Bale se hodlá po sezoně vrátit z hostování do Realu

Velšský fotbalista Gareth Bale plánuje po sezoně strávené v Tottenhamu naplnit posledních dvanáct měsíců své smlouvy v Realu Madrid. Před startem kvalifikace mistrovství světa prohlásil, že má v úmyslu se z hostování vrátit na příští sezonu do Španělska.

Do Liverpoolu na výlet: 27. kolo Premier League v kostce

Naposledy v sezóně 1953/54 se Liverpoolu stalo, že v průběhu celého ročníku prohrál šest domácích zápasů. Opakuji, v průběhu celého ročníku. Teď to Kloppova parta stihla za měsíc a půl. Absurdní na tom všem je, že je to tentýž celek, který předtím na Anfield Road neprohrál 68 zápasů v řadě! Každý se bál před The Kop postavit. Dnes se tam jezdí na výlet. Za odměnu...

Tottenham. Wales. Golf. In that order: 26. kolo Premier League v kostce

"Na světě není manažer, který by nepostavil Garetha Balea, když je fit," pravil José Mourinho. Naposledy Bale góly jako na běžícím páse dával někdy na podzim 2018, a to je skutečně dlouhá doba. Mezitím, z různých důvodů, exceloval spíš na golfových pažitech. Teď to však vypadá, že se velšský hrdina skutečně dostává do staré formy. A o víkendu to odneslo Burnley.

Nejlepší Bale po návratu do Tottenhamu, chválí Mourinho Velšana

Gareth Bale v nedělním utkání anglické ligy s Burnley pomohl Tottenhamu k domácí výhře 4:0 dvěma góly a asistencí a navázal na svá nedávná povedená vystoupení. Podle trenéra londýnského týmu Josého Mourinha je velšský křídelní hráč v nejlepší formě sezony.

Bale vypadne kvůli zranění na několik týdnů ze sestavy Tottenhamu

Tottenham se bude muset několik týdnů obejít bez Garetha Balea. Velšský reprezentant má potíže s lýtkovým svalem, který si zranil minulý týden ve čtvrtfinále Ligového poháru, v němž Tottenham porazil Stoke.

Co teď asi na Balea říkají, rýpl si Mourinho do Realu Madrid

Přesně rok a dva měsíce čekal velšský fotbalista Gareth Bale na to, až se zase v lize trefí. Útočníkovi Tottenhamu k tomu přitom v nedělním zápase anglické ligy s Brightonem stačily tři minuty pobytu na hřišti a rozhodl o výhře "Kohoutů" 2:1. Jednatřicetiletý fotbalista, jenž je v londýnském klubu na ročním hostování z Realu Madrid, tím potěšil trenéra Tottenhamu Josého Mourinha, který si po zápase rýpl do španělského velkoklubu.

Bylo skvělé vrátit se do základní sestavy, prohlásil Bale

Gareth Bale poprvé od příchodu z Realu Madrid nastoupil v základní sestavě Tottenhamu. Ve čtvrtečním úvodním kole základní skupiny Evropské ligy pomohl k domácí výhře 3:0 nad Lincem. Balea potěšil přístup týmu, který si chce co nejdříve zajistit postup do další fáze.

Mourinho: Bale má velkou motivaci, pomůžeme mu zpět do top formy

Podle manažera anglického Tottenhamu Josého Mourinha má útočník Gareth Bale velkou motivaci znovu hrát za klub svého srdce, takže se po zranění může vrátit dříve, než se očekává. Portugalský kouč chce velšského reprezentanta, který přišel na roční hostování z Realu Madrid, dostat zpátky do špičkové formy.

Bale se vrací po sedmi letech do Tottenhamu

Velšský křídelník Gareth Bale se vrací z Realu Madrid do anglické Premier League. Znovu po sedmi letech bude hrát za Tottenham. Zatím přichází na roční hostování. Podle britských médií Tottenham zaplatí za působení a plat velšského reprezentanta 20 milionů liber (583 milionů korun).

Bale by se po sedmi letech v Realu mohl vrátit do Tottenhamu

Gareth Bale by se po sedmiletém angažmá v Realu Madrid mohl vrátit do Tottenhamu. Agent jednatřicetiletého velšského reprezentanta Jonathan Barnett uvedl, že kluby už o přestupu začaly jednat.

Bale zůstane v Realu Madrid. Nikam se nechystá, sdělil agent

Na výplatní pásce Realu Madrid by měl rovněž v příští sezoně figurovat Gareth Bale. Waleský křídelník prožívá mizernou sezonu, v níž s ním přestal počítat trenér Zinedine Zidane a fotbalista často vysedával jen mezi náhradníky. Tisk opět spekuluje o odchodu a tuto možnost vyloučil agent...

Agent: Bale zůstane v Realu Madrid alespoň další dva roky

Gareth Bale je poslední dobou vděčným objektem přestupových spekulací, nakonec by však měl zůstat v Realu Madrid. Setrvání waleského reprezentanta u Merengues potvrdil agent Jonathan Barnett...

Hazard bude chybět Realu kvůli únavové zlomenině kotníku

Záložník Realu Madrid Eden Hazard utrpěl únavovou zlomeninu v pravém kotníku. Jak dlouho bude belgický fotbalista mimo hru, není zatím jasné. Určitě však zmešká první El Clásico sezony, které Real sehraje na hřišti Barcelony ve středu 18. prosince.

Wales, golf, Madrid. Bale naštval fanoušky Realu oslavou s vlajkou

Oslavy postupu velšské reprezentace na mistrovství Evropy se kapitánovi Garethu Baleovi lehce vymkly z rukou. Křepčení s vlajkou, kterou doplňoval nápis "Wales, golf, Madrid... v tomto pořadí", pořádně naštval fanoušky Realu Madrid, za který hraje a pořádně to schytal i od španělských médií.

Real Madrid nebude informovat o zdravotním stavu Balea

Gareth Bale od reprezentační přestávky chybí Realu Madrid a zatím není jasné, kdy se vrátí do sestavy královského celku. Ten už nebude informovat o jeho zdravotním stavu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele