Fletchera čeká opět delší zdravotní pauza

13.12.2011, 17:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (257)

Přidat komentář
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Ikdyž se mi zdá že hraje poslední dobou líp za repre než United? Nebo mám jenom oči? Hlavně se uzdrav, jistota je potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, myslel jsem blbý oči.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dánský útočník Nicklas Bendtner si zkrátka do huby nevidí.

Na vlastní uši se o tom přesvědčili zákazníci jedné kodaňské pizzerie, kam přišel kmenový hráč londýnského Arsenalu na večeři. "Copak nevíš, kdo já jsem?" rozezlil se na obsluhu při placení. "Já si ten podnik můžu koupit celý," pokračoval v ostrém tónu.

Jeho kreditní karta totiž nefungovala a naneštěstí u sebe neměl hotovost. U číšníka ale nepochodil. "Řekl jsem mu, že je mi to úplně jedno. Že důležité pro mě je, že nemá na zaplacení pizzy," prozradil dánskému deníku Ekstrabladet zaměstnanec podniku.

Bendtnera to pořádně vytočilo. "Choval se strašně arogantně, jako by mu to všechno patřilo. Jen jsem stála a koukala, jak ostatní hosté kroutí hlavami," popsala jedna ze zákaznic.

Hráč nakonec pizzu zadarmo nedostal, dvě přítomné dívky faux pas třiadvacetiletého milionáře vyřešily.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím! ..... Navíc je to jeho život .... ať si dělá co chce

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Fillo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že to bylo na začátku roku 2010 co patřil k nejlepším středním záložníkům

Reagovat
smazaný uživatel

United maji letos docela smulu na ty zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympaťák...

Reagovat
smazaný uživatel

a velký

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nemá ManU přes Vánoce těžší los...

Reagovat
Swarley

nestraš vzhledem k naší formě (zápas s vlkama byl v pohodě, ale i tak) a zraněním, je ten los těžký už i takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládnete ho s prstem v nose a cokoli jinýho, než 15 bodů by mě hodně překvapilo...

Queen's Park Rangers - Manchester United

Fulham FC - Manchester United

Manchester United - Wigan Athletic

Manchester United - Blackburn Rovers

Newcastle United - Manchester United

Ani ten NU už vám nezatopí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prdlačky ... Maiga a Taiwo <33333

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, ze dostanou plat mensi nez 33333 liber.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je fest ľahké. I keď FFC je doma jeden z najhorších súperov (resp. býval ) a NU je NU, tam sa uvidí, ako na tom budú.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, los je docela milosrdný. Těžké období začne dvě kola potom kdy máme Arsenal (A), Stoke (H), Chelsea (A), Liverpool (H), pak tuším Norwich (A) a Tottenham (A). A pak bude asi deset kol relativně pohoda kromě Villy doma a Man City venku.

Reagovat
vitasrp

Hm, tam můžete a nejspíš i poztrácíte hromadu bodů. Ale není se co divit, v první polovině sezóny jste až na zápas s LFC všechny těžký soupeře měli doma, teď vás holt čekají těžký výjezdy..

Oproti tomu Citizens to mají úplně naopak - těžký zápasy až na ten s AFC hráli venku, tudíž teď budou ty těžší mače hrát doma, což je určitě výhodnější.. Celkově vzato to nyní z jejich pohledu i přes tu včerejší porážku vypadá hodně slibně, muselo by se sejít hodně věcí, abyste je přeskočili a dlouhodobě se na špičce usadili..

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, Man City vždycky na podzim jede a pak odpadne. Zbytečně ztrácí a propadá se tabulkou. A pak je lehký los na dvě věci, akorát ty ztráty víc serou. Snad se to stane aji letos.

Reagovat
vitasrp

Man City hlavně ještě nikdy neměli takový kádr a takové možnosti, jakými disponují letos..

Reagovat
kiwwi

Man City ma hlavne zatial velke stastie ze sa im vyhybaju zranenia...uvidime potom, ako to Mancini ukociruje ked sa mu zrani zopar dolezitych hracov

Reagovat
vitasrp

Podle mě má natolik kvalitní a široký kádr, že by si s tím určitě nějak poradil. Dopad by to na ně samozřejmě mělo, nicméně podobné zhroucení, jako jsme loni předvedli my, tady ani náhodou nehrozí..

Reagovat
kiwwi

pozri, uz bez zraneni s nabitym kadrom hraju vysledkovo tusku posledne 2 tyzdne a to sa este nic nedeje...pride nabity program, pride APN, pridu zranenia, neskuseny Mancini...ja si myslim ze to neustoja a budu hlupo stracat

Reagovat
vitasrp

Prohráli na CFC a remizovali na LFC, to ti přijde jako nějaká výsledková tužka? To jsou typy zápasů, kdy se dá se ztrátou počítat, bylo by hodně smutný, kdyby ty body ani tady neztratili, protože pak by snad ani neměli možnost ten náskok ztratit..

Mancini je teda strašně nezkušený, v Anglii je už 2 roky, navíc jako trenér odkoučoval několik sezón v Interu, kde kupodivu taky bojoval o titul a zvládl to..

Nicméně je pravda, že APN by je mohlo trochu ovlivnit.. Kdo od nich vlastně odjede? Kolo a Yaya. Takže by měli problém, kdyby jim vypadl jeden stoper a absence Yaya Toureho bude znát, přece jen hraje hodně dobře a těžko říct, kým ho nahradí.. Asi De Jongem, který to směrem vzad určitě zvládne, ale dopředu to asi nebude stejně kvalitní..

Osobně si prostě nemyslím, že by měli nějak přehnaně ztrácet - samozřejmě, určitě menší krizi mít budou, ale předpokládám, že si i s takovým obdobím poradí. Navrch je tu další faktor, a to takový, že United asi taktéž nebudou stoprocentní a dost bodů ztratí, když se podívám, s kým vším hrají venkovní zápasy..

Reagovat
kiwwi

neposupili v LM dvakrat za 3 zapasy stratili v lige a hovorim, to sa este nic nedeje...

neskuseny Mancini, no to som myslel tak, ze oproti Fergiemu je v specifickej PL proste zelenac a urcite spravi viac chyb ako Fergie (v rotacii, v taktike atp.)...ja nehovorim ze to nemaju sancu zvladnut, ale je to skoro tutovka ze my sa budeme zlepsovat a oni mierne zhorsovat

Reagovat
Arbiter

Co se týče Manciniho a Interu, tak tam měl sakra lehkou práci, pač konkurenci prostě neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nemusí. Až Man City odehraje ten svůj zápas s Arsenalem, tak budem mět aji my, aji oni svoje těžké zápasy za sebou. A sme na tom skoro stejně, akorát my sme zdecimovaní zraněním a prošli sme si herní krizí, a oni jsou na vrcholu sil a líp už asi hrát nemůžou. My se zlepšovat nejspíš budem, a jestli oni půjdou trocha dolů, tak toho můžem využít. Nemusíjou se zhroutit, stačí když trocha spadnou.

Reagovat
vitasrp

Jistě a vy jste takřka všechny těžké zápasy hráli doma, a to ještě v době, kdy jste měli super formu, zatímco City takřka všechny venku.. Když to tedy otočím, máte brutální konec ledna a únor, kdy se může stát, že z těch čtyř těžkých venkovních zápasů nevyhrajete ani jeden.. I když těžko říct, v jaké budete formě, vrátí se vám zranění, no na druhou stranu se ještě může stát, že vám také někteří na marodku přibudou..

Reagovat
kiwwi

to fakt nie je styl United...v zapasoch top 6 byva United spravidla jeden z najuspesnejsich...navyse pri remize straca aj tvoj super

Reagovat
fantomas

Loni ste měli proti B4 bilanci 3 výhry doma, ale 3 prohry venku. Letos máte doma už jen LFC, se kterym ste na jeho hřišti zase nevyhráli.

Nebyl bych si ničim moc jistej.

Reagovat
kiwwi

lenze ide o celkovy vysledok z tychto zapasov

Reagovat
fantomas

No nevim...když už máš za sebou podzim, kterej si odehrál proti těžšim soupeřum převážně na domácí půdě.

Reagovat
kiwwi

ale chapes, v kazdej sezone, ked zostavis tabulku z timov top 6, tak United su na tom bud najlepsie, alebo jedni z najlepsich...o titulke potom logicky rozhoduje menej zakopnuti s ostatnymi, kde sa to velmi necaka...a v tom su United tiez proste najlepsi no

Reagovat
Arbiter

vzhledem k tomu, že končíte buď první či druzí v posledních letech, tak je to docela logické, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tož a o co se pak hádáte když Man United má snad jenom tři třetí místa a zbytek první a nebo druhé? Pak musí každá statistika vyznít docela jasně, páč takovou stabilní výkonnost nemá za ty roky ani Arsenal.

Reagovat
kiwwi

ja pisem iba logicke veci

Reagovat
Arbiter

Přesto to vyzdvihuješ jako něco mimořádného Něco podobného bych mohl psát i o Chelsea a nebyl bych daleko od pravdy

Reagovat
kiwwi

no musel som to napisat, pretoze sa tu vytvara obraz ze United uz budu len prehravat a City uz iba vyhravat (zvelicene povedane)...tak proste aj tak to bude o nezakopavani so slabsimi ako kazdy rok

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Aj, top6...já četl automaticky B4.

Reagovat
vitasrp

Loni jste venku v zápasech s pětkou AFC, LFC, City, CFC a Tottenham nevyhráli ani jednou.. Momentálně ani tak nejde o celkovou bilanci, jako spíše o vaši bilanci venku v těhle velkých zápasech, protože na jaře většinou jedete na stadión rivala v boji o titul.. A třeba takovou CFC jste v lize neporazili venku jak dlouho? Už to bude 10 let tuším..

A abych tu statistiku nějak doplnil - sezóna 09/10 se vám z tohohle pohledu poměrně vydařila, vyhráli jste 3 z 5 zápasů s těmito soupeři venku, v sezóně 08/09 ovšem už jen 1 zápas, 07/08 úplně to samý.. Nic úžasnýho na tom nevidím..

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

ako som pisal fantomasovi, ide o celkovy vysledok z tychto zpasov

Reagovat
fantomas

Z pohledu celý sezony, ne z pohledu toho, že náš čeká už jen jaro víceméně!

Reagovat
kiwwi

citaj vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt že Arsenal prohrál už před zápasem, Tottenham se zhroutil a Chelsea prostě prohrát chtěla. Ale tohle jsou jenom tři zápasy z těch 16 co nás čekajou v odvetách. Nikdo neříká že boj o titul bude pohoda, ale když ustálíme výkony, vrátíjou se zranění a Man City přestane šlapat jak šlapalo, tak máme slušnou šancu že budem bojovat minimálně do vzájemného zápasu. A pak se uvidí.

Reagovat
herbage

Fulham doma je silný

Reagovat
Swarley

vracím se tím k LM, tam ten los vypadal taky šíleně jednodušše a jak to dopadlo...ale určitě souhlasím, na papíře to vypadá velice slibně, to každopádně...nechci být za nějakého alibistu, ale po této nedávné zkušenosti bych se nedivil už ničemu...takže zopakuju to co vždy, žádné plánování a jít od zápasu k zápasu...

Reagovat
kiwwi

presne tak, od zapasu k zapasu na 100% 3 bodiky k 3 bodikom

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle rčení "jdeme od zápasu k zápasu" už su skoro alergický Vždycky když se v GL nedaří, a nebo daří moc, tak to někdo vytáhne. A navíc je to v principu blbost. Málokdy se stane že by měl tým vyrovnanou celou sezónu aby doopravdy mohl jít zápas od zápasu. Buď se snažíš přetavit minulé úspěchy ve víc bodů, nebo vzhlížíš do budoucnosti k lepším výsledkům. Tak jaképak kouskování ligy na 38 nezávislých jednotek. Já chcu vidět koncepci a plán na to jak bude liga probíhat.

Reagovat
Swarley

tak já to beru spíš tak, že je prostě blbost teď vyhlížet titul a stále kontrolovat City, když jsou naše výkony takové, jaké jsou...nějaký plán si sice můžeme stanovit, ale k čemu ti to je, když pak doma remizuješ s Newcastlem, u kterého jsme určitě počítali s třemi body?

samozřejmě, je potřeba mít nějaký hrubý plán s tím, jak by to mělo zhruba vypadat, ale pak vyletíš z LM, od City dostaneš šestku a to každopádně ani v těch nejhorších scénařích nebylo možné

ono v podstatě znamená to moje "jít od zápasu k zápasu" jednodušše absolutní soustředění na každý zápas, nic nepodcenit, na každý i ten nejlehčí zápas se kvalitně připravit a ne si teď plánovat zápasy na City a podobně, když můžeme remizovat s Queen´s Park a pak nedejbože prohrát na Fulhamu...pak už ti bude jakýkoliv plán na zápas se City a možná i na boj o titul k ničemu...

Reagovat
kiwwi

ale to Fergie vsetko velmi dobre vie, takze mozme byt kludni

ved to bola vzdy najvacsia vyhoda United...ziskavat vela bodov so slabymi kde ostatni zbytocne zakopavaju

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru spíš ve smyslu jako "Na podzim budem experimentovat se sestavou, zkusíme si jak si tým sedl a nebo nesedl, nějaké ztráty bodů se dají očekávat. Přes vánoce už bysme měli být sehraní, tým by měl šlapat a nikoho bysme kupovat neměli. Jaro chceme odehrát v plném tempu abysme si udělali prostor pro případné zaváhání na Man City se kterým musíme počítat. CC je vedlejší, FA Cup chceme vyhrát, v LM postoupit do finále." Nějak takhle to myslím, mět alespoň hrubou strategii na co se chceš zaměřit a jak rozfázovat síly a formu hráčů. Páč žádný sportovec si neudrží formu skrz celý rok, vždycky se ladí na jedno určité období, a a ti špičkoví možná zvládnou dva vrcholy v sezóně. Manažer by měl vědět kdy může šetřit hráče, kdy musí tým běžet na plný výkon a kdy může zápasy odehrávat s údržbou. Nebo alespoň takhle si to naivně představuju. Strategie "jít zápas od zápasu" ti znemožní jakékoliv myšlení dopředu.

Reagovat
Swarley

určitě, však to splňuje tu hrubou představu...

ale nemůžeme si říct, tak těch dalších pět zápasů bude naprostá pohoda, 15 bodů a pak až to začne být složitý...pak to dopadne jak v LM a bude zle...až budou doma tři body z Queens Park, tak se můžeme začít bavit o tom, co se bude dít na Fulhamu...

Reagovat
smazaný uživatel

To Manchester to má horší...

Manchester City - Arsenal FC

Manchester City - Stoke City

West Bromwich Albion - Manchester City

Sunderland AFC - Manchester City

Manchester City - Liverpool FC

Reagovat
vitasrp

Mají výhodu, že ty těžký zápasy mají doma, venku Sunderland a WBA si nemyslím, že by jim měli dělat nějak extra velké potíže..

Reagovat
Arbiter

remíza sem, remíza tam...

Reagovat
Carrick

15 bodů by bylo luxusních, 13 by bylo dost dobrých, 12 relativně slušných, 11 žádná sláva, 10 a méně zklamání a komplikace.

Reagovat
niflheim

Nehorázný sympaťák, jeden z mých nejoblíbenějších hráčů. Šlo hodně vidět v zápasech, že to není ten starý on...bude chybět a snad se rychle uzdraví.

Reagovat
j_mrazik

Já si říkal, že nějak carrickovatí a ono tohle. Největší sympaťák z ManUtd. Škoda ho.

Reagovat
kiwwi

och, keby carrickovatel...mat dvoch carrickov v time by bol velky luxus

Reagovat
j_mrazik

Jak který... já znám 2 a ani jeden z nich toho moc nenaběhá. Rozdíl je v rozdělování balónů.

Reagovat
smazaný uživatel

Takového sympaťáka je mě dvakrát líto. V létě skončili dva odchovanci, pak odešli další dva, jeden ze zbývajících je imrvére zraněný a druhý nemocný.

Reagovat
kiwwi

los mame paradny, Fergie to zvladne, o tom niet pochyb - potom sa vrati Clev...necakam ze sa bude kupovat zaloznik...skor obranca ked uz

uvidime ci to bude znamenat viac priestoru pre Pogbu alebo Ravela...toto je pre nich zlata sanca

Reagovat
vitasrp

Pro MU je to škoda, pro jejich hru má určitě přínos a další zranění je skutečně to poslední, co potřebovali. Nicméně z osobního hlediska mi vážně vůbec chybět nebude, nikdy jsem k němu nenašel cestu a v oblibě ho opravdu nemám..

Reagovat
herbage

no, letos měl přínos prakticky nulový. Mufani tu začali plakat, že se zraněním Cleverleyho šla hra zálohy do prdele, ale ze středních záložníků hrál nejhůř právě Fltecher, který je úplně jalový. Tohle pro ně žádná rána nebude, momonetálně spíš přínos, pokud se dá zpátky do kupy

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se Fletch líbil...asi si koukal na toho Fletchera z Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jinak mě tak napadlo včera u hraní PES, proč není S. Fletcher v repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je nejak rozhadanej s Leveinem, protoze jednou odmitl prijet, zkus si to najit, nevim uz, co za tim stalo

Reagovat
tomasinho

Ok, díky. Tak tady. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/scotland/9384916.stm

Škoda no, o parník nejlepší skotský útočník, kde se na něj hrabou Milelr nebo Mackail.Smith.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne by nemusela byt spatna jeho spoluprace s Mackiem, Snodgrassem nebo Adamem

Reagovat
tomasinho

Jo, to by šlo, i ten Naismith je dobrý. Oni ale fakt trpí na kvalitu útočníků a absenci lepších křídel, přitom ten střed zálhoy mají výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni hlavne uz spoustu let trpi na obrovskou diru mezi zalohou a utokem, nevim, proc maji zazitou takovou blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom, že jsem rád, že nejlepší záložní klubu, který se mi hnusí víc než cokoliv, nebude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi ?

Reagovat
Swarley

mělo tam být záložník nejlepšího klubu, to popletl...

Reagovat
Arbiter

on ale není z Chelsea

Reagovat
kiwwi

vsak vravi, z NAJLEPSIEHO

Reagovat
Arbiter

no dyť

Reagovat
cristiano.K.

jak u kokotů na dvorku ještě bych mohl doplnit,že za LFC taky nehraje

Reagovat
kiwwi

ty vole, posledny krat...z NAJLEPSIEHO nie z PRIEMERNEHO

Reagovat
smazaný uživatel

Přát někomu nemoc jenom "protože ho nemám rád" je pěkně ubohé.

Reagovat
Arbiter

kde někomu tu nemoc přeje?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Tušim, že se rozjíždí další hrozně nesmyslná debata s Arbitrem...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

ta začíná o kousek výš

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

no počkej, tu jsi odstartoval ty

Reagovat
smazaný uživatel

existuje i jiný typ debaty s ním?

Reagovat
homeles8

někdo přeje někomu i smrt :-)

Reagovat
fantomas
Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

No buď rád, United jsou bohužel i letos největším aspirantem na titul, jsem rád za každého hráče, který se jim zraní nebo prostě nemůže hrát. Je to prostě tak, nevidím na tom nic špatného.

Reagovat
noustres

mě ty jeho zdlouhavý virozy byly divný můj oblíbenec a srdcař, bude dost chybět

Reagovat
noustres

Ta marodka MU je neskutečná Vidič Chicarito Rafael Fabio Berbatov Anderson Owen Cleverley a ted Fletch

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle trable bych nepřál ani největšímu nepříteli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsi si neudělal z prdele výčep?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Darren Fletcher

držte palce, čoskoro som späť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

drzim ti, aj ked hram za iny tim

roflmao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Bezbolestné sraní vinšuju.

Reagovat
Bayern +

100. pro West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wilkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Hrac, co by za ten klub nechal aj zivot na ihrisku, k forme z pred dvoch rokov sa uz asi nevrati, ale Fletch je priklad, ze ak na sebe tvrdo makas, tak nepotrebujes extremne velky talent aby si sa presadil...football genius

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Erdovec

Reagovat
niflheim

OT: Čtete tady někdo taky toto?

http://romanticallyapocalyptic.com/1

Reagovat
sintha

Já, je to parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nepochopitelná neprofesionalita ze strany Chelsea kolem Oriola. Villas Boas je vedle jak ta jedle a oni to ještě zveřejní na oficiálkách.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

"Our Oriol"

Reagovat
Arbiter

Jako máš na mysli to, že Barca ho z Chelsea bez souhlasu Chelsea nemůže vykoupit? A ty si jako myslíš, že o tom víš víc než Boas?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už pravděpodobně ano.

Reagovat
Arbiter

a nějaký důkaz nebo tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Funkcionáři, hráčovo okolí.

Reagovat
Arbiter

link na nějakou zprávu, kde tohle funkcionáři Barcy vyvrací?

Reagovat
smazaný uživatel

Mundo Deportivo

Reagovat
Arbiter

hehe, žádné oficiální vyjádření, žádný výrok, nikde nic

Reagovat
Arbiter

Každopádně i kdyby to vyjádření přišlo, dokud nevidíš smlouvu je to slovo proti slovu. Oriol je ovšem v tuto chvíli náš, není Barçy, podepsal v Chelsea čtyřletý kontrakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné oficiální vyjádření není zapotřebí, není k němu důvod. Pochybuju, že Villas Boas smlouvu viděl a zbytek je přece úplně irelevantní.

Reagovat
Arbiter

vzhledem k tomu, že je Boas manažérem, jen těžko si lze představit, že by smlouvu opravdu neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

To tam máte celkem pěkný kurník, jestli se vám trenér angažuje do smluv.

Reagovat
Arbiter

To není ale jen trenér, nýbrž manažér S klasickými pravomocemi anglických manažérů...

Reagovat
smazaný uživatel

A možná i vystudovaný právník s angličtinou rodilého mluvčího, ne?

Reagovat
Arbiter

co do toho mícháš pravničinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si představuješ takovou smlouvu?

Reagovat
Arbiter

Nevedel jsem, ze na to, abys porozumel smlouve, tak musis byt vystudovany pravnik...co se tyce anglictiny, tak ta nemusi byt nezbytne nutna, vzhledem k tomu, ze se muze prelozit do portugalstiny...

Reagovat
smazaný uživatel

V praxi to tak bohužel docela často funguje, zvlášť když nejde o nějakou hloupost, ale o částku kolem 5 miliónů eur. A pravidlem taky bývá, že smlouvě rozumí nejlépe ten, kdo si podmínky v ní určuje.

Reagovat
Arbiter

S tou podminkou ale klidne mohla prijit Chelsea, takze toliko k tve narazce na to, ze by Barca mela te smlouve rozumet lip. Kazdopadne ale znalost smlouvy neznamena, ze tu znalost ziskal bez pomoci pravniku

Reagovat
smazaný uživatel

S tou podmínkou přišla Barcelona, doplň si info. A pořád nevidím důvod, proč by někdo (zvlášť v Chelsea ) měl trenérovi předkládat smlouvu o přestupu hráče, vždyť od toho jsou právě lidé ve vedení.

Reagovat
Arbiter

Dobra, ale ty si dopln znalosti o tom, co znamena na ostrovech manazer...

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér, co si sám vybírá hráče.

Reagovat
vodka

a určuje výšky platů, délky smluv a bonusy... má na to samozřejmě pomocníky, SAF to třeba dělá společně s Gillem a Gill mu pomáhá i při vyjednávání s kluby...

Reagovat
Arbiter

No to je mala cast jeho pravomoci...

Reagovat
vodka

manažer má na starosti prodlužování smluv, on se stará o to, kdo přestoupí... Smlouvu samozřejmě nesepisuje, ale je je při tom, pokud tam s něčím nesouhlasí, rozhodne o tom sám...

Reagovat
smazaný uživatel

O smlouvách s hráči vím, o vlivu Fergusona, Wengera a spol. při přestupech taky, ale dostal podobnou pravomoc i Boas po pár týdnech v Chelsea?

Reagovat
vodka

no, při nástupu se tvrdilo, že rozhodující pravomoc tam bude mít on... Otázka je, co si vedení CFC představuje pod "rozhodující pravomocí."

Reagovat
kiwwi

tam ma jedinu rozhodujucu pravomoc abrakadabra...zvysok vedenia spolu s manazerom su jak ministri pri Putinovi

Reagovat
Arbiter

Nedostal ji po par tydnech, dostal ji hned

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně si nemyslím, že by manažeři dostávali ke schválení obsah smluv, na to většina z nich zkrátka nemůže být dostatečně kvalifikovaná.

Reagovat
vodka

jistěže neřeší přesné formulace, ale prostě má možnost kupříkladu snížit/zvýšit plat, bonusy, atd. On dostane určitý objem peněz a může si s nima dělat zjednodušeně co uzná za vhodné... Aspoň tak to v klasickém pojetí funguje a fungovalo. Teď je móda dosazovat nějaké sportovní ředitele, jako například Comolli v LFC, který má na starosti skauting a vytipovává hráče hodící se do klubu...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Godwinson

Jj, tomu, co píšou, lze věřit spíše ... ale bůh ví, jak to nakonec přesně je.

Reagovat
Arbiter

Zas na druhou stranu by se o tom AVB nerozpovídal, kdyby v tom neměl jasno, ne?

Reagovat
Godwinson

Taky by mi to logika napovídala, ale proč by něco takového pak Barcelona dělala. V létě se jí podařilo už udělat výbornej obchod s Krkićem a u Romeua si vyjednají jen jakési předkupní právo? :) Varianta, že je to prostě klasická klauzule s tím, že je na hráčovi, jak si vybere, je podle mě nejreálnější :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím jasně, všechna média od začátku píší to samé, to jen Boasovi v klubu něco nakukali.

Reagovat
smazaný uživatel

Napadlo me, jestli treba nema ve smlouve to, ze pokud by ho Chelsea chtela prodat a akceptovala nejakou nabidku od jinyho tymu, muze si ho Barcelona prednostne koupit prave ve vysi te dane nabidky, tzn. Chelsea musi zaroven akceptovat nabidku Barcelony ve stejne vysi a hrac si pak muze vybrat, kam pujde. Obcas se takovy smlouvy v Anglii vyskytuji, tusim, ze treba Shawcross i Cathcart to meli nebo maji ve smlouvach.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, Barceloně šlo od začátku o možnost zpětné koupě a všude to tak bylo prezentováno naprosto jasně. Pokud v létě nabídnou 10 miliónů, je jenom na hráči, jak se rozhodne.

Reagovat
Arbiter

Chci nějaké oficiální stanovisko, oficiální prohlášení a pak se můžem bavit o tom, že je to slovo proti slovu. Dokud není smlouva zveřejněná, tak se tu můžem dohadovat do nekonečna...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Guardiola si hned po přestupu pochvaloval možnost zpětné koupě.

Reagovat
Arbiter

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to přesné, ale Barcelona má podle toho "Oriola pod kontrolou".

Reagovat
Arbiter

To je ale nic nerikajici fraze, ktera mohla byt vyrcena jako uklidneni fanousku, kteri nechteli, aby se Barca Oriola zbavovala...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Jako nic proti, ale varis z vody, ja mam na druhou stranu prohlaseni primo manazera, ze Barca nic nezmuze, pokud Chelsea nebude chtit

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte toho to je klasicka debata o nicem , ja to porad vidim 50:50 , protoze Barca si tyhle veci umi osefit to zaprve a za druhe proc by to Boas takhle oficialne hlasil do sveta je vec druha takze pravdu se nejspis dozvime za nejaky cas. Na druhou stranu nejvic bude zalezet na danem hraci a myslim ze sam Romeu pristi rok-dva nebude mit zajem se vracet. Klidne si ho kupte za nekolik let jako Fabregase treba za 30-40 mega to uz bude aspon fair odmena za to z nej bude spickovy hrac(snad).

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že k žádné koupi nedojde.

Reagovat
smazaný uživatel

To treba vubec nepopira mou teorii

Reagovat
smazaný uživatel

A v Blesku psali, že Čech v létě odchází, Boas to ale popřel... Tak to jsem zvědav, kam půjde...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Stankovic

at tahne RUDA LAMA

Reagovat
vodka

OT: http://www.sporcle.com/games/Cryptus/skys_got_a_problem

já 10, ale za 2, co chyběli bych si vyliskal...

Reagovat
terry

Já 9, na West Ham jsem si mohl vzpomenout.

Reagovat
tomasinho

8

Reagovat
fantomas

7 já bych se vylískal za víc. Ale překvapilo mě, že New nemá víc než Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Je Newport, proto jsem to taky zkousel, az ted jsem zjistil, ze hraji Conferenci

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

11, a taky mi chybeli dvakrat uplne primitivni z jednoho mesta Ale uz tak u 6 jsem nevedel, haluz, ze jsem zkousel vsechno, co me napadlo v Champu

Reagovat
fantomas

Manchester?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci tu delat napovedu, ale kdyz se podivas do statistik, tak mi chybel ten, co ma 50,3%, a pak ta trojice s 56%. A to treti je ten uplne posledni, co ma 26%, na takovy sracky si totiz nikdo nevzpomene

Reagovat
fantomas

Hm, já už tam žádnou trojici s 56, ani zaokrouhleně nemám...každopádně z těch čtyř, co tvýmu popisu odpovídaj, mám jedno no.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Chazy

Fleetwood vyhrál odvetu a postoupil přes Yeovil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase pusobi kouzlo FA Cupu Grimsby taky leti, Walsall na penalty s DagRedem ted taky, myslim, ze zitrejsi vypadnuti Macclesfieldu s dalsima no-namama je jasny

Mam rad tyhle postupy trpasliku, uz jenom ten pohled na los dalsiho kola - nejakej Tamworth jede do Goodisonu, Cheltenham na WHL, Salisbury na Bramall Lane, Oldham na Anfield... Ale musim rict, ze se tesim na kurz, kterej bude na vyhru Crawley doma s Bristolem (pripadne i na Swindon )

Reagovat
soukup

no trpaslíků Crawley, byli sice non-league team, ale dávali za hráče peníze jak kdyby byli špička L1

Reagovat
soukup

šmarjá, jak sem tam dal tu čárku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja je prave nepocitam jako trpaslika, ale tesim se, ze je tak budou brat nekteri bookies a daji na jejich vyhru kurz treba 4, i kdyz pro me budou doma s Robins favoritem.

Ale jako postup trpaslika je musime brat aspon z toho pohledu, ze byli loni prvnim neligovym tymem po 17 letech, kdy se to naposledy povedlo Kidderminsteru

Reagovat
kiwwi

tak najnovsie spekulacie:

Sandro ma byt prioritou Fergusona v Januari a pozor bomba, Chelsea je ochotna predat Torresa za 20 mil. libier

Sandra by som aj bral a to s Torresom keby bola pravda, tak uplne vidim ako Harrymu tecu sliny

Reagovat
smazaný uživatel

Torres do MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mu Levy prived Torrese, tak se Arry vysere i na Albion a necha to Warnockovi

Reagovat
Swarley

za dvacku berem!!!

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

jedině za Mačetu s Owenem a bez doplatku

Reagovat
vladis271

úplne bez irónie, Torresa by som bral späť okamžite, lenže je tu Andy.

Reagovat
Rssa

Proč ne, koupíme Nanda za 20 a prodáme Chelsea Andyho za 50.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze druhykrat uz na to nenaletia

Reagovat
cristiano.K.

záleželo by na okolnostech,nicméně momentálně v jeho rozpoložení bych ho rozhodně nebral

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Tak jestli někdo získá za 20 mega Torrese, je to prostě výhra. Nemůže hrát takhle do konce kariéry.

Reagovat
vladis271

Neverím, žeby sa Torres pri Luisovi neprebudil. Miestne straky, brali by ste Andyho späť za 15 až 20?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Za 5-10 mozna.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste by musel prilezt s prosikem a slibem ze bude lestit pred kazdym zapasem kopacky Dembovi, Cabayemu udrzovat strniste a Coloccinimu na noc pripinat natacky do vlasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Obertanovi by to pomohlo, mel by vetsi sanci, ze jeho centr obcas trefi tu Andyho obri hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tak Ba zastupuje Andyho víc než dobře né?

Reagovat
kiwwi

myslim ze este lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Odlisny typ hracu

Reagovat
Bayern +

Vzdyt Demba je oproti Carrollovi Messi.

Reagovat
soukup

já bych místo Crouche za 10 bral Carrolla za 15 všema deseti, ve Stoke by rozkvetl a za rok by se o něj zas prali všechny velký kluby, o tom vůbec nepochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že CFC Torrese prodá, pokud nebude mít nějakou náhradu... Drogba jim odjede a nikoho jinýho, kdo by to utáhl sám, nemají... Kdyby Torres nehrával v Atléticu Madrid, nedivil bych se výměně a doplatku za Benzemu

Reagovat
kiwwi

Real si Benzemu urcite nepusti...ale samozrejme ze ten predaj Torresa bude podmieneny nahradou

Reagovat
Kenneth

To jako že si vezmeme trosku Torrese, a dáme jim nejlepšího útočníka v Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by se o to Chelsea snažila... S tučným doplatkem...

Reagovat
kiwwi

lenze to je proste Real...sa naseru, Benzemu si nechaju a Torresa kupia za 100 mil. eur

Reagovat
Kenneth

1. Torres by do Realu nikdy nešel

2. Real není Liverpool nebo Arsenal odkud utíkají top hráči

3. Když už ho budou chtít prodat, tak podle mě koupí zfleku hráče jako Cavani.

Reagovat
smazaný uživatel

K tý jedničce jsem snad psal, že pokud by Torres nebyl z Atlética... Tudíž je to všechno jen v teoretický rovině...

Reagovat
Maresma

Podle me pride Hulk nebo Falcao.

Reagovat
minoLFC

do Tottenhamu by nešiel, buď ho vymenia za Falcaa alebo pôjde do Talianska

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
kiwwi

mas toho plny internet

Reagovat
vitasrp

S Torresem je to překvapivě totální kachna, ale není se co divit, muselo se počítat s tím, že takovýhle spekulace se s ohledem na jeho neformu prostě začnou rojit..

Reagovat
smazaný uživatel

Tomkins is just the sort of young player, with loads of potential Newcastle should be going after, and the news is that Newcastle have bid £2.5M for the player, but West Ham have turned it down.

Reagovat
smazaný uživatel

Nabidka 2,5M je spis urazka

Reagovat
j_mrazik

Arsene's negotiation style.

Reagovat
SunFells

Pardew je strašný kopírák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271

Možno vám ukradneme Vrbu

Reagovat
niflheim

Owen 32 dneska

Reagovat
minoLFC

jeho problém....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
minoLFC

tiež mám problémy so slinivkou, si to fakt nepríjemne bolesti, podvečer horučky, únava, točenie hlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Lukas Podolski je spojován s odchodem z 1. FC Köln a sám má jasno v jedné věci - přestoupí jedině do zahraničí. "Nedovedu si pořádně ani představit, že bych hrál ještě za jiný německý klub. Pokud odejdu, půjdu rozhodně do zahraničí," řekl německý útočník.

No, hodil by se do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem to sem daval v originale

Reagovat
tomasinho

Aha, nevšiml jsem si no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele