Další články

David Silva si vážně poranil koleno, před sebou má dlouhou přestávku

Mistr světa a dvojnásobný evropský šampion David Silva si na tréninku San Sebastianu zřejmě přetrhl přední zkřížený vaz v levém koleni. Pokud se při lékařském vyšetření v příštím týdnu diagnóza potvrdí, přijde sedmatřicetiletý záložník o nadcházející sezonu, v níž se chtěl rozloučit s kariérou...

Silva si protáhne kariéru, v Realu Sociedad prodloužil smlouvu

David Silva se netajil přáním prodloužil smlouvu v Realu Sociedad a vedení baskického klubu mu velmi ochotně vyšlo vstříc. 37letý záložník pokračuje v San Sebastianu, podepsal kontrakt na další rok.

Silvovi se do důchodu ještě nechce, pomýšlí na novou smlouvu

Ještě jeden rok na nejvyšší úrovni by si rád dopřál David Silva. Zkušenému záložníkovi bylo v lednu již sedmatřicet let a v Realu Sociedad mu dobíhá smlouva, sám se nebrání prodloužení kontraktu.

Silva se do důchodu ještě nechystá, podepsal novou jednoletou smlouvu

David Silva bude rovněž v příští sezoně oblékat dres Realu Sociedad. Již 36letý záložník měl v San Sebastianu kontrakt jen do konce června a s vedením se dohodl na podmínkách prodloužení spolupráce o dalších dvanáct měsíců...

ManCity odhalí u stadionu sochy Silvy a Kompanyho, příští rok přibude i Agüero

Manchester City odhalí před sobotním utkáním 3. kola anglické ligy proti Arsenalu u Etihad Stadium sochy svých bývalých hráčů Davida Silvy a Vincenta Kompanyho. Příští rok se podle klubového webu dočká stejné pocty i historicky nejlepší střelec "Citizens" Sergio Agüero.

David Silva nakonec podepsal smlouvu s Realem Sociedad

Real Sociedad překvapivě oznámil podpis Davida Silvy. Bývalý španělský reprezentant naposledy oblékal dres Manchesteru City a baskickému klubu se upsal na dva roky...

Manchester City postaví před stadionem Davidu Silvovi sochu

Záložník David Silva bude mít před stadionem Manchesteru City sochu a bude po něm pojmenováno tréninkové hřiště. Vedení anglického klubu se tak rozhodlo ocenit desetileté působení španělského fotbalisty v týmu, kterému pomohl k zisku čtrnácti trofejí včetně čtyř mistrovských titulů.

Premier League v kostce: 38. kolo

Všechny otazníky jsou zodpovězené, Premier League je u konce. Tradiční poslední nedělní kolo, odhalilo zbylé sestupující týmy, vyjasnil situaci okolo kvalifikace do Ligy mistrů a majitele mají také individuální ceny. Pojďme se za závěrem anglické ligy, okořeněným několika derniérami, společně ohlédnout.

Po ukončení kariéry se chci stát trenérem, odhalil David Silva

David Silva po sezóně opustí Manchester City, a přestože ještě nechce ukončit kariéru, již začal přemýšlet o další budoucnosti. Bývalý španělský reprezentant se chce stát trenérem...

Silva po sezoně uzavře po 10 letech kariéru v Manchesteru City

Španělský záložník David Silva oznámil, že sezona 2019/20 bude jeho poslední v dresu Manchesteru City. Třiatřicetiletý fotbalista to řekl na tiskové konferenci na Kanárských ostrovech.

Silva uvažuje o závěru kariéry, za dva roky se možná vrátí domů

Svou devátou a dost možná předposlední sezonu v dresu Manchesteru City kroutí David Silva. Španělskému záložníkovi běží kontrakt do června 2020 a na podpis nového to příliš nevypadá, alespoň to vyplývá z posledního prohlášení samotného hráče...

Ve španělské fotbalové reprezentaci skončil i David Silva

Záložník David Silva ukončil kariéru ve španělské reprezentaci. Od debutu v roce 2006 odehrál v národním dresu 125 zápasů a vstřelil 35 gólů, naposledy se představil na letošním mistrovství světa. S rozhodnutím skončit v reprezentaci následoval Andrése Iniestu a Gerarda Picquého, kteří tak rovněž učinili po turnaji v Rusku.

Představení účastníků MS 2018 - Španělsko

Španělsko je zpět. S dvěma hrubě nepovedenými šampionáty v zádech volala La Roja zoufale po změně, která přišla v podobě nového trenéra Julena Lopeteguiho. Tím sice očekávané personální změny ve španělském kádru paradoxně skončily, jenže výsledky i předváděná hra hovoří jasnou řečí, nic dalšího již není potřeba.

04.06.2018 Aktuality 463 komentářů
Zaujalo nás

Nominace na Hráče roku: Kane, Salah, de Gea a tři hráči Citizens

Tři fotbalisté Manchesteru City jsou na seznamu kandidátů, kteří se mohou stát Fotbalistou roku v Anglii podle Asociace profesionálních hráčů. Vítěz bude vyhlášen 22. dubna.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele