Fletcher možná opustí Old Trafford, jedná se čtyřmi kluby

22.01.2015, 23:32
Aktuality
Po téměř patnácti letech by Darren Fletcher mohl odejít z Manchesteru United. Zkušený skotský záložník se v poslední době nedostává do sestavy Louise van Gaala a momentálně vede jednání až se čtyřmi kluby, jak uvedl jeden ze zájemců Tony Pulis z West Bromwiche...

Třicetiletý středopolař přišel na Old Trafford už v roce 2000 ze skotského Tynecastlu a o rok později se stal součástí prvního týmu Rudých ďáblů. S nimi během těch let vyhrál mimo jiné pětkrát Premier League a jednou Ligu mistrů, jeho úspěšné angažmá ale pomalu spěje ke svému konci.

Fletcher, kterého v minulosti často pronásledovaly zdravotní problémy, od závěru srpna nenastoupil v základní sestavě United a celkem si připsal jen jedenáct startů. Ačkoliv má na severozápadě Anglie smlouvu do konce sezóny, změnit působiště by mohl už v příštích dnech. "Nemůžete si být jistí. Je přestupový měsíc, takže nikdy nevíte," řekl o jeho budoucnosti manažer Louis van Gaal.

O skotského reprezentanta stojí hned několik klubů v Premier League či španělská Valencia. Zájem nyní potvrdil Tony Pulis. "Darren jedná se třemi nebo čtyřmi kluby a učiní své rozhodnutí. Projevili jsme zájem stejně jako další kluby, takže on si nyní musí sednout a rozhodnout se. My počkáme a uvidíme," prohlásil manažer West Bromwiche Albion.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (335)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele