Benzema si drží formu, v Realu Madrid pokořil další milník

Karim Benzema patří mezi nejspolehlivější útočníky současnosti a potvrdil to i včera večer. Real Madrid doma hostil Valencii, zvítězil 4:1 a francouzský reprezentant k tomu přispěl dvěma góly, ten první byl jeho jubilejním 300. v dresu Bílého baletu...

Za účast na vydírání spoluhráče dostal Benzema roční vězení s podmínkou

Francouzský fotbalista Karim Benzema dostal za podíl na vydírání bývalého spoluhráče z reprezentace Matthieua Valbueny roční vězení s podmínkou. Útočník Realu Madrid musí také zaplatit pokutu 75 tisíc eur (1,9 milionu korun).

V nominaci na cenu FIFA nechybí obhájce Lewandowski ani Ronaldo s Messsim

Hvězdní Lionel Messi z PSG nebo Cristiano Ronaldo z Manchesteru United nechybí v nominaci na cenu The Best pro nejlepšího hráče roku 2021 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA. V jedenáctičlenné nominaci je také obhájce vítězství, polský útočník Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov nebo vítěz Ligy mistrů a evropský šampion Jorginho z Chelsea.

Benzema se dozví verdikt soudu za podíl na vydírání v listopadu

Francouz Karim Benzema se dozví verdikt soudu ohledně jeho podílu na vydírání bývalého reprezentačního kolegy Matthieu Valbueny 24. listopadu. Termín dnes stanovilo státní zastupitelství ve Versailles, hvězdný útočník Realu Madrid u závěrečného soudního líčení chyběl.

Benzema po triumfu v Lize národů plánuje s Francií vyhrát i MS

Francouz Karim Benzema v nedělním finále Ligy národů pomohl gólem k vítězství 2:1 nad Španělskem a získal premiérovou reprezentační trofej. Útočník Realu Madrid plánuje příští rok s "Les Bleus" obhájit triumf na mistrovství světa.

Budeme muset zapracovat na defenzívě, uvědomuje si Benzema

Real Madrid včera večer přestřílel Celtu Vigo (5:2) a zápas přinesl spoustu zajímavých příběhů. Hlavním tématem byl dlouho očekávaný návrat na zrekonstruovaný stadion Santiago Bernabéu, další příběhy pak psali především francouzští reprezentanti Karim Benzema a Eduardo Camavinga...

Benzema se upsal Realu Madrid do roku 2023

Francouzský útočník Karim Benzema s předstihem prodloužil smlouvu v Realu Madrid, jemuž se nově upsal do roku 2023. Třiatřicetiletý kanonýr měl kontrakt do konce aktuální sezony, který o rok prodloužil.

Útočník Realu Madrid Benzema byl pozitivně testován na koronavirus

Francouzský reprezentant Karim Benzema měl pozitivní test na koronavirus a zmešká další přípravu Realu Madrid na novou sezonu. Španělský velkoklub o tom informoval na svých oficiálních stránkách. Bližší podrobnosti neuvedl.

Benzema se v reprezentaci prosadil po šesti letech, gratuloval si i s Ronaldem

Za určitou satisfakci označil útočník Karim Benzema dva vstřelené góly do sítě Portugalska, díky nimž Francie na mistrovství Evropy remizovala 2:2 v závěru základní skupiny F a postoupila z prvního místa. Pro třiatřicetiletého kanonýra šlo o první reprezentační trefy od října 2015.

Benzema se po šesti letech vrací do reprezentace. Francie nominovala na Euro

Poprvé od roku 2015 se do francouzské reprezentace vrací útočník Karim Benzema. Trenér Didier Deschamps zařadil třiatřicetiletou oporu Realu Madrid do šestadvacetičlenné nominace na mistrovství Evropy.

Benzemu čeká soud kvůli údajnému podílu na vydírání Valbueny v říjnu

Francouzského útočníka Karima Benzemu čeká letos na podzim soud za podíl na vydírání bývalého reprezentačního kolegy Matthieu Valbueny. Státní zastupitelství ve Versailles dnes stanovilo termín přelíčení na 20. až 22. října.

Ramos zvažoval penaltu ve stylu Panenky, Benzema atakuje žebříčky

Napodobit legendárního Antonína Panenku, jako už několikrát předtím, zvažoval v osmifinálové odvetě Ligy mistrů obránce Realu Madrid Sergio Ramos, když se proti Atalantě postavil za stavu 1:0 k pokutovému kopu. Nakonec však zvolil razantní střelu, uspěl a španělský gigant po výhře 3:1 prošel po dvouleté pauze mezi nejlepších osm týmů soutěže.

Benzema bude muset kvůli údajnému vydírání Valbueny k soudu

Útočník Realu Madrid Karim Benzema bude muset vysvětlovat svůj podíl na vydírání bývalého kolegy z francouzské reprezentace Matthieua Valbueny u soudu. Třiatřicetiletý hráč byl v kauze z roku 2015 státním zastupitelstvím ve Versaille obviněn ze spiknutí s pokusem o vydírání a hrozí mu až pět let vězení.

Pro Zidana je Benzema nejlepším francouzským útočníkem všech dob

Trenér Realu Madrid Zinédine Zidane označil svého krajana Karima Benzemu za nejlepšího francouzského útočníka všech dob. Dvaatřicetiletý kanonýr pomohl v úterním utkání španělské ligy dvěma góly k vítězství Realu 3:1 nad Athleticem Bilbao.

Hraje proti nám, nenahrávejte mu, kritizoval Benzema spoluhráče

Francouzský útočník Realu Madrid Karim Benzema, který gólem v závěru úterního utkání Ligy mistrů na hřišti Mönchengladbachu pomohl k remíze 2:2, si zadělal na velký problém. Televizní kamery jej před druhým poločasem zachytily, jak v útrobách stadionu pomlouvá brazilského parťáka z útoku Vinícia Júniora.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele