Citizens kontaktovali Valencii ohledně Silvy

Valencia by po Davidu Villovi mohla přijít o svůj další ofenzivní klenot. Na Davida Silvu má políčeno Manchester City, který již u vedení španělského klubu svůj zájem avizoval. Jednání o přestupu však proběhnou zřejmě až po světovém šampionátu...

Llorente si není jistý budoucností Villy a Silvy

Prezident Valencie Manuel Llorente promluvil ve čtvrtek v ústředí klubových fanoušků k příznivcům Los Che, kterým odpověděl i na několik ožehavých otázek. Mluvilo se o budoucnosti klubových hvězd a také o tom, co se stane s rozestavěným stadionem Nuevo Mestalla.

Valencia stále nemá vyhráno, Villa možná bude muset jít

Valencii stále sužují finanční problémy, a tak pro ni možná bude nevyhnutelné prodat své největší hvězdy, o Davida Villu a jeho jmenovce Silvu se prý v poslední době zajímá Sir Alex Ferguson, manažer Manchesteru United.

Prezident Valencie rezignoval. Hrozí odchody Villy se Silvou

Velmi špatná finanční situace Valencie donutila prezidenta Vicenteho Soriana podat rezignaci. Během necelého ročního působení ve funkci nedokázal klub vyvést z problémů, Valencia možná bude nucena prodat své největší hvězdy.

05.06.2009 Aktuality 211 komentářů
Zaujalo nás

Valencia bude v závěru sezony postrádat Davida Silvu

Fotbalisté Valencie se v závěru sezony budou muset obejít bez služeb levého záložníka Davida Silvy. Španělský reprezentant si poranil sval na pravé voze a dva až tři týdny musí nuceně odpočívat. Klub to uvedl na svých oficiálních stránkách.

O Silvu nemáme zájem, říká Benítez

Podle španělských médií má Liverpool zájem o záložníka Valencie Davida Silvu, manažer Reds Rafael Benítez to odmítá. Na Anfield Road by se mohl v létě stěhovat některý ze Silvových spoluhráčů.

Soriano odmítl přestupy Villy a Silvy do Realu

Prezident Valencie Vicente Soriano smetl jakékoliv zprávy o tom, že by se David Villa a David Silva stěhovali z Valencie do Realu Madrid. Podle tisku se totiž měli prezidenti obou klubů sejít a projednat prodej těchto hvězd.

Valencia zřejmě bude muset prodat svoje hvězdy

Valencie se stále nedostala z finančních problémů a konkurence si může dělat naděje na zisk jejích nejlepších hráčů. Pravděpodobnost letních odchodů Davida Silvy nebo Davida Villy připustilo klubové vedení.

Juventus sleduje Silvu a Diega

Juventus ve snaze najít náhradu za Pavla Nědvěda stupňuje svůj zájem o hvězdu Valencie Davida Silvu. Deník Tuttosport tvrdí, že sportovní ředitel Juventusu Alessio Secco včera přiletěl do španělské Sevilly na přátelský zápas Španělska s Anglií.

Nepřišli Buffon, Henry ani Villa. Nebudeme za šašky, hlásí Citizens

Manchester City byl blízko přestupu Kaká z AC Milán, nakonec ale Brazilec nezískal. Citizens neusilovali jen o něj, pokusili se získat také Buffona, Henryho, Villu a Silvu, odradily je ale přemrštěné požadavky jejich klubů.

Největším talentem je Brazilec Hernanes

Brazilský záložník Hernanes z týmu FC Sao Paulo byl brtiským deníkem The Times vyhlášen největším talentem současnosti. Druhý v pořadí byl útočník Karim Benzema z Lyonu, třetí záložník španělské Valencie David Silva. Na solidním dvanáctém místě skončil slovenský reprezentant Marek Hamšík. Žádný český talent se do Top 50 nedostal.

Valencia je připravena na prodej opor

Zástupci španělské Valencie přiznali, že jsou připraveni na odchod Davida Villy. Všechno ale záleží na případných zájemcích. Valencia svého střelce pustí pouze v případě že některý klub splní její požadavky. Nejhlasitěji se v poslední dob hovořilo o zájmu anglického Manchesteru City.

Silva zůstal i kvůli Emerymu

David Silva se v létě stal se španělskou reprezentací mistrem Evropy a i díky svým výkonům na turnaji v Rakousku a Švýcarsku vzbudil zájem řady velkoklubů. Mladý záložník ale nakonec zůstal ve Valencii a velkou zásluhu na tom měl trenér Unai Emery...

Osobní zájmy šly stranou, říká o Silvově operaci Emery

Valencia před dvěma týdny zvládla na jedničku první ligové vystoupení v nové sezoně a doma porazila Mallorku 3:0, za výhru ale zaplatila vysokou daň. Reprezetační záložník David Silva si poranil kotník a ve čtvrtek se podrobí operaci.

Silvu čeká operace, po ní až tříměsíční léčení

Nepříjemnou zprávu se dnes dověděli fanoušci Valencie, jedna z největších hvězd týmu, David Silva, musí na operaci. 22letý útočník má stále oteklý kotník a lékaři se tak rozhodli pro zákrok, který problém vyřeší, ale také Silvu vyřadí až na tři měsíce ze hry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele