Podle Balea by se žádný Angličan do týmu Walesu nedostal

Velšský útočník Gareth Bale si před čtvrtečním derby s Anglií na mistrovství Evropy znovu rýpnul do britského rivala. Na otázku, kolik anglických fotbalistů by se dostalo do současné reprezentace Walesu, hvězda Realu Madrid bez váhání odpověděla, že "žádný" a poté se rozesmála. Bale si také stál za svými předchozími výroky, že jeho tým má víc vášně a hrdosti než Angličané.

Jako první nominoval Coleman. Wales zatím potrénuje bez Balea

Jako první z trenérů na Euru 2016 se rozhodl některé hráče potěšit a jiné zklamat kormidelník Walesu Chris Coleman. Ten již vyšel na světlo s 29 jmény, které dostanou šanci poprat se o letenku do Francie na soustředění v portugalském Algarve. Gareth Bale má místo jisté a v tomto předběžném výběru tak vzhledem ke klubovým povinnostem schází...

Bale překonal Linekera a z rekordu měl velkou radost

Jednoznačný výsledek se nakonec zrodil ve včerejším zápase španělské ligy mezi Realem Madrid a Sevillou, v němž Bílý balet zvítězil 4:0. Svůj podíl na tom měl i Gareth Bale, který se navíc stal nejlepším britským střelcem v historii Primera División...

Bale: Nyní neplánuji návrat do Anglie

S návratem do Premier League je neustále spojován Gareth Bale, jenž poslední dva roky nastupuje za Real Madrid. Sám waleský ofenzivní hráč ale momentálně nad návratem neuvažuje...

Bale je na El Clásico připraven, očekává útočný fotbal

V Itálii se proti sobě o víkendu postaví Juventus a AC Milán, v Německu Schalke a Bayern a v Anglii zase Manchester City a Liverpool, největší pozornost ze všech víkendových zápasů ovšem bude poutat ten v Madridu. V hlavním městě Španělska se hraje tradiční El Clásico, Real hostí Barcelonu a k dispozici mu znovu bude také Gareth Bale...

Bale má rekordní pátou trofej pro nejlepšího fotbalistu Walesu

Nejlepším fotbalistou Walesu za uplynulý rok byl popáté v historii vyhlášen Gareth Bale. Šestadvacetiletý záložník získal rekordní trofej i po své druhé sezoně v Realu Madrid a navázal na předchozí úspěchy z let 2010, 2011, 2013 a 2014.

Čeká nás krok do neznáma, řekl o možném postupu Walesu Bale

Velký krok do neznáma čeká podle záložníka Garetha Balea fotbalisty Walesu v nedělním utkání kvalifikace mistrovství Evropy proti Izraeli. Pokud totiž tým trenéra Chrise Colemana v Cardiffu vyhraje, zahraje si poprvé v historii na šampionátu. Wales se zatím na velkém turnaji představil jen v roce 1958 na mistrovství světa.

Bale se v Realu trápí, protože mu nepřihrávají, míní hráčův agent

Útočník Gareth Bale se v Realu Madrid trápí, protože mu spoluhráči málo přihrávají, tvrdí agent pětadvacetiletého velšského fotbalisty Jonathan Barnett. Podle něj však Bale rozhodně neplánuje "Bílý balet" v létě opustit.

Bale není na prodej za žádnou cenu, uvedl Pérez

Gareth Bale není na prodej, i kdyby zájemci nabízeli jakoukoliv částku. Uvedl to prezident Realu Madrid Florentino Pérez. Reagoval tak na spekulace britského listu The Telegraph, podle nějž se údajně Manchester United chystá za waleského záložníka nabídnout rekordní částku 120 milionů liber.

Spasitel Walesu Bale si v Andoře stěžoval na špatné hřiště

Reprezentace Walesu se ještě Eura nikdy neúčastnila, francouzský šampionát ale díky laskavějšímu kvalifikačnímu sítu nabízí jedinečnou příležitost. O důležité body málem Velšané přišli hned zkraje v Andoře, kde na umělém povrchu vyhráli až díky brance Garetha Balea v závěru. Křídelník Realu Madrid poté popsal hřiště v La Vella jako nejhorší, na kterém kdy hrál.

Jsme schopni se dostat na Euro 2016, věří waleská hvězda Bale

Gareth Bale v posledních letech oslavil několik individuálních i klubových trofejí a nyní by rád uspěl také na reprezentační úrovni. Pětadvacetiletý záložník se s waleskou reprezentací chystá na vstup do kvalifikace o evropský šampionát a nepochybuje, že se jeho tým může na turnaj probojovat...

Chceme vyhrát každou trofej, říká Bale

Madridský Real má za sebou poměrně úspěšnou sezónu, ve které dokázal po dvanácti letech opětovně vyhrát Ligu mistrů, navíc přidal triumf v domácím poháru. Ve španělské nejvyšší soutěži se však musel Bílý balet sklonit před svým městským rivalem Atléticem, což by nerad opakoval...

Bale přišel do Realu za 91 milionů eur, nejdražším hráčem není

Gareth Bale podle všeho není nejdražším hráčem historie, jak tvrdila převážně britská média. Prezident Realu Madrid Florentino Pérez potvrdil, že čtyřiadvacetiletý Velšan přišel v létě z Tottenhamu "jen" za 91 milionů eur a ne za 100, jak některé zdroje uváděly.

Podle Zidana nemá žádný hráč cenu, kterou dal Real za Balea

Bývalý francouzský fotbalista Zinédine Zidane zkritizoval částku 100 milionů eur (2,57 miliardy korun), kterou Real Madrid zaplatil Tottenhamu za velšského záložníka Garetha Balea. Podle bývalého držitele přestupového rekordu žádný z fotbalistů nemá takovou hodnotu.

V Madridu představili Balea, dostal dres s jedenáctkou

Nejdražší fotbalista světa Gareth Bale dnes dopoledne prošel v Madridu lékařskou prohlídkou a poté podepsal s Realem šestiletou smlouvu. Krátce po poledni se čtyřiadvacetiletý záložník, který přišel z Tottenhamu za rekordních 100 milionů eur (2,57 miliardy korun), představil zhruba 30.000 fanoušků na San Bernabeu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele