S Balem počítáme do budoucna, prohlašuje Villas-Boas

23.07.2013, 20:31
Aktuality
Gareth Bale je již delší dobu vděčným objektem přestupových spekulací a na tom se hned tak nic nezmění. Podle španělských médií se waleský záložník již dohodl na smlouvě s Realem Madrid, jeho odchod z Tottenhamu ovšem vylučuje manažer André Villas-Boas...

Informaci, podle které Bale s Bílým baletem již dojednal šestiletý kontrakt, přinesl španělský deník Marca. Kromě Realu Madrid má o čtyřiadvacetiletého hráče zájem také Manchester United.

V Tottenhamu ovšem nechtějí o odchodu své opory nic slyšet. "Co se týče Garetha, tak bych rád zopakoval to, co jsem vám již říkal minulou sezónu a co vám říkám od začátku přípravy. On je hráčem Tottenhamu a momentálně jedním z nejlepších fotbalistů na světě, se kterým počítáme do budoucna," uvedl André Villas-Boas.

Portugalský manažer se bez Balea musí obejít pouze v prvním utkání Asia Cupu proti Sunderlandu. "Bohužel nebude hrát, zotavuje se z menšího zranění, které si přivodil v tréninku. Očekáváme, že bude moct nastoupit ve druhém zápase," řekl Boas.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (1342)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele