Je to spíš náhoda, tvrdí Kolář s ohledem na góly hlavou

25.07.2015, 11:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
martin1

Jeden z nejlepších hráčů české ligy. Důležitý článek plzeňské sestavy. Škoda, že se nikdy moc neprosadil v reprezentaci.

Reagovat
F.Torres

On by se prosadil, ale musel by se změnit herní systém. Většinou když nastupoval, tak hrál na pozici Rosy, což rozhodně není jeho parketa.

Reagovat
martin1

Jo no, jemu sedí styl jakým hraje Plzeň a také jak říkáš byl náhradou za Rosického a to není nic lehkého

Reagovat
johnik

Však Rosa i on hrajou v repre na stejné pozici né

Reagovat
Rarášek

Na první pohled možná, ale v Plzni je to prostě jinak přísbůsobený a Kolář do toho sedne jako prdel na hrnec. Repre hraje odlišně, ona jeho výkonost je vlastně jen díky stylu Plzně. Troufám si říct, že kdyby Plzeň přešla na jinej styl, on by zapadl do průměru.

Reagovat
johnik

to souhlasím, ale rozhodně by změna pozice v repre jeho hru nijak nezlepšila......on se rád vrhá do zakončení, kdežto Rosa radší spíš vymýšlí a rozdává....

Reagovat
Rarášek

To by se ten systém musel udělat stejně jako to má Plzeň, aby mohl hrát to svoje. Jinak to dle mého není zas tak vynikající fotbalista, není se čemu divit, že v repre neprorazí. On je výsledkem vynikajícího systému, který si prádelníci zavedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplná hloupost říct, že hraje výborně, ale vlastně to vůbec není jeho zásluha.

Reagovat
Rarášek

Samozřejmě, že je to jeho zásluha. Nikde nepíšu, že není. Jen píšu, že dokáže odvádět takovéhle výkony pouze v tomhle systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, já to pochopil takto z toho, jak si řekl, že si myslíš, že není vynikající fotbalista, což samozřejmě na naší ligu je. Ale systém mu sedne výborně, to je pravda

Jinak když si vzpomínám jak hrál ve Spartě, tak si pamatuju hodně dobré výkony, navíc byl mladý, proč on tehdy vůbec odešel?

Reagovat
Rarášek

„Jsem moc rád, že to vyšlo. Bylo to hodně těsné, protože končil přestupní termín. Ale já chtěl ze Sparty za každou cenu odejít. Měl jsem nabídky i z jiných klubů, ale jednoznačně jsem preferoval Plzeň. Podle mě je to kvalitní tým a věřím, že se co nejrychleji výsledkově zvedneme. Jsem opravdu nadšený, že to vyšlo. A vůbec mi nevadí, že jsem se kvůli tomu, aby mě Sparta pustila, musel vzdát nějakých peněz,"

Reagovat
Sosi

Reagovat
F.Torres

tak na naši ligu je hvězda, na tu EL a předkola LM to taky stačí, pak už to je ovšem jiný level, jelikož když plzen nemá takové držení míče, tak je trochu odříznutej a není vidět to hlavní na něm.

Reagovat
Rarášek

Přesně tak, dokud Plzeň může hrát to svoje, tak je výborný. Při konfrontaci se silnějším soupeřem si Plzeň to své už hrát nemůže, tak se Kolář ztráci, což samozřejmě není nic divného. A stejně se ztráci i v repre, která nehraje to Plzeňské, ikdyž přišel Vrba.

Reagovat
db18

Zase tolik se neztrácí. Třeba proti Šachtaru byl důležitým hráčem... a zase, když bude hrát Mahmutović, tak si může hrát to svoje.

Reagovat
Rarášek

Ale tak jasně, ale rozumime si ne

Reagovat
F.Torres

a proto zahrál kulový když ho dali na pozici Rosy, jelikož jeho přednost není vymýšlení kolmic. Kdyby ho vysunuli a dali za něj konstruktivní záložníky, tak si myslím, že například s takovým Lafatou by to byla slušná střelecká dvojka.

Reagovat
db18

Dost možná ale i Plzeň, protože v zápasech, ve kterých nehrál Dan to od nás bývalo špatné (proto jsem si taky myslel, že Vaněk přišel jak alternativa za něj )

Reagovat
Rarášek

Tak "ztratili" byste tím klíčové hráče, takže by teoreticky mohl nastat i váš propad. Zatím k tomu nemáte důvod, uvidíme jak se podaří letos.

Reagovat
F.Torres

tak Koller a Baroš hráli taky na podobné pozici... nekoukej na papír, ale na hru a poznáš hned ten rozdíl

Reagovat
johnik

Koller a Baroš hráli na podobné pozici jako kdo????

Reagovat
F.Torres

jako koller a baroš, jde jen o ukázku, že stejná pozice na papíře, ve skutečnosti vypadá naprosto odlišně

Reagovat
johnik

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On je takový druhý Lafata. Kvalitu moc nemá, spíš průměr, ale vždy dokáže být ve správný čas na správném místě. Problém je, že jeho tým musí mít navrch, proto se jak v repre, tak na Evropské úrovni nikdy moc neprosadil.

Reagovat
martin1

No neřekl bych, Lafata těží jen ze spoluhráčů, sám nic neudělá, v Jablonci Kovařík, ve Spartě Dočkal. Kolář je více tvořivější, také těží ze spoluhráčů, ale sám je více vidět než L.afata.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím, jaký hrají post. Když hrál Lafata na podhrotu, tak byl taky tvořvější. Jsou to velmi podobní hráči.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
monty25

Prodám Kopice, koupím Koláře (ve Fanlize).

Reagovat
smazaný uživatel

Napočítal jsem mu 66 ligových gólů. Mohl by tu stovku dotáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasne daleko, navic uz mu je tricet. Ale bybyl by jeden z mala "necistokrevnych" hrotaku, co to dokazal... Vlastne by me zajimalo, jestli uz to nejake podobne AM dalo

Reagovat
San Iker

Jestli Plzeň postoupí do LM, dovedu si představit, že to bude z velký části jeho zásluha. Má formu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele