Bale se letos stěhovat nebude, Zidane potvrdil jeho setrvání v Realu

U konce jsou spekulace o tom, čí barvy bude v letošní sezoně hájit Gareth Bale. Jméno ofenzivního velšského reprezentanta bylo spojováno s odchodem z Realu Madrid a zájem o něho byl v Anglii nebo Číně, z transferu ovšem nebude nic, včera to potvrdil trenér Bílého baletu Zinedine Zidane...

Bale do Číny nejde a zatím zůstává v Realu

Velšský útočník Gareth Bale podle všeho nakonec z Realu Madrid do Číny neodejde. O třicetiletého fotbalistu měl zájem celek Jiangsu Suning, a i když to vypadalo, že dohoda je na spadnutí, tak vedení Bílého baletu podle médií transakci zrušilo.

Bale před odchodem do Číny: Tentokrát si místní jazyk osvojím

Gareth Bale se již podle španělského deníku Marca může začít těšit na své čínské fotbalové dobrodružství. Real Madrid údajně i přes vážné zranění Marca Asensia přeci jen svolil k odchodu velšského forvarda, který si má v Jiangsu Suning ročně přijít na astronomických 22 milionů eur...

Bale se vrátil do sestavy Realu a gólem pomohl porazit Arsenal

Velšský útočník Gareth Bale se navzdory roztržce mezi svým agentem a trenérem Zinédinem Zidanem vrátil do sestavy Realu Madrid. Třicetiletý fotbalista, kterého se španělský celek chce zbavit, jedním gólem přispěl v přípravném utkání ve Washingtonu k výhře 3:2 po penaltovém rozstřelu nad Arsenalem.

Bale je blízko odchodu z Realu, prozradil Zidane

Čas velšského reprezentanta Garetha Balea v Realu Madrid se podle všeho velmi rychle krátí. Třicetiletý fotbalista s největší pravděpodobností v tomto přestupním období skutečně Bílý balet opustí. Prozradil to kouč madridského klubu Zinedine Zidane po přípravném utkání ve Spojených státech.

Bayern prý uvažuje o Baleovi. Přivede ho na hostování?

Gareth Bale se v posledních měsících musí v Realu Madrid cítit tak trochu jako vyvrhel. Kritizovali ho fanoušci, výrazného zastání se mu nedostalo ani od vedení klubu. Cestu ven by tak pro něj mohla znamenat nabídka Bayernu Mnichov.

Bale podle agenta přes spory se Zidanem nechce z Realu odejít

Po návratu Zinédina Zidana na trenérskou lavičku Realu Madrid začaly sílit spekulace o odchodu útočníka Garetha Balea. Devětadvacetiletý Velšan se kvůli nevýrazným výkonům ocitl pod palbou kritiky médií i vlastních fanoušků a o jeho konci v dresu "Bílého baletu" se mluví také proto, že si se Zidanem v minulosti nesedl.

Fanoušci Realu by měli Baleovi líbat nohy, zlobí se hráčův agent

Chování fanoušků Realu Madrid, kteří v sobotním utkání proti Barceloně vypískali Garetha Balea, rozzlobilo agenta velšského reprezentanta. Podle Jonathana Barnetta se diváci na San Bernabéu zachovali ostudně.

Bale si nezvykl na španělský styl života, prozradil Courtois

Hodně otevřeně promluvil belgický brankář Thibaut Courtois o svém velšském spoluhráči z Realu Madrid Garethu Baleovi. V rozhovoru pro belgický list HLN prozradil, jakou přezdívku si Bale v týmu vysloužil a proč nechodí na týmové večeře.

Baleovi hrozí trest za oslavu gólu proti Atléticu Madrid

Velšskému záložníkovi Garethu Baleovi z Realu Madrid hrozí až dvanáctizápasový trest. Disciplinární komise španělské ligy začala devětadvacetiletého hráče vyšetřovat kvůli možnému obscénnímu gestu vůči fanouškům, kterým oslavil gól v sobotním městském derby s Atléticem.

Bale může Realu kvůli zraněnému lýtku chybět až měsíc

Realizační tým Realu Madrid bude až měsíc postrádat útočníka Garetha Balea, který si ve čtvrtečním utkání španělské ligy s Villarrealem poranil lýtko. O poločase zápasu, který skončil 2:2, si velšský reprezentant řekl o střídání.

Musí to být nejlepší gól finále LM, řekl Bale o své trefě

Gól nůžkami se většinou povede jednou za život. A Garethu Baleovi se to povedlo ve finále Ligy mistrů, tedy v jednom z nejdůležitějších zápasů jeho kariéry. Fotbalistům Realu Madrid jím navíc velšský útočník vystřelil výhru 3:1 nad Liverpoolem a třetí titul šampiona Ligy mistrů v řadě za sebou.

Real pojede do Sevilly s torzem. Zidanovi bude chybět 9 hráčů

Hned několik důležitých hráčů bude trenér Realu Madrid Zinedine Zidane šetřit v dnešním večerním duelu v Seville. Vedle zraněného Cristiana Ronalda nejsou v nominaci i další důležití hráči jako třeba Keylor Navas nebo Luka Modrič...

Jsou to jen řeči novinářů, reaguje na spekulace Baleův agent

Gareth Bale kroutí svou pátou sezonu v Realu Madrid a je otázkou, zda v hlavním městě Španělska načne i šestý ligový ročník. Jméno velšského křídelníka je spojováno s odchodem a ve hře údajně je návrat do Anglie, něco podobného ovšem vylučuje agent...

Bale se znovu zranil a chybět může další měsíc

Real Madrid v úvodní části sezony rozhodně nepůsobil suverénním dojmem a k lepším výsledkům mu ani v dalších týdnech nepomůže Gareth Bale. Ofenzivní velšský fotbalista se znovu zranil, tentokráte má potíže se stehenním svalem, který ho ze hry může vyřadit na další měsíc...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele