Real bude útočit na rekord bez Ronalda, Benzemy a Modriće

Fotbalisté Realu Madrid budou v sobotu proti La Coruni útočit na klubový rekord, přesto do svého posledního letošního utkání španělské ligy nepůjdou v plné síle. Před cestou na mistrovství světa klubů do Japonska nechá trenér Zinédine Zidane odpočívat největší hvězdu Cristiana Ronalda i další ofenzivní opory Karima Benzemu a Luku Modriće.

Kouč Francie Deschamps podle Benzemy podlehl tlaku rasistů

Útočník Karim Benzema obvinil trenéra Didiera Deschampse, že podlehl tlaku rasistů, když ho nezařadil do nominace francouzské reprezentace na mistrovství Evropy. Čerstvý vítěz Ligy mistrů s Realem Madrid není ve výběru země galského kohouta pro domácí šampionát kvůli obvinění z vydírání spoluhráče z národního týmu Mathieua Valbueny.

Francie se na Euru obejde bez Benzemy

Karim Benzema se na mistrovství Evropy nepodívá. Opora Realu Madrid, která byla obviněna z vydírání reprezentačního spoluhráče Mathieu Valbueny za sexuální nahrávku, se verdikt dozvěděla přímo od kouče Didiera Deschampse...

O Benzemově reprezentační budoucnosti bude jasno do 15. dubna

Rozhodnutí o reprezentační budoucnosti francouzského útočníka Karima Benzemy padne do 15. dubna. Uvedl to prezident národního fotbalového svazu Noël Le Graët, jenž kanonýra Realu Madrid vyřadil loni v prosinci dočasně z národního týmu kvůli jeho roli v případu vydírání reprezentačního spoluhráče Mathieua Valbueny.

Soud zrušil Benzemovi zákaz kontaktu s vydíraným Valbuenou

Útočník Karim Benzema se přiblížil návratu do francouzské reprezentace. Soud ve Versailles dnes zrušil nařízení, že se nesmí stýkat se spoluhráčem Mathieuem Valbuenou. Fotbalista Realu Madrid je podezřelý, že se záložníka Lyonu pokusil vydírat kvůli sexuální nahrávce.

Zraněný Benzema přijde o odvetu osmifinále Ligy mistrů s AS Řím

Real Madrid se až měsíc bude muset obejít bez útočníka Karima Benzemy. Osmadvacetiletý francouzský reprezentant, který kvůli svalovému zranění nedohrál sobotní ligový duel s městským rivalem Atléticem (0:1), přijde i o odvetu osmifinále Ligy mistrů proti AS Řím.

Deschamps: Payetův problém není přístup, ale konkurence

Čas oznámení nominace na březnové přípravné zápasy pro Euro 2016 se pomalu blíží a zejména trenér Francie Didier Deschamps se musí vypořádávat s celou řadou bolehlavů. V rozsáhlém rozhovoru pro Canal+ takto popisoval mimo jiné situaci v Anglii naplno zářících záložníků Dimitriho Payeta a N'Gola Kantého...

Benzema byl kvůli své roli ve vydírání vyřazen z reprezentace

Útočník Realu Madrid Karim Benzema byl kvůli své roli v případu vydírání Mathieua Valbueny vyřazen z francouzské reprezentace. Sedmadvacetiletému kanonýrovi tak hrozí, že přijde o domácí mistrovství Evropy, jež ve Francii začne přesně za půl roku.

Benzema věří, že aféra s vydíráním ho nepřipraví o Euro

Francouzský útočník Karim Benzema doufá, že navzdory zapletení do aféry s vydíráním reprezentačního spoluhráče Mathieua Valbueny bude moci dál hrát za národní tým. Fotbalista Realu Madrid to prohlásil v rozhovoru pro televizní stanici TF1, kde poprvé o skandálu veřejně promluvil.

Podle francouzského premiéra by Benzema neměl reprezentovat

Francouzský předseda vlády Manuel Valls naznačil, že by fotbalista Karim Benzema neměl reprezentovat. Útočník Realu Madrid byl zapojen do případu vydírání svého reprezentačního kolegy Mathieua Valbueny a hrozí mu pět let vězení.

Benzemovi hrozí za podíl na vydírání spoluhráče až pět let vězení

Francouz Karim Benzema byl obviněn v souvislosti s vyšetřováním případu vydírání spoluhráče z národního týmu Mathieua Valbueny ze spiknutí a zapojení do kriminální skupiny. Sedmadvacetiletému útočníkovi Realu Madrid hrozí až pětileté vězení.

Benzema musí zlepšit produktivitu, nabádá Benítez

Karim Benzema dlouhodobě patří k oporám Realu Madrid, francouzský útočník si však nedávno postěžoval na menší herní vytížení pod Rafaelem Benítezem. Ten ho nabádá ke zlepšení produktivity...

Můj domov je v Madridu, reaguje Benzema na spekulace

Karim Benzema se rozhodl udělat čáru za spekulacemi o možném přestupu z Realu Madrid do Arsenalu. Některá média v uplynulých týdnech přinášela informace o zájmu londýnského klubu o francouzského kanonýra, který se nyní ke všemu vyjádřil na svém twitterovém účtu...

Cristiano je fenomén, chválí Benzema pětigólového Ronalda

Cristiano Ronaldo nezažil ideální první měsíce roku 2015, včera si ovšem spravil náladu a odnesla to Granada. Ta si ze hřiště Realu Madrid odvezla debakl 1:9, portugalský kanonýr se pod to podepsal pěti góly a vysloužil si chválu ze všech stran...

Realu Madrid se týden před finále Ligy mistrů zranil Ronaldo

Real Madrid řeší týden před finále Ligy mistrů proti městskému rivalovi Atlétiku velkou nepříjemnost. Při rozcvičce před dnešním duelem posledního ligového kola s Espanyolem se Bílému baletu totiž zranila největší hvězda Cristiano Ronaldo. Zdravotní problémy navíc má i Karim Benzema.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele