Ba se dohodl na smlouvě a přestoupil do Chelsea

04.01.2013, 13:30
Aktuality
Vedení Chelsea dnes oficiálně oznámilo příchod jedné očekávané posily do útoku. Smlouvu na Stamford Bridge podepsal senegalský útočník Demba Ba, který přichází za sedm milionů liber z Newcastlu a svému novému chlebodárci se upsal na tři a půl roku...

Oba kluby se na přestupové částce dohodly už před několika dny, hráč následně odcestoval do Londýna, aby se podrobil úspěšné zdravotní prohlídce a dojednal podmínky kontraktu.

"Jsem velmi šťastný a pyšný. Pro mě i pro Newcastle bylo důležité vyřešit co nejdříve mou budoucnost tak, aby se podle toho obě strany mohly zařídit. Klub má nyní celý měsíc na to najít náhradu, já se zase budu usazovat v Chelsea. Když se o vás zajímá klub, který vyhrál Ligu mistrů, je rozhodnutí hodně snadné," prohlásil africký fotbalista.

Newcastle letos tápe a je až na patnáctém místě tabulky anglické ligy. V tuto chvíli pak přichází o svého nejlepšího střelce - Straky daly v průběhu sezony 27 branek, Ba vstřelil hned třináct z nich.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1093)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele