Fletcher odešel do West Bromwiche Albion

03.02.2015, 08:56
Aktuality
Darren Fletcher přece jen opustil Manchester United, kde strávil prakticky celou svoji dosavadní kariéru, neodešel však do West Hamu, jak se předpokládalo, ale do West Bromwiche. S WBA podepsal skotský reprezentační záložník kontrakt na dva a půl roku s opcí...

Zkušený středopolař hrál za Red Devils posledních 20 let, pod manažerem Louisem van Gaalem však neměl 31letý Fletcher zdaleka tolik herního prostoru, na který byl zvyklý. Předpokládalo se tak, že zamíří do Londýna, kde o něho měl zájem West Ham, nakonec ale vyhrálo WBA.

Do Birminghamu zamířil Fletcher jakožto volný hráč a na The Hawthorns by měl působit minimálně dalších dva a půl roku. West Brom má však následně opci na dalších 12 měsíců. "Je to pro mě obrovská výzva," řekl po přestupu Fletcher. "Strávil jsem celou dosavadní kariéru u United, ale nyní jsem cítil, že je správný čas na změnu. Těším se na zápasy s WBA," dodal skotský záložník.

Fletcher za Rudé ďábly odehrál celkem 342 zápasů. Celkem se s Manchesterem United radoval ze zisku pěti ligových titulů, triumfu v Champions League a Ligovém poháru.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (335)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele