Další články

Fletcher zůstává na Old Trafford, z odchodu do West Hamu sešlo

Darren Fletcher se bude i nadále prát o místo v sestavě Manchesteru United. Skotský záložník měl namířeno do West Hamu United, z transferu ovšem sešlo, kluby totiž nedokázaly najít společnou řeč...

Fletcher možná opustí Old Trafford, jedná se čtyřmi kluby

Po téměř patnácti letech by Darren Fletcher mohl odejít z Manchesteru United. Zkušený skotský záložník se v poslední době nedostává do sestavy Louise van Gaala a momentálně vede jednání až se čtyřmi kluby, jak uvedl jeden ze zájemců Tony Pulis z West Bromwiche...

Užil jsem si to, radoval se po návratu na hřiště Fletcher

Darren Fletcher se po hodně dlouhé době znovu objevil na trávníku v rámci nějakého soutěžního utkání. Skotský záložník chyběl od prosince kvůli vleklým problémům se střevy, včera pak nastoupil za rezervní tým Manchesteru United k utkání proti Fulhamu (2:2)...

Záložník Fletcher po dlouhé pauze opět trénuje s týmem United

Záložník Darren Fletcher z Manchesteru United je po téměř roční pauze blízko návratu na trávník. Devětadvacetiletý skotský fotbalista, který nehraje od prosince kvůli vleklým problémům se střevy, se v úterý zapojil do tréninku prvního týmu.

Fletcher přijde po operaci střev o začátek Premier League

Manchester United se bude muset v úvodu nové sezony obejít bez záložníka Darrena Fletchera. Devětadvacetiletý kapitán skotské reprezentace se podle serveru BBC nestihne zotavit po operaci střev, které se podrobil v polovině ledna.

Darren Fletcher po operaci přijde o zbytek sezony

Manchester United bude ve zbytku sezony postrádat skotského reprezentanta Darrena Fletchera. Osmadvacetiletý záložník se podrobil operaci, která má vyřešit jeho vleklé střevní potíže. Kvůli chronickému onemocnění střevní sliznice přišel Fletcher o deset měsíců.

Fletcher si může po deseti měsících zahrát za United

Záložník Darren Fletcher si může po desetiměsíční pauze způsobené chronickým onemocněním střevní sliznice zahrát za Manchester United. Trenér Alex Ferguson nominoval skotského fotbalového reprezentanta k sobotnímu zápasu anglické ligy proti Wiganu.

Fletchera možná chronické potíže donutí skončit s fotbalem

Skotský záložník Darren Fletcher nebude ani na začátku sezony připraven hrát za Manchester United. Osmadvacetiletého fotbalistu stále trápí potíže s chronickým onemocněním střevní sliznice a trenér Alex Ferguson naznačil, že by ho mohly donutit ukončit sportovní kariéru.

Fletcher nemůže trénovat. Soustředí se na příští sezonu

Těžké období prožívá záložník Manchesteru United Darren Fletcher. Skotský reprezentant trpí ulcerózní kolitidou, což je chronické onemocnění střevní sliznice. Fletcher zatím nemůže ani trénovat, jeho cílem je být připraven na příští sezonu.

Fletchera čeká opět delší zdravotní pauza

Záložník Manchesteru United Darren Fletcher musí znovu na nějakou dobu zapomenout kvůli zdravotním problémům na fotbal. Vedení anglického mistra dnes oznámilo, že skotský reprezentant trpí ulcerózní kolitidou, což je chronické onemocnění střevní sliznice.

Fletcher chce v United odehrát celou kariéru a přiblížit se legendám

Darren Fletcher patřil v minulé sezoně k nejvytíženějším hráčům Manchesteru United, přesto se jeho jméno na přestupovém trhu příliš neskloňuje. Skotskému záložníkovi to však vůbec nevadí. Na klubovém webu přiznal, že by v United rád strávil zbytek své kariéry.

Tresty za karty pro tři finalisty Ligy mistrů zůstaly v platnosti

Finále fotbalové Ligy mistrů si definitivně nezahrají Darren Fletcher z Manchesteru United a barcelonští Eric Abidal a Daniel Alves. Disciplinární komise UEFA dnes odmítla odvolání klubů, které chtěly své hráče uchránit od automatického zastavení činnosti za obdržené karty v semifinálových zápasech.

Manchester United se chce odvolat proti Fletcherově vyloučení

Manchester United se chce odvolat proti červené kartě Darrena Fletchera, která skotského záložníka připraví o finále Ligy mistrů. Pětadvacetiletý fotbalista byl vyloučen v 75. minutě úterní odvety semifinále na hřišti Arsenalu po faulu na Ceska Fábregase. United i v oslabení vyhráli 3:1 a po výhře 1:0 z úvodního duelu postoupili do finále.

Scholes ví, jak se Fletcher cítí

Paul Scholes chápe pocity Darrena Fletchera, který kvůli červené kartě nenastoupí k finálovému duelu Ligy mistrů proti Barceloně. Stejný trest totiž postihl i Scholese před deseti lety, když se Manchester chystal na fináový souboj s Bayernem Mnichov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele