Další články

Bale se po konci kariéry poměří s golfovými hvězdami v Pebble Beach

Krátce po konci kariéry poměří Gareth Bale své golfové umění s elitními hráči. Příští měsíc se bývalá velšská hvězda představí na turnaji PGA Tour v kalifornském Pebble Beach. O chystaném startu v soutěži informoval Bale na instagramu.

Bale může pracovat pro reprezentaci. Bral by jakoukoli roli, řekl Page

Gareth Bale by po konci hráčské kariéry mohl pracovat pro velšskou reprezentaci. Prohlásil to trenér ostrovního týmu Rob Page. Přiznal, že Baleovo rozhodnutí ho překvapilo, jeho kariéru označil za fenomenální. Rodák z Cardiffu skončil ve 33 letech.

Nečekaný konec, Bale ve 33 letech uzavřel úspěšnou kariéru

Velšský reprezentant Gareth Bale ve 33 letech ukončil profesionální kariéru. Bývalý nejdražší hráč světa naposledy nastupoval za Los Angeles FC v zámořské Major League Soccer. O svém rozhodnutí informoval na sociálních sítích.

Bale konec v reprezentaci neplánuje, s Walesem se chce dostat na další Euro

Kapitán velšské reprezentace Gareth Bale po porážce 0:3 s Anglií a konci na světovém šampionátu v Kataru prohlásil, že má nadále chuť hrát za národní tým. Hvězdný útočník, který ostrovní derby kvůli svalovému zranění nedohrál, už vyhlíží další kvalifikační cyklus na mistrovství Evropy 2024.

Představení účastníků MS 2022 - Wales

Wales se vrací na nejblyštivější fotbalovou scénu po dlouhých 64 letech a rozhodně si nepřijel jen odškrtnout účast. Cymru tohle ani neumějí. Na velký turnaj se probojovali počtvrté a ve všech třech předešlých případech postoupili ze skupiny. Tuhle stoprocentní bilanci asi žádná jiná reprezentace nemá. Zvládne ji trenér Rob Page se svými muži dodržet i v Kataru?

Vítěze MLS určily až penalty. K triumfu Los Angeles FC pomohl i Bale

Fotbalisté Los Angeles FC ve finále MLS porazili i v oslabení Philadelphii a získali první titul. V duelu o trofej, o niž si oba týmy zahrály poprvé, rozhodli o triumfu v penaltovém rozstřelu, který po dramatickém prodloužení ovládli 3:0.

Bale potvrdil, že bude hrát za Los Angeles FC

Bývalý nejdražší fotbalista světa Gareth Bale potvrdil, že jeho novým působištěm bude Los Angeles FC v zámořské lize MLS. Kapitán velšské reprezentace skončil v Realu Madrid. Podle serveru The Athletic se v kalifornském klubu dohodl na ročním angažmá s opcí na další rok a půl.

Chielliniho by měl v Los Angeles doplnit také Gareth Bale

K romantickému návratu Garetha Balea do rodného Cardiffu nakonec pro tuto chvíli ještě nedojde, alespoň to tvrdí zdroje spolehlivého informačního serveru MLS Soccer. Podle nich je na spadnutí dohoda mezi Los Angeles FC a pětinásobným vítězem Ligy mistrů, kterému zanedlouho oficiálně vyprší smlouva v Realu Madrid...

Bale by po odchodu z Realu Madrid mohl hrát za druholigový Cardiff

Bývalý nejdražší fotbalista světa Gareth Bale by mohl po odchodu z Realu Madrid hrát za Cardiff City v druhé anglické lize. Kapitán velšské reprezentace by měl při angažmá v rodném městě možnost připravit se v klidu na mistrovství světa, kam se Wales probojoval po 64 letech.

Největší výhra v historii Walesu, řekl Bale po postupu do Kataru

Wales se po 64 letech vrátí na mistrovství světa a podle kapitána týmu Garetha Balea je nedělní postupové vítězství 1:0 nad Ukrajinou největší úspěch historie velšského fotbalu. Kouč Rob Page ocenil po triumfu výkon obvyklé reprezentační dvojky Waynea Hennesseyho. Pětatřicetiletý gólman si připsal devět úspěšných zákroků a nasměroval tým na turnaj do Kataru.

Bale se rozloučil se spoluhráči i fanoušky a potvrdil odchod z Realu

Hvězdný útočník Gareth Bale potvrdil odchod z Realu Madrid. Dvaatřicetiletý Velšan se rozloučil s týmem a fanoušky otevřeným dopisem na sociálních sítích. Bale strávil ve slavném klubu devět let, během kterých vyhrál pětkrát Ligu mistrů a třikrát španělský titul.

Bale bude jednat až v červnu, peníze nebudou hrát roli

Gareth Bale po devíti letech odchází z Realu Madrid a v nadcházejících týdnech se bude hodně spekulovat o tom, do jakého klubu zamíří. Kapitán národního týmu Walesu s rozhodnutím zatím počká, vše začne řešit až v červnu po reprezentační pauze a baráži o postup na MS do Kataru...

Bale by mohl po odchodu z Realu Madrid zamířit do MLS

Bývalý nejdražší fotbalista světa Gareth Bale by mohl po očekávaném odchodu z Realu Madrid zamířit do zámořské soutěže MLS. Podle listu Washington Post kapitán velšské reprezentace jedná s D.C. United. Klub z americké metropole prý dvaatřicetiletého hráče oslovil už před několika měsíci, ale tehdy z toho nic nebylo.

Nepotřebuju nikomu nic vzkazovat, reagoval Bale po velšském postupu

Útočník Gareth Bale nastoupil v této sezoně za Real Madrid pouze k pěti utkáním, reprezentaci Walesu ale táhne za premiérovou účastí na mistrovství světa od roku 1958. Jedna z největších fotbalových hvězd současnosti ve čtvrtek dvěma góly rozhodla v semifinále play off o výhře 2:1 nad Rakouskem a přiblížila tým k postupu na turnaj v Kataru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele