Cristiano je fenomén, chválí Benzema pětigólového Ronalda

06.04.2015, 10:48
Aktuality
Cristiano Ronaldo nezažil ideální první měsíce roku 2015, včera si ovšem spravil náladu a odnesla to Granada. Ta si ze hřiště Realu Madrid odvezla debakl 1:9, portugalský kanonýr se pod to podepsal pěti góly a vysloužil si chválu ze všech stran...

"Zlepšil se ve chvíli, kdy se zlepšil i tým. Poprvé se mu za Madrid povedlo dát pět gólů. Je to dobré jak pro něho, tak i pro celý tým" řekl po duelu trenér Carlo Ancelotti.

Granada na Santiago Bernabeu dlouho držela bezbrankový stav a skóre se poprvé pohnulo až ve 25. minutě, v níž se prosadil Gareth Bale. Následně začala show v podání Ronalda, od 30. do 38. minuty stihl nastřílet hattrick, další dvě branky pak přidal po změně stran.

"Po prvním gólu jsme hráli velmi dobře, začali jsme si věřit. Cristiano je fenomén, vždycky pomáhá týmu. Mám radost i za něho, všechno si to zaslouží," nechal se slyšet útočník Karim Benzema, který sám dal dva góly.

Real Madrid i přes drtivou výhru nestáhl nic ze čtyřbodového manka na Barcelonu, která večer vydřela vítězství 1:0 ve Vigu. Vedle výsledku a pětigólového kousku od Ronalda se pozornosti dostalo i Jamesi Rodríguezovi, kolumbijský záložník po dvou měsících doléčil zlomeninu zánártní kůstky a včera se hned objevil v základní sestavě.

"Jsem šťastný. Po šedesáti dnech mimo jsem byl trochu nervózní, výsledek je spravedlivý," hlásil po utkání nejlepší střelec loňského světového šampionátu.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (671)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele