Bale: Nyní neplánuji návrat do Anglie

23.11.2015, 11:08
Aktuality
S návratem do Premier League je neustále spojován Gareth Bale, jenž poslední dva roky nastupuje za Real Madrid. Sám waleský ofenzivní hráč ale momentálně nad návratem neuvažuje...

Odchovanec Southamptonu přišel do Španělska před více než dvěma roky z Tottenhamu a během té doby za Real Madrid zaznamenal 30 gólů v 65 ligových zápasech.

Letos se mu však nepodařilo skórovat od srpna, díky čemuž opět zesílily hlasy o jeho možném návratu do Anglie. "Mým plánem, když jsem začal hrát, bylo dosáhnout vrcholu. A Real Madrid je tím vrcholem," prohlásil Bale. "Nyní zde chci být úspěšný," doplnil.

Bale sice letos nezažívá tak produktivní sezónu, přesto však může být spokojený, neboť pod vedením Rafaela Beníteze nastupuje na pozici čistého podhrotového hráče. "Hned po svém příchodu jsem s Rafaelem Benítezem mluvil a jsem rád, že nastupuji na této pozici," řekl Bale. "Hrát pod útočníkem je má nejlepší pozice. Věřím, že bude letopšní sezóna úspěšná," nepochybuje útočník.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (731)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele