Bale opustí Real Madrid, Ancelotti s jeho odchodem počítá

Gareth Bale dohraje letošní sezonu v Realu Madrid a následně bude hledat novou výzvu. Dvaatřicetiletému ofenzivnímu fotbalistovi v hlavním městě Španělska dobíhá smlouva a novou nepodepíše. Zájem o to nemá hráč ani Bílý balet, potvrdil to trenér Carlo Ancelotti...

Real Madrid má další čtyři hráče v izolaci kvůli koronaviru

Nákaza koronavirem v kádru Realu Madrid se rozšířila na další čtyři hráče. Do izolace museli zamířit Gareth Bale, Marco Asensio, Rodrygo a Andrij Lunin, pozitivní test měl i asistent trenéra Davide Ancelotti. Oznámil to španělský klub v oficiálním prohlášení.

Bale oslavil návrat a 100. start za velšskou reprezentaci výhrou 5:1

Po více než dvou měsících se Gareth Bale opět představil na trávníku. Ve svém jubilejním 100. utkání za velšskou reprezentaci pomohl nahrávkou k sobotní výhře 5:1 nad Běloruskem v kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2022 v Kataru. Bale podle plánu odehrál první poločas, aby se mohl připravit na úterní duel s Belgií, v němž se rozhodne, jestli druhé místo ve skupině E obsadí Wales, nebo Česko.

Bale se po zranění stehna vrátí Walesu na závěr kvalifikace MS

Kapitán Walesu Gareth Bale se po zranění stehenního svalu vrátí na závěr kvalifikace mistrovství světa, v němž bude jeho tým bojovat na dálku s českou reprezentací o druhé místo ve skupině E.

Velšanům bude v kvalifikaci proti Česku chybět zraněný kapitán Bale

Velšští reprezentanti budou v důležitém kvalifikačním utkání mistrovství světa 2022 proti českému týmu postrádat kapitána a největší hvězdu Garetha Balea, který má poraněný stehenní sval a chybí v osmadvacetičlenné nominaci na říjnové duely. Složení mužstva dnes oznámil trenér Robert Page, který tým vede místo suspendovaného Ryana Giggse. Tři dny po utkání v Praze čeká Velšany ještě zápas v Estonsku.

Baleovi hrozí, že kvůli zranění přijde o říjnový duel s Českem

Kapitán velšské reprezentace Gareth Bale má poraněný stehenní sval a hrozí mu, že přijde o kvalifikační zápas v Praze o postup na mistrovství světa 2022 v Kataru. Podle španělského deníku Marca bude dvaatřicetiletý křídelník Realu Madrid mimo hru do října. Duel Walesu s českým národním týmem je na programu 8. října.

Bale je pro vyloučení reprezentačních týmů za rasismus fanoušků

Kapitán velšských fotbalistů Gareth Bale je pro zpřísnění trestů za rasistické chování fanoušků. Podle záložníka Realu Madrid by za něj měly být reprezentační týmy vyloučeny z mezinárodních soutěží.

Bale se po vyřazení s Dánskem zlobil na rozhodčí a odešel z rozhovoru

Kapitán velšských fotbalistů Gareth Bale se po osmifinálové prohře 0:4 s Dánskem na mistrovství Evropy zlobil na německého rozhodčího Daniela Sieberta. Podle jednatřicetiletého útočníka sudí podlehl podlehl atmosféře, kterou na stadionu v Amsterdamu vytvořili dánští fanoušci. K možnému konci reprezentační kariéry se nevyjádřil a z televizního rozhovoru odešel.

Bale netajil po postupu Walesu hrdost, sám na gól čeká

Hrdý na svůj tým, který se podruhé za sebou dostal do vyřazovacích bojů na mistrovství Evropy, byl kapitán Walesu Gareth Bale. Navzdory tomu, že "Draci" prohráli v závěrečném utkání skupiny A s Itálií 0:1 a hvězdný hráč na turnaji ještě neskóroval, zajistili si Velšané díky lepšímu skóre postup z druhé příčky na úkor Švýcarska.

Za čtyři body na začátku Eura bychom vám ukousali ruku, řekl Bale

Waleský kapitán Gareth Bale sice ve středečním utkání mistrovství Evropy proti Turecku neproměnil penaltu, ale dvěma asistencemi pomohl k vítězství 2:0. Podle ofenzivního hráče Realu Madrid, který v minulé sezoně hostoval v Tottenhamu, by "Draci" před startem turnaje brali čtyři body po dvou duelech skupiny A všemi deseti. Bale věří, že Velšanům už postup do osmifinále neunikne.

Bereme to jako odrazový můstek, řekl Bale po remíze Velšanů se Švýcarskem

Za odrazový můstek do dalších bojů označil úvodní remízu 1:1 na mistrovství Evropy kapitán velšských fotbalistů Gareth Bale. Ačkoliv obhájci semifinálové účasti prohrávali po brance Breela Embola, dokázali 16 minut před koncem srovnat zásluhou hlavičkujícího Kieffera Moorea. V zápase proti aktivnějšímu soupeři získali cenný bod v boji o postup.

Představení účastníků Eura 2020 - Wales

Nejmenší země, která se probojovala na Euro. Jeden z outsiderů turnaje. Ale také obhájce semifinálové účasti zpřed pěti let. Wales vstupuje do svého teprve druhého evropského šampionátu v historii v podobné pozici jako onehdy ve Francii. Ačkoli ony "drobné" nuance, jež obě mistrovství odlišují, jsou bohužel pro Velšany ryze negativní.

Fraška v Divadle snů: 34. kolo Premier League v kostce

Superliga vzbudila ve fotbalovém světě horoucí vášně. Protestovalo se před Stamford Bridge, na ulicích ve španělsku, v Anglii i v Itálii. A právě fotbaloví příznivci, kteří se jako jeden člověk semknuli, aby bojovali za zdravý a férový fotbal, měli velký podíl na konečném krachu ideově zvráceného podniku. Jen na Old Trafford to trochu přepískli...

Wales ukázal proti českému týmu podle Balea srdce a touhu

Hráči Walesu v úterním kvalifikačním utkání proti české reprezentaci o postup na mistrovství světa 2022 v Kataru ukázali podle kapitána Garetha Balea srdce a touhu. Trenér Rob Page uznal, že jeho svěřenci nepředvedli nejlepší výkon, měl ale radost z toho, že po výhře 1:0 získali první body.

Bale tuší, že má poslední šanci na MS. Byl by to sen, řekl

Velšský záložník Gareth Bale si je před startem kvalifikace mistrovství světa 2022 dobře vědom toho, že může jít o jeho poslední příležitost, jak si na turnaji zahrát. Ve skupině, ze které na mundial postupuje pouze vítěz, se Wales utká kromě vedoucího týmu světového žebříčku Belgie také s českou reprezentací.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele