Další články

Ba navzdory vážnému zranění o konci neuvažuje

Bývalý útočník londýnské Chelsea Demba Ba navzdory vážnému zranění o konci kariéry neuvažuje. Jednatřicetiletý fotbalista Šanghaje Šen-chua v nedělním utkání čínské ligy s celkem Šanghaj SIPG utrpěl zlomeninu lýtkové i holení kosti a čeká ho operace a minimálně roční léčba.

Kariéra bývalého útočníka Chelsea je po zlomenině nohy v ohrožení

Bývalý fotbalista londýnské Chelsea Demba Ba utrpěl v čínské superlize vážnou zlomeninu nohy, která ohrožuje jeho kariéru. Senegalský útočník hájící dres Šanghaje Šen-chua nedohrál nedělní derby se Šanghaj SIPG, když mu protihráč neúmyslně přišlápl levou nohu a způsobil mu zlomeninu holení i lýtkové kosti.

Demba Ba přestupuje za rekordní sumu do Šanghaje

Bývalý útočník Chelsea Demba Ba se stane nejdražším hráčem v historii čínské ligy. Senegalský reprezentant míří z Beşiktaşe do celku Shanghai Shenhua, který za něj podle všeho zaplatí 11 milionů liber. Zhruba o milion eur by tímto Demba Ba překonal lednový přestup brazilského záložníka Ricarda Goularta do Guangzhou Evergrande...

Dembu Ba dopálilo, že nefiguruje v nominaci na APN

Senegalský útočník Demba Ba se nedostal ani do širší nominace na závěrečný turnaj Afrického poháru národů a rozhodnutí trenéra Alaina Giresseho ho pořádně dopálilo. Francouzský kouč dal před devětadvacetiletým hráčem Beşiktaşe přednost Diafru Sakhovi z West Hamu.

Ba střelou po výkopu málem překonal gólmana Arsenalu

Na rozdíl od hattricku v duelu s Feyenoordem Rotterdam se sice Demba Ba v úterý v úvodním utkání 4. předkola Ligy mistrů proti Arsenalu střelecky neprosadil, i tak ale ukázal útočník Besiktase svoji výjimečnost. Hned po výkopu zkusil z půlky hřiště překvapit brankáře Wojciecha Szczesného a od kuriózního gólu ho dělily jen centimetry, neboť trefil břevno.

Útočník Demba Ba odchází z Chelsea do Beşiktaşe

Útočník Demba Ba opouští po roce a půl Chelsea. Senegalský reprezentant se dohodl na smlouvě s tureckým Beşiktaşem, který za něj podle anglických médií zaplatí londýnskému týmu v pěti splátkách dohromady šest milionů eur (164 milionů korun).

Chelsea zajistil postup v LM fanoušek pařížského klubu Ba

Chelsea zajistil v úterý postup do semifinále Ligy mistrů dlouholetý fanoušek Paris St. Germain. Rozhodující druhý gól vstřelil útočník Demba Ba, který odmalička přeje týmu PSG. Jediný pařížský rodák na trávníku věří, že mu postupová trefa vynese větší herní vytížení, v této sezoně totiž jen třikrát nastoupil v základní sestavě.

Chelsea přišla o Torrese. Demba Ba zůstane

Chelsea se bude muset několik týdnů obejít bez útočníka Fernanda Torrese. Španělský reprezentant si v nedělním ligovém duelu s Manchesterem United poranil kolenní vazy. Manažer José Mourinho z toho důvodu vyloučil, že by z Chelsea odešel náhradník Demba Ba.

Demba Ba cítí po přestupu do Chelsea velkou hrdost

Velký krok v kariéře. Tak hodnotí bývalý kanonýr Newcastlu svůj přestup do Chelsea, který pro něj prý nebyl vůbec těžkým rozhodnutím. Demba Ba se těší na skvělé spoluhráče a hodlá pokračovat v tvrdé práci. Zároveň je také hrdý na sebe a všechny lidi, kteří ho ve vysněné cestě na vrchol podporovali.

Ba se dohodl na smlouvě a přestoupil do Chelsea

Vedení Chelsea dnes oficiálně oznámilo příchod jedné očekávané posily do útoku. Smlouvu na Stamford Bridge podepsal senegalský útočník Demba Ba, který přichází za sedm milionů liber z Newcastlu a svému novému chlebodárci se upsal na tři a půl roku...

Ba jedná s Chelsea o odchodu z Newcastlu

Druhý nejlepší střelec anglické ligy Demba Ba možná odejde z Newcastlu do Chelsea. Londýnský klub podle agentury AP za sedmadvacetiletého fotbalistu nabídl 7,5 milionu liber (asi 233 milionů korun) a dostal svolení se senegalským útočníkem jednat o smlouvě.

Ba neví, jestli zůstane. S nikým ale nejedná

Demba Ba je terčem přestupových spekulací, protože ve smlouvě s Newcastlem má výkupní klauzuli ve výši sedmi milionů liber. O senegalského střelce má údajně největší zájem Arsenal, Ba ale v současnosti s nikým nejedná.

Pardew se obává, že ztratí Dembu Ba

Blíží se další přestupové období a manažer Newcastlu Alan Pardew si opět může lámat hlavu, jestli jeho klub opustí Demba Ba. Kanonýr Magpies má ve smlouvě výkupní klauzuli, takže Pardew a celé vedení Newcastlu jsou v otázce jeho odchodu bezmocní.

Ba ne vždy rozumí rozhodnutím Pardewa, agent pohrozil odchodem

Hodně rozladěný je Demba Ba, přestože se včera výraznou měrou podílel na remíze Newcastlu 2:2 na půdě Evertonu. Senegalskému útočníkovi se nezamlouvá to, že v Goodison Parku chyběl v základní sestavě manažera Alana Pardewa a jeho agent už pohrozil možným odchodem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele