Benzema přiznal, že se možná dostatečně nesnažil

Karim Benzema přicházel předloni v létě do Realu Madrid jako velká posila, Bílý Balet tehdy Lyonu zaplatil 35 milionů eur, jenže francouzský útočník zatím svůj potenciál nenaplnil. V Realu si nedokázal vydobýt místo v základní sestavě a jeho výkony nejsou ideální. Při zranění parťáka Higuaína má však velkou šanci se ukázat.

Pro Benzemu prý byl hattrick odměnou za tvrdou práci

Středeční hattrick proti Auxerre má znamenat definitivní a symbolickou tečkou za trudným obdobím útočníka Karima Benzemy, který v Realu Madrid rázem vyhlíží lepší časy. V duelu proti svým krajanům z Francie zažil své nejlepší představení v dresu "Bílého baletu" po loňském přestupu z Lyonu.

Blanc zkritizoval Benzemu

Trenér francouzské reprezentace Laurent Blanc zkritizoval útočníka Karima Benzemu. Čtyřiačtyřicetiletému kouči se nelíbilo, že forvard Realu Madrid přijel pozdě na sraz národního týmu před kvalifikací Eura 2012 s Rumunskem a Lucemburskem.

Benzema není zvyklý pracovat, prohlásil Blanc

Francouzský útočník Karim Benzema často slýchá na svojí adresu slova kritiky a kouč národního týmu Francie Laurent Blanc se nyní snažil v rozhovoru pro France-Soir vysvětlit proč. Útočník Realu Madrid prý není zvyklý pracovat.

Benzema věří, že Mourinhovi splatí důvěru spoustou gólů

Karim Benzema je přesvědčen, že druhá sezóna v Realu Madrid bude z jeho strany mnohem povedenější než ta první. Loni se francouzský útočník nedokázal probojovat do základní sestavy a herně paběrkoval. Pod novým trenérem Mourinhem by to podle jeho slov mělo být jiné.

Benzema prý s prostitutkou nebyl

Právník Karima Benzemy si myslí, že francouzský soud zbaví jeho klienta obvinění ze styku s nezletilou prostitutkou. Hráči Realu Madrid má totiž poskytnout alibi jeho bývalá přítelkyně, která tvrdí, že s ním v době údajného činu byla.

Benzema popřel pletky s prostitutkou

Útočník Realu Madrid Karim Benzema popřel, že by byl zapletený do sexuálního skandálu s nezletilou prostitutkou. V něm vedle dvaadvacetiletého fotbalisty figurují jeho spoluhráči z francouzské reprezentace Franck Ribéry a Sidney Govou.

Benzema: Potřebuji více minut na hřišti, abych se zlepšil

Karim Benzema si od svého příchodu do Realu Madrid nezajistil stálé místo v základní sestavě a přiznal, že s nedostatečným zápasovým zatížením v týmu není spokojený. Podle svých slov se může zlepšit jen v případě, že na hřišti během utkání stráví více minut.

Benzema zůstane v Realu Madrid, ujistil agent

Karim Benzema před začátkem letošní sezony přestoupil z Lyonu do Realu Madrid a zatím zůstává za očekáváním. Francouzský útočník sice i přes zdravotní problémy dokázal dát sedm ligových branek, přesto s ním na Santiago Bernabeu nepanuje velká spokojenost. Mluví se dokonce o odchodu, takovou možnost ale popřel hráčův agent...

Benzema je v Realu izolovaný, řekl Aulas

Karim Benzema sice bude dnes večer sledovanou postavou, v rámci osmifinále Ligy mistrů se totiž vrací na stadion svého bývalého zaměstnavatele. Zdaleka ale nemá místo v základní sestavě Realu Madrid jisté. Toho si je vědom také prezident Lyonu Jean-Michel Aulas, který tvrdí, že Benzema je v Realu izolován.

Benzema chce formu z Realu ukázat i v reprezentaci

Karim Benzema ukazuje, proč ho v létě Real Madrid koupil z Lyonu. Francouzský útočník naposledy dvěma góly pomohl porazit Tenerife a potvrdil svou vzrůstající formu. Benzema doufá, že bude mít šanci se předvést i v národním týmu.

Ronaldo poprvé trénoval s Realem, Kaká zatím chyběl

V Madridu dnes prvním tréninkem Realu odstartovala druhá éra "galacticos". Zahájení přípravy se z posil, za které klub utratil celkem 209 milionů eur, zúčastnili jen nejdražší hráč světa Cristiano Ronaldo a útočník Karim Benzema. Brazilec Kaká a stoper Raúl Albiol se k týmu připojí až za dva týdny.

Jsem šťastný, že můžu hrát zde, prohlásil Benzema

Francouzský útočník Karim Benzema ve čtvrtek úspěšně prošel v Realu Madrid lékařskou prohlídkou a podepsal s klubem šestiletou smlouvu. Poté byl jednadvacetiletý kanonýr na stadionu San Bernabeu slavnostně představen zhruba 20 tisícům fanoušků.

Benzema je šťastný a smutný zároveň

Karimu Benzemovi chybí k přestupu z Lyonu do Realu Madrid pouze úspěšně zvládnutá zdravotní prohlídka, poté obleče dres Bílého baletu. Mladý útočník je šťastný, že bude hrát za klub, kterému odmala fandil, z Lyonu se mu ale neodchází lehce.

Real získal z Lyonu kanonýra Benzemu

Real Madrid dnes získal další výraznou posilu. Z Lyonu do "Bílého baletu" míří kanonýr Karim Benzema. O přestupu na svých internetových stránkách informoval francouzský klub, který za svou hvězdu dostane 35 milionů eur (asi 902 milionů korun), s případnými bonusy dokonce až 41 milionů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele