku, který český tým prohrál gólem tři minuty před koncem 0:1, pro něj byl velkou školou fotbalu. Většinu času se se spoluhráči bránil tlaku soupeře a věří, že v pátek v druhém utkání skupiny s Chorvatskem si víc zaútočí.

Krejčí je v jedenáctce nadějných fotbalistů mistrovství Evropy

Záložník Sparty a české reprezentace Ladislav Krejčí byl zařazen do jedenáctky nadějných fotbalistů, kteří mohou zazářit na letním mistrovství Evropy ve Francii. Výběr sestavil španělský list Marca.

Na nejlepší hráče ligy v březnu kandidují Ďuriš, Krejčí a Zavadil

Nejlepším fotbalistou první ligy za měsíc březen se stane buď plzeňský kanonýr Michal Ďuriš, sparťanský záložník Ladislav Krejčí, nebo brněnský lídr Pavel Zavadil. Mezi trenéry na cenu v anketě Ligové fotbalové asociace kandidují plzeňský Karel Krejčí, sparťan Zdeněk Ščasný a mladoboleslavský Karel Jarolím.

Krejčí: Je to jeden z gólů, které si budu pamatovat celý život

Když v roce 2003 útočník Marek Kincl rozhodl v nastavení o postupu sparťanských fotbalistů přes Lazio Řím v Lize mistrů, bylo záložníkovi Ladislavu Krejčímu jedenáct let a památný duel sledoval v hledišti letenského stadionu. V dnešní odvetě osmifinále Evropské ligy se mu povedlo gólem legendárního střelce napodobit, navrch přidal ještě asistenci a Pražané po výhře 3:0 slaví postup.

Krejčí by chtěl s Laziem napodobit střelce slavné branky Kincla

Když sparťané v prosinci 2003 porazili v posledním utkání základní skupiny Ligy mistrů Lazio 1:0 a postoupili do osmifinále, byl tehdy jedenáctiletý Ladislav Krejčí přímo na stadionu. Ve čtvrtek se letenský celek utká se stejným soupeřem v osmifinále EL a reprezentační záložník by si přál, kdyby se mu povedlo napodobit Marka Kincla.

Bylo by dobré dát gól, přeje si před Krasnodarem Krejčí

Záložník Ladislav Krejčí výhru Sparty v prvním zápase 2. kola Evropské ligy 1:0 nad Krasnodarem nepřeceňuje. Jednobrankový náskok podle třiadvacetiletého křídelníka nic neznamená, takže by bylo dobré, kdyby se letenskému celku podařilo ve čtvrteční odvetě v Rusku skórovat.

Sparťan Krejčí odpověděl na kritiku gólem a asistencí

V posledních týdnech byl sparťanský záložník Ladislav Krejčí pod palbou kritiky a hodně fanoušků se pozastavovalo nad tím, když byl v pátek nominován do národního týmu. Krejčí však kritikům odpověděl nejlepším možným způsobem a gólem a asistencí zařídil výhru 3:1 nad Teplicemi a návrat Sparty na první místo ligové tabulky.

Vrba povolal do reprezentace Krejčího, Procházku a Pospíšila

Trenér české reprezentace Pavel Vrba doplnil nominaci na přípravné zápasy se Srbskem a Polskem o Ladislava Krejčího ze Sparty, Václava Procházku z Plzně a Martina Pospíšila. Jablonecký záložník se vrací do národního týmu po sedmi měsících.

Krejčí má derby se Slavií rád, dal v něm první ligový gól

Sparťanský záložník Ladislav Krejčí pražská derby miluje a není se čemu divit, protože na zápasy se Slavií má jen dobré vzpomínky. Skoro přesně před čtyřmi lety dal proti rivalovi z Vršovic svůj první gól v nejvyšší soutěži a rád také připomíná výhru 6:0 z dorostu.

Krejčí nevěděl, proč rozhodčí gól Sparty neuznal

Podle chorvatského rozhodčího záložník Ladislav Krejčí v nastavení úvodního utkání základní skupiny Evropské ligy na půdě Asterasu Tripolis před možným vítězným gólem fauloval domácího brankáře. Letenský středopolař však byl přesvědčený, že se nijak neprovinil. Také proto byl z remízy 1:1 zklamaný.

Čas odchodu ze Sparty se blíží, řekl Krejčí

Konkrétní nabídku na přestup do zahraničí prý ještě záložník Ladislav Krejčí nedostal, sám ale ví, že odchod ze Sparty se blíží. Podle dvaadvacetiletého fotbalisty, o kterého se údajně zajímaly Mönchengladbach, Newcastle nebo Inter Milán, totiž přišel čas posunout se v kariéře dál.

Sparťan Krejčí: Plzeň hrála líp, musíme se oklepat a poučit

Sparťanský Ladislav Krejčí po sobotní prohře 0:2 ve šlágru první ligy v Plzni uznal, že Viktoria hrála lépe. Letenští se proti takticky výborně připravenému lídrovi tabulky vůbec neprosadili a jejich ztráta na druhém místě narostla už na čtyři body. Krejčí ale věří, že se Sparta z porážky oklepe a do dalšího průběhu sezony poučí.

Podle Krejčího budou s Nizozemskem rozhodovat standardky

Reprezentant Ladislav Krejčí se domnívá, že v úterním utkání kvalifikace o mistrovství Evropy s Nizozemskem budou hrát klíčovou roli standardní situace. Dá se totiž očekávat, že Češi budou pod tlakem, a tak se k ohrožení soupeřovy branky budou dostávat hlavně z brejků a právě rohových či přímých kopů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele