Pardew se obává, že ztratí Dembu Ba

21.12.2012, 11:49
Aktuality
Blíží se další přestupové období a manažer Newcastlu Alan Pardew si opět může lámat hlavu, jestli jeho klub opustí Demba Ba. Kanonýr Magpies má ve smlouvě výkupní klauzuli, takže Pardew a celé vedení Newcastlu jsou v otázce jeho odchodu bezmocní.

"Je nešťastné, že smlouva nechává tolik otázek otevřených. Každé přestupové období se to opakuje, pořád řešíme to samé," říká Pardew.

Demba Ba je k mání za částku kolem sedmi milionů liber. Dlouhodobě se o něj zajímá Liverpool, nedávno se sedmadvacetiletý útočník nechal slyšet, že by rád oblékl dres Arsenalu.

"Všichni bychom byli zklamaní, kdyby odešel. V Dembovi máme hráče, který obstarává góly, což je velmi, velmi důležité. Bude to ale jenom jeho rozhodnutí, protože tu je klauzule," doplnil Pardew.

Demba Ba hraje za Newcastle od léta 2011 a patří ke klíčovým článkům sestavy Magpies. Loni nastřílel za sezonu šestnáct ligových gólů, letos jich stihl už jedenáct.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (412)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele