Manchester City se Terryho stále nevzdal

20.07.2009, 10:34
Aktuality
Manchester City zatím posiloval hlavně ofenzivu, manažer Mark Hughes ale ví, že potřebuje získat nové hráče také do obrany. Hlavním cílem Citizens je John Terry, kterého ale Chelsea nechce prodat.

"Je to hráč, kterého dobře znám, vždyť jsme spolu hráli v Chelsea," říká na Terryho adresu Hughes. "Přesně hráče jeho kalibru potřebujeme, pokud se máme dostat na nejvyšší úroveň."

Manchester City už Chelsea za jejího kapitána nabídl štědré odstupné, jenže nepochodil. "Dali jasně najevo, že není k dispozici. Musíme na to brát ohled a rozhlížet se po dalších možnostech," pokračoval Hughes.

Neznamená to však, že Citizens boj o Terryho vzdávají. "Zřejmě nastane chvíle, kdy připustíme porážku, ale myslím, že ten okamžik ještě nepřišel," doplnil.

Manchester zatím nabídl Chelsea dvaatřicet milionů liber, podle anglických médií hodlá svou nabídku vylepšit až na 40 milionů. V hledáčku bohatého klubu jsou také Joleon Lescott (Everton) a Kolo Toure (Arsenal).

Autor: Radim Šantrůček / goal.com, bbc.co.uk

Komentáře (326)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele