Další články

Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce

Žádný z legendárních manažerů v čele se Sirem Alexem Fergusonem a Arsènem Wengerem nedosáhl v úvodních devíti zápasech ve funkci na více bodů v Premier League než Ange Postecoglou, jehož Tottenham i nadále vede tabulku. Po vítězství 2:0 nad Fulhamem má 23 bodů. Neporazitelnost drží i Arsenal, který na Stamford Bridge smazal dvoubrankové manko a v očekávaném šlágru remizoval s Chelsea 2:2.

Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce

Zdá se, že Ollie Watkins je zpět ve skvělé formě z loňského ročníku. Po rozhodujícím gólu do sítě Chelsea (1:0) se útočník Aston Villy obsadil do hlavní role také v bláznivém utkání s Brightonem (6:1), v němž zazářil hattrickem. Nedařilo se naopak Erlingu Haalandovi a jeho Manchesteru City, který kousal první porážku v sezoně, konkrétně 1:2 ve Wolverhamptonu. Šlágr mezi Tottenhamem a Liverpoolem (2:1) s sebou i nadále nese pachuť kontroverze.

Sakova penalta a nezastavitelný Watkins: 31. kolo Premier League v kostce

Podruhé v řadě ztratil Arsenal dvoubrankové vedení a remizoval 2:2, čímž plnohodnotně vrátil Manchester City do boje o titul. Tentokrát zaváhal na stadionu West Hamu, který mohl z pokutového kopu víceméně dorazit Bukayo Saka, ale v klíčovém momentu utkání selhal. Dařilo se naopak šesté Aston Ville v čele s Olliem Watkinsem, jež deklasovala čtvrtý Newcastle 3:0 a po sedmém vítězství z posledních osmi zápasů flirtuje s účastí v pohárové Evropě.

West Ham United natrvalo získal obránce Dawsona

Craig Dawson se po sezóně nevrátí z West Hamu United do Watfordu. Třicetiletý obránce splnil podmínky pro aktivování opce a s Hammers podepsal smlouvu do roku 2023...

Do Liverpoolu na výlet: 27. kolo Premier League v kostce

Naposledy v sezóně 1953/54 se Liverpoolu stalo, že v průběhu celého ročníku prohrál šest domácích zápasů. Opakuji, v průběhu celého ročníku. Teď to Kloppova parta stihla za měsíc a půl. Absurdní na tom všem je, že je to tentýž celek, který předtím na Anfield Road neprohrál 68 zápasů v řadě! Každý se bál před The Kop postavit. Dnes se tam jezdí na výlet. Za odměnu...

Premier League v kostce (29. kolo)

Nabídne mu Arsenal novou smlouvu? A když ano, přijme ji? Na samém čele Premier League je po dvou letech opět "modrá nuda", a tak teď největší pozornost váže situace doyena anglického fotbalu Arséna Wengera. Velmi pravděpodobně nejlepšímu manažerovi historie klubu povážlivě ujíždí vlak moderní kopané a vyvstává otázka. Není čas jít?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele