Ba ne vždy rozumí rozhodnutím Pardewa, agent pohrozil odchodem

18.09.2012, 21:49
Aktuality
Hodně rozladěný je Demba Ba, přestože se včera výraznou měrou podílel na remíze Newcastlu 2:2 na půdě Evertonu. Senegalskému útočníkovi se nezamlouvá to, že v Goodison Parku chyběl v základní sestavě manažera Alana Pardewa a jeho agent už pohrozil možným odchodem...

Ba včera ve 49. minutě srovnával na 1:1, bod pak svému týmu zajistil další brankou v nastaveném čase. Zase tak velkou radost ale neměl, jelikož první poločas proseděl jenom mezi náhradníky.

"Od návratu z afrického šampionátu Demba vedení nerozumí. Pokud by měl být náhradníkem celou sezonu, zvážíme další možnosti," řekl Alex Gontran.

Ba zažil fantastickou první polovinu loňské sezony a na začátku ledna dal v duelu s Manchesterem United patnáctou ligovou branku. Následně odcestoval na Africký pohár národů a po návratu do Newcastlu se mu přestalo dařit. V prvním zápase proti Aston Ville se sice trefil, to byla ovšem na dlouho jeho poslední branka, do konce sezony pak totiž už žádnou nepřidal.

"Demba je v Newcastlu spokojen. Hraje Premier League, v níž se hodně mluví francouzsky a miluje fanoušky. Chtěl by být v základní sestavě v každém utkání, ale respektuje rozhodnutí trenéra, i když s ním ne vždycky souhlasí, nebo mu rozumí," dodal Gontran.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (481)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele