Hotovo, Bale přestupuje z Tottenhamu do Realu Madrid

V předposlední den přestupového okna byl definitivně doladěn pravděpodobně nejdražší transfer v historii. Gareth Bale podle očekávání odchází z Tottenhamu do Realu Madrid, který vše potvrdil na svém webu. Přestupová částka oznámena nebyla, údajně ale činí rovných sto milionů eur...

Rekordní přestup Balea do Realu Madrid je údajně hotový

Přestup Garetha Balea z Tottenhamu do Realu Madrid je podle španělských médií prakticky hotový. Rozhlasová stanice Cadena COPE uvedla, že Real by měl za čtyřiadvacetiletého waleského záložníka zaplatit 99 milionů eur (2,55 miliardy korun), což by z něj udělalo nejdražšího hráče v historii.

Tottenhamu bude v úvodu anglické ligy chybět zraněný Bale

Tottenham se musí v úvodu anglické ligy, která startuje o víkendu, obejít bez hvězdného Garetha Balea. Čtyřiadvacetiletého záložníka, za nějž Real Madrid nabízí londýnskému klubu rekordních 85 milionů liber (asi 2,6 miliardy korun), nepustí do hry poraněné chodidlo.

Tottenham by měl dát Baleovi svolení, myslí si Zidane

Cristiano Ronaldo by brzy mohl přijít o statut nejdražšího fotbalisty světa, jeho klub Real Madrid totiž usiluje o Garetha Balea a Tottenhamu za něj údajně nabízí téměř sto milionů eur. Zinedine Zidane je přesvědčen, že by Kohouti měli waleskému záložníkovi přestup umožnit...

S Balem počítáme do budoucna, prohlašuje Villas-Boas

Gareth Bale je již delší dobu vděčným objektem přestupových spekulací a na tom se hned tak nic nezmění. Podle španělských médií se waleský záložník již dohodl na smlouvě s Realem Madrid, jeho odchod z Tottenhamu ovšem vylučuje manažer André Villas-Boas...

Nominaci na nejlepšího fotbalistu Evropy vévodí hráči Bayernu

Desetičlenné nominaci UEFA na ocenění pro nejlepšího fotbalistu působícího v Evropě vévodí se čtyřmi zástupci vítěz Ligy mistrů Bayern Mnichov. V užším výběru ankety za sezonu 2012/13 jsou opory bavorského velkoklubu Thomas Müller a Bastian Schweinsteiger, Francouz Franck Ribéry a Nizozemec Arjen Robben.

Bale je nejlepším hráčem roku v Anglii i podle novinářů

Záložník Tottenhamu Gareth Bale získal v Anglii ocenění pro nejlepšího fotbalistu roku i v hlasování novinářů. Třiadvacetiletý Velšan, jenž v závěru minulého týdne opanoval i anketu hráčské asociace PFA, dostal přednost před útočníkem Manchesteru United Robinem van Persiem.

Bale je hráčem roku v Anglii, Vydra v jedenáctce druhé ligy

Velšský záložník Tottenhamu Gareth Bale byl vyhlášen nejlepším fotbalistou v Anglii a navíc získal cenu pro nejlepšího mladého hráče roku. Stejný double v anketě hráčské asociace PFA se před ním povedl jen dvěma fotbalistům. V roce 2007 převzal obě trofeje Cristiano Ronaldo z Manchesteru United a jako první v roce 1977 útočník Aston Villy Andy Gray.

Hráčská asociace zveřejnila nominaci na nejlepšího fotbalistu v PL

Letošní sezona anglické Premier League se chýlí ke svému konci a vedle mistra budeme brzy znát rovněž jméno nejlepšího hráče probíhajícího ročníku. K titulu směřuje Manchester United, který má v šestičlenné nominaci hráčské asociace hned dvojí zastoupení...

Bale bude se zraněným kotníkem chybět Tottenhamu dva týdny

Tottenhamu se ve čtvrtečním utkání Evropské ligy s Basilejí zranila největší hvězda týmu Gareth Bale. Velšský záložník si v závěru zápasu při souboji o míč s Davidem Degenem poranil pravý kotník a hřiště opustil na nosítkách. Chybět by měl zhruba dva týdny, zmešká tudíž nedělní ligu s Evertonem i odvetu příští týden ve Švýcarsku.

Wenger se před derby soustředí na svůj tým, nikoliv na Balea

Přestože má Gareth Bale momentálně nejlepší střeleckou formu v anglické lize, manažer Arsenalu Arséne Wenger se na tahouna Tottenhamu před nedělním duelem nijak speciálně nepřipravuje. Kanonýři se podle něj musejí v severolondýnském derby soustředit především na vlastní výkon...

Bale sklízí chválu za nejlepší střeleckou formu v Anglii

Devět branek v osmi zápasech. Nikdo v anglické lize nebyl od Vánoc střelecky úspěšnější než Gareth Bale. Křídelní hráč Tottenhamu naposled úřadoval v pondělní dohrávce 27. kola s West Hamem, ve které přispěl dvěma góly k výhře Spurs a vysloužil si velkou chválu od obou trenérů.

Výstavní trestné kopy udělaly z Balea hrdinu Tottenhamu

Velkou střeleckou formou se pyšní fotbalista Tottenhamu Gareth Bale. Velšský křídelní hráč ve čtvrtek pomohl londýnskému celku dvěma brilantními trestnými kopy k domácí výhře 2:1 nad Lyonem ve druhém kole Evropské ligy. Bale prý zahrávání standardních situací pilně trénuje.

Potřebujeme Ligu mistrů, aby Bale zůstal, říká Villas-Boas

Manažer Tottenhamu André Villas-Boas věří, že se jeho týmu povede postoupit do Ligy mistrů. Kromě samotné přítomnosti v elitní společnosti mají Spurs k účasti v Lize mistrů ještě jeden dobrý důvod - zvýší se tím šance, že na White Hart Lane zůstane největší hvězda Gareth Bale.

Nominaci nejlepších obránců roku ovládly španělské kluby

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily další část seznamu kandidátů do nejlepší jedenáctky roku, tentokráte dvacet obránců. Jasnou převahu mají hráči zadních řad Realu Madrid a Barcelony, kteří tvoří bezmála polovinu nominace...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele