Fletcher chce v United odehrát celou kariéru a přiblížit se legendám

11.08.2010, 15:00
Aktuality
Darren Fletcher patřil v minulé sezoně k nejvytíženějším hráčům Manchesteru United, přesto se jeho jméno na přestupovém trhu příliš neskloňuje. Skotskému záložníkovi to však vůbec nevadí. Na klubovém webu přiznal, že by v United rád strávil zbytek své kariéry.

"Nedovedu si přestavit, že bych hrál někde jinde. Kdybych mohl odehrát celou svoji kariéru právě zde, byl bych velice šťastný. V Manchesteru je vše fantastické. Fanoušci, podmínky i struktura klubu," uvedl 26letý středopolař.

Fletcher je produktem mládežnické akademie Manchesteru United a během své profesionální kariéry tak zatím žádný jiný klub nepoznal. Za Red devils odehrál už přes 250 zápasů a doufá, že to zdaleka není konečné číslo.

"Když někdo odehraje celou svoji kariéru v jednom klubu, je na tom něco zvláštního. Gary, Paul a Ryan jsou v Manchesteru považováni za opravdové legendy. Mým cílem je těmto hráčům se přiblížit," uvedl hráč, jehož současná smlouva vyprší v roce 2012.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (409)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele