Silva bude po předčasném narození syna nejspíš City opět chybět

Fotbalisté Manchesteru City se možná budou muset v nejbližších zápasech opět obejít bez Davida Silvy. Partnerka jednatřicetiletého záložníka totiž po komplikovaném těhotenství předčasně porodila syna Matea a španělský reprezentant chce být s rodinou.

Manchester City si pojistil záložníka Davida Silvu

Manchester City se veze na vítězné vlně a jeho fanoušci mají v tuto chvíli ještě jeden důvod k radosti. Barvy anglického klubu bude i nadále hájit David Silva, španělský záložník uzavřel nový kontrakt platný do června 2020, předchozí smlouva byla o rok kratší...

Srpnová Premier League v kostce

Od začátku letošní sezóny anglické nejvyšší soutěže vám Eurofotbal přináší novou rubriku s názvem Premier League v kostce, která má za úkol shrnout v pokud možno stravitelné formě uplynulý víkend. Jako bonus k pravidelným článkům po každém kole dostanete po skončení každého měsíce ještě "nášup". Aby se informace neopakovaly, budou měsíční kostky trošku o něčem jiném...

David Silva se zavázal Manchesteru City do roku 2019

Španělský záložník David Silva spojil svoji fotbalovou budoucnost s Manchesterem City. Dnes ráno podepsal s anglickým mistrem zbrusu nový kontrakt, jenž jej má na severu Anglie udržet až do léta 2019.

Manchesteru City může až měsíc chybět David Silva

Manchester City v úterý vyprovodil CSKA Moskva s výsledkem 5:2 a zajistil si postup do osmifinále Ligy mistrů, to vše ovšem mělo několik stinných stránek v podobě zranění. To nejvážnější utrpěl záložník David Silva, ten si vinou problémů s lýtkem nezahraje možná až měsíc...

Manchesteru City se uzdravil Kompany, naopak zraněný je Silva

Kapitán Manchesteru City Vincent Kompany o víkendu po zranění ještě nezasáhne do anglické ligy, v úterním duelu Ligy mistrů v Plzni ale již bude připraven nastoupit. Klíčového stopera trápila od začátku sezony třísla. Mimo hru pro oba zmíněné zápasy zřejmě bude jeho spoluhráč David Silva.

Do nominace nejlepších záložníků se dostal jediný neevropský hráč

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily nominaci záložníků do nejlepší jedenáctky za rok 2012. Mezi patnácti jmény jasně dominují Evropané, jediným středopolařem ze zemí mimo starý kontinent je reprezentant Pobřeží slonoviny Yaya Touré...

Manchester City si pojistil Silvu, ten podepsal pětiletý kontrakt

David Silva bude i nadále hájit barvy Manchesteru City. Španělský záložník s anglickým klubem v uplynulých týdnech jednal o podobě nového kontraktu a dnes byla oznámena konečná dohoda. 26letý odchovanec Valencie se díky ní stane jedním z nejlépe vydělávajících fotbalistů světa...

Del Bosque mě nepotřebuje, štve Silvu

David Silva nepatří do základní sestavy španělské reprezentace, s čímž se hvězda Manchesteru City těžko smiřuje. Silva cítí, že je u trenéra Del Bosqeuho na druhé koleji po prohře se Švýcarskem. Kdyby hrál za Real či Barcelonu, tak by prý měl v týmu důležitější roli.

Silva: Premier League je zábavnější než Primera Division

Záložník Manchesteru City David Silva se pustil do hodnocení dvou nejlepších fotbalových lig Evropy - Primera Division a Premier League. Lépe podle jeho slov dopadla anglická soutěž, která je na rozdíl od té španělské o poznání zábavnější.

Mancini je přesvědčen, že se Silva v Manchesteru prosadí

David Silva patřil k nejdražším přestupům léta, v Manchesteru City ale zatím jen střídá. Manažer Roberto Mancini tvrdí, že španělskému reprezentantovi uškodily reprezentační srazy. Silva se podle něj do sestavy Citizens brzy probojuje.

Silva definitivně přestoupil do Manchesteru City

David Silva se s definitivní platností stává hráčem Manchesteru City. Čerstvý mistr světa přijel do Eastlands, kde úspěšně prošel zdravotními testy a podepsal čtyřletou smlouvu.

Manchester City dohodl příchod Davida Silvy

Valencia po Davidu Villovi ztrácí druhou velkou oporu, po světovém šampionátu se posilou Manchesteru City stane David Silva. Oba kluby jsou již na přestupu dohodnuty, vyřešen už je i kontrakt a k definitivní platnosti tak zbývá už jen zdravotní prohlídka...

Rád bych v dresu Chelsea zkusil Premier League, překvapil Silva

David Silva, klenot záložní řady Valencie, byl neustále spojován s možným přestupem do Realu Madrid nebo Barcelony. Sám hráč však nyní překvapil fotbalovou veřejnost s vyjádřením, že by se mnohem radši podíval do anglické Premier League, jmenovitě do Chelsea.

O Silvu je zájem. Valencia čeká na nabídky

Valencia už prodala Davida Villu a zájem je i o jeho jmenovce Silvu, v jeho případě ale jsou netopýři prodeji nakloněni mnohem méně. Vedení Valencie dává najevo, že prostuduje všechny konkrétní nabídky, pokud bude některá velmi lukrativní, může David Silva změnit dres.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele