Další články

Ve Spartě končí rumunský brankář Niţă a bývalý reprezentant Krejčí

V kádru Sparty už nebudou pokračovat rumunský brankář Florin Niţă a bývalý reprezentant Ladislav Krejčí starší. Stejně jako Filip Havelka a Matěj Hanousek si mohou hledat jiné angažmá. Letenský celek, který tuto čtveřici vyřadil před dnešním odjezdem na soustředění do Rakouska, o tom informoval na svém webu.

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Krejčí starší se po plicní embolii vrátil do tréninku Sparty

Sparťanský fotbalista Ladislav Krejčí starší se po prodělané plicní embolii znovu zapojil do tréninku. Devětadvacetiletý záložník pražskému týmu chyběl od začátku srpna. Letenští o tom informovali na svých webových stránkách.

Krejčí starší prodělal plicní embolii a bez fotbalu bude několik měsíců

Sparťanský fotbalista Ladislav Krejčí starší prodělal plicní embolii a čeká ho několikaměsíční pauza. Devětadvacetiletý záložník podle klubového webu už byl propuštěn z nemocnice a je ve velmi dobrém stavu.

Spartě bude několik týdnů chybět Krejčí starší

Sparťané se v řádu týdnů budou muset obejít bez Ladislava Krejčího staršího. Osmadvacetiletý levý obránce či záložník utrpěl v nedělním ligovém duelu v Ostravě zlomeninu spodiny očnice. Pražané o tom informovali na twitteru.

Sparta podle Krejčího může v Miláně překvapit jako proti Laziu

Když záložník Ladislav Krejčí starší naposledy nastoupil za Spartu proti italskému soupeři, byla z toho senzační výhra nad Laziem a postup do čtvrtfinále Evropské ligy. Teď osmadvacetiletý fotbalista věří, že by stejně mohli Letenští ve čtvrtek zaskočit i slavný AC Milán.

Krejčí je rád, že na první gól po návratu nečekal moc dlouho

Sparťan Ladislav Krejčí starší byl rád, že na první gól po návratu na Letnou z italské Boloni nemusel čekat příliš dlouho. Osmadvacetiletý krajní záložník vítěznou brankou nasměroval Pražany k výhře 3:1 v Příbrami v 5. kole první ligy a zároveň si připsal ještě jednu asistenci. Podle trenéra Václava Kotala se bude starší ze sparťanských jmenovců nadále zlepšovat.

Krejčí byl poprvé v základu a hned pomohl k výhře nad Zlínem

Poprvé v základní sestavě po svém návratu z Itálie odehrál dnešní zápas se Zlínem Ladislav Krejčí, starší ze dvou sparťanských jmenovců. Popsal, že jeho tým se dnes na výhru hodně natrápil. Sám byl u dvou klíčových momentů - u vyloučení Lamina Jawa i u penaltového zákroku Václava Procházky.

Sparta má další posilu, vrací se Ladislav Krejčí

Sparta hodlá v příští sezoně bojovat o nejvyšší příčky a v očekávaném souboji se Slavií a Plzní má letenskému klubu pomoci další zajímavá posila. Dres pražského klubu opět oblékne Ladislav Krejčí, reprezentační křídelník se vrací po ukončení angažmá v italské Boloni...

Češi v zahraničí: Poprvé v Polsku skóroval Jablonský, Necid se blýskl dvěma brankami

Střelecky se dařilo českým fotbalistům v Nizozemsku. Dvěma brankami v dresu nizozemského Den Haagu se blýskl útočník Tomáš Necid. V pátek se trefil také záložník Richard Sedláček z rezervy Alkmaaru. Skóroval i Filip Twardzik ze slovenského Ružomberku, David Vaněček v Maďarsku a v pondělní dohrávce také první branku v polské lize vstřelil obránce David Jablonský. Naopak do vlastní sítě zamířil v bundeslize obránce Hoffenheimu Pavel Kadeřábek.

Češi v zahraničí: Koubek zlikvidoval penaltu, trefili se Schwarz s Pekhartem

Po střeleckých hodech o minulém víkendu tentokrát čeští střelci tak produktivní nebyli. Vytáhl se ale brankář Tomáš Koubek, který v bundeslize zlikvidoval pokutový kop a pomohl k vítězství svého Augsburgu. V polské lize skóroval Petr Schwarz za Raków, trefil se také Tomáš Pekhart v barvách druholigového španělského Las Palmas.

Češi v zahraničí: Střelecky povedený víkend a Vaclíkova chycená penalta

Střelecky vydařený víkend mají za sebou čeští fotbalisté v zahraničí. Pavel Kadeřábek a Theo Gebre Selassie se postarali o dva góly v bundeslize. Michal Sadílek dal branku z PSV Eindhoven a dva české zásahy byly k vidění i v Polsku. K tomu Tomáš Vaclík zlikvidoval penaltu Diegu Costovi. Podívejte se.

Češi v zahraničí: Darida byl v bundeslize vyloučen, Simič přihlížel kuriózní brance

Uplynulý prodloužený víkend byl na velké výkony českých fotbalistů v zahraničí trochu skoupý. V Polsku si asistenci připsal Tomáš Přikryl, jinak to ale žádná velká sláva nebyla. Pozornost upoutalo jistě vyloučení Vladimíra Daridy v bundeslize za šest minut a extrémně kuriózní gól Hajduku Split, v jehož obraně hrál Stefan Simič.

Češi v zahraničí: Vaněček skóroval, Koubek s Morávkem okradli Bayern

David Vaněček skóroval v maďarské lize za Puskás Akademii, trefil se i na Slovensku Filip Twardzik z penalty. V Premier si aspoň chvíli za Burnley zahrál Matěj Vydra, Ladislav Krejčí statečně bojoval v italské lize proti Juventusu a Lukáš Zima v Serii B dokonce chytil penaltu. V bundeslize slavili cenný bod s Bayernem Jan Morávek a brankář Tomáš Koubek. A jak si vedli další Češi v zahraničních soutěžích?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele