Silva definitivně přestoupil do Manchesteru City

14.07.2010, 22:05
Aktuality
David Silva se s definitivní platností stává hráčem Manchesteru City. Čerstvý mistr světa přijel do Eastlands, kde úspěšně prošel zdravotními testy a podepsal čtyřletou smlouvu.

Nyní již bývalý hráč Valencie doufá, že s týmem dosáhne na významné trofeje. "Těším se, že začnu sezonu v novém týmu, nové prostředí mě nadchlo a budu štastný, když se probojujeme do Ligy mistrů nebo získáme nějakou trofej," uvedl 24letý fotbalista.

Silva si je vědom velké konkurence, přesto věří, že se prosadí do základní sestavy. "Roberto Mancini a Garry Cook mi řekli, že budují velmi dobrý tým s několika fotbalisty světové extratřídy. Mým prvním cílem je dostat se do sestavy a poté bojovat v lize a jiných soutěžích," dodal Silva.

David Silva se teprve v neděli stal mistrem světa, do finálového boje proti Nizozemsku se ale aktivně nezapojil. Po dnešním programu má v plánu dovolenou na Kanárských ostrovech. Teprve pak se připojí k mužstvu.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (336)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele