Premier League v kostce (29. kolo)

21.03.2017, 16:16
Názory a komentáře
Nabídne mu Arsenal novou smlouvu? A když ano, přijme ji? Na samém čele Premier League je po dvou letech opět "modrá nuda", a tak teď největší pozornost váže situace doyena anglického fotbalu Arséna Wengera. Velmi pravděpodobně nejlepšímu manažerovi historie klubu povážlivě ujíždí vlak moderní kopané a vyvstává otázka. Není čas jít?

Tábor Arsenalu se rozdělil na dvě frakce, což francouzský trenér určitě neměl v úmyslu. (Jak to tak vypadá) Většina fanoušků si přeje jeho odchod, další část si Wengerova odkazu váží více a věří mu, že dokáže červenobílou bárku nasměrovat zpátky do zářivých vod boje o titul. Je to reálné? Dokáže sedmašedesátiletý stratég vymanit Arsenal z otravného stereotypu, zn.: Čtvrté místo a osmifinále LM?

Momentálně to vypadá ještě mnohem hůř. Gunners po prohře na půdě West Bromwiche spadli na šesté místo, a přestože mají oproti čtvrtému Liverpoolu dva zápasy k dobru, optimisticky pohled na tabulku nevypadá. Vždyť Londýňané prohráli čtyři z posledních pěti utkání, což se jim nestalo téměř dvaadvacet let!

Jestli vás zaskočila informace, že šesté místo nepatří Manchesteru United, čtete opravdu správně. Red Devils po dlouhých 184 dnech zakončili kolo uvnitř TOP 5, za což kromě selhání Arsenalu vděčí i vítězství na půdě Middlesbrough. Tomu ani výměna trenérů nepomohla, Boro se teď po boku Sunderlandu řadí mezi největší kandidáty na sestup.

Od Premier League si na pár, přesně na dvanáct, dní odpočneme, na řadu přichází všemi toliko velebená reprezentační přestávka. Během ní překvapivě nebude hrát pro mnohé nejlepší stoper letošní sezóny David Luiz, jenž se znovu nevešel do nominace Brazílie. Albion naopak povolal řadu zajímavých jmen, včetně veterána Jermaina Defoea nebo záložníka WBA Jakea Livermorea.
Zápas 29. kola: Manchester City vs. Liverpool

Když po čtyřiceti minutách svítila na ukazateli střel na bránu jednička, naopak u špatně posouzených penaltových incidentů dvojka, nevypadalo to na kdovíjaký šlágr. Po změně stran se ale zápas Manchesteru City s Liverpoolem zvrtnul ve fantastický fotbal, který mohl skončit klidně 4:4. Šílené přehmaty, obrovské šance, nasazení a absolutní fotbal. Pep Guardiola i přes dělbu bodů nazval onen den jako jeden z nejlepších v kariéře.



Sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 29. kola: Jesse Lingard

Nikde nikdo, půlka hřiště vymetená a soupeř se o vás nestará... Chudák Jesse Lingard musel sám s míčem doběhnout až k vápnu Middlesbrough, aby si ho obránci všímali - ale stále si s ním nikdo nechtěl hrát. Tak se záložník Manchesteru United naštval, práskl do balónu a vymetl šibenici. Tak, to měli za to!

Zapomenout nesmíme ani na parádní přímý kop Manuela Lanziniho a na branku Roberta Hutha. Jeho hlavička by sice sama o sobě neměla nárok umístit se v highlightech kola, jenže asistence Marca Albrightona byla absolutně skvostná.


Zákrok 29. kola: Lukasz Fabianski

Joshua King má parádní střeleckou formu a domácí zápas se Swansea nabádal k využití. Jenže největší příležitost norskému útočníkovi senzačně sebral Lukasz Fabianski, který byl neuvěřitelně rychle na zemi a vyškrábl míč mimo tři tyče. Z řemeslného hlediska ho proto hodnotím výš než parádní "last minute save" Kaspera Schmeichela proti West Hamu.


Hráč 29. kola: Craig Dawson

I obránce může sestřelit jakéhokoli soupeře. Poměrně nedávno se to povedlo Marcosi Alonsovi proti Leicesteru, tentokrát se blýskl Craig Dawson. Zadák West Bromwiche patří k největším hrozbám Baggies při standardních situacích, což proti Arsenalu potvrdil zcela dokonale. Dva rohy, dvě hlavičky, dva góly. Navíc překonal hned dva gólmany soupeře! Ve videu níže jsou podrobně rozebrány i minely bránících hráčů Gunners.


Břídil 29. kola: Alfie Mawson

Zase jednou se v této rubrice trošku odkloním od její pravé podstaty. Alfie Mawson není žádný břídil, ale prvotřídní smolař. Právě jeho výtečné výkony jsou klíčem k potenciální záchraně Swansea, proti Bournemouthu mu ale zápas nevyšel. První gól Benika Afobeho nešťastně tečoval do vlastní sítě, u druhé branky pak nezvládl poziční bránění a místo vykrytí střelecké pozice sebou neobratně praštil o zem.


Hvězdy 29. kola dle WhoScored.com

1. Romelu Lukaku (Everton) - 9.85
- 2 góly, asistence, 6 střel, z toho 4 na bránu, 2 úspěšné průniky

2. Andy Carroll (West Ham) - 9.19
- asistence, 5 střel, z toho 3 na bránu, 4 klíčové přihrávky, 19 vyhraných vzdušných soubojů

3. Joshua King (Bournemouth) - 9.18
- asistence, 3 klíčové přihrávky, 5 úspěšných průniků, 3 obranné zákroky, 2 přerušené akce soupeře
Ideální sestava 29. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Dostal sice dva góly, ale koho to zajímá? Kasper Schmeichel předvedl excelentní MOTM výkon, kterým především ve druhém poločase zařídil Leicesteru zisk všech tří bodů. V závěrečné půlhodině se vytasil se čtyřmi zákroky a hlavně druhé dva měly cenu zlata. Andy Carroll bude dlouho zpytovat svědomí, hlavička i rána z bezprostřední blízkosti neskončily v síti jen zázračnou silou nového dánského fotbalisty roku.

Zadní řady ovládli borci z West Bromwiche. Craig Dawson je díky dvěma gólům do sítě Arsenalu dokonce hráčem kola, zatímco levý bek Allan Nyom exceloval především technikou a pohybem. Zkompletoval tři úspěšné průniky (nejvíc ze svého týmu), přesto byl aktivní i v defenzivě, když přerušil hned čtyři akce soupeře (nejvíc ze všech na hřišti) a odklidil šest míčů (taktéž nejvíc ze všech).

Stoperská dvojice začíná mít poslední týdny jednu velmi jistou stálici. Jenže co se dá dělat, když, byť stále trošku neobratný, Mamadou Sakho v srdci obranné čtyřky Crystal Palace tak exceluje. Zase byl neprostupnou skálou, během tří zápasů v sestavě udrželi Eagles víc nul než bez něj za celý zbytek sezóny! Doplňuje ho Bruno Martins Indi, jehož Stoke sice prohrálo s Chelsea, ale pirát v červenobílém dresu celý zápas ofenzivní hvězdy soupeře s nebývalou precizností šikanoval. Hlavně ve druhé půli na něm končila téměř každá útočná snaha lídra tabulky.

Pokud je Sakho hlavním stavebním kamenem defenzivy Palace, v ofenzivě staví Sam Allardyce především na Wilfriedu Zahovi. Agilní a nesmírně rychlý křídelník dělá problémy každému soupeři a nezastavitelný byl i proti Watfordu. Přestože nebyl u žádného gólu, za svůj výkon si nominaci zaslouží. To Jesse Lingard si k dobrému výkonu přidal i nádhernou vítěznou branku do sítě Middlesbrough.

I bez Harryho Kanea to jde. Stačí mít Christiana Eriksena, jenž v prvním dějství proti Southamptonu zářil a vedl téměř vše, co obranu Saints zaměstnalo. Neopomněl se blýsknout i pěkným a hlavně důležitým gólem. Ještě lépe zahrál Manuel Lanzini, pro Kladiváře takový nový Payet. Byl všude, technicky byl o třídu nad zbytkem pole (včetně Mahreze), krásně proměnil přímý kop a navíc poctivě bránil. Na body to ale proti Leicesteru nestačilo.

Nejproduktivnějším mužem kola byl nejlepší střelec Premier League Romelu Lukaku. Ten se díky asistenci a především dvěma gólům posunul do čela tabulky kanonýrů a také pomohl zničit Hull. Dvě branky vsítil i Benik Afobe, hvězda Bournemouthu při veledůležité výhře nad Swansea. K té první mu sice tečí dopomohl Mawson, druhé už ale dosáhl úplně sám.
Statistické okénko 29. kola

- Liverpool už odehrál všech deset utkání s týmy z TOP 6 a získal krásných 20 bodů; v deseti zápasech s týmy z nejhorší šestky však uhrál bodů jen 19!

- Manchester United v Premier League neprohrál už 18 zápasů v řadě; drží tak maximum v neporazitelnosti napříč pěti nejlepšími evropskými soutěžemi

- Arsenal prohrál čtyři z posledních pěti zápasů v Premier League; takhle bídnou formu neměli Kanonýři dobrých 22 let (duben 1995)

- Tottenham i bez Harryho Kane vyhrál další zápas a potvrdil, že doma je spolu s Chelsea nejsilnějším týmem v lize; na White Hart Lane vyhrál už deset utkání v řadě, což je nejdelší série od října 1987 (čtrnáct v řadě)

- když James Milner skóruje, jeho tým neprohraje; tohle by se dalo tesat do kamene, zadák Liverpoolu se totiž takhle vyhnul porážce už 47 zápasů v řadě (37 výher, 10 remíz), čímž vytvořil nový rekord Premier League
Nejvtipnější momenty 29. kola

1. Chris Smalling je chlapec šikovný


2. Ne každý je Barkley, Firminovi předčasná oslava nevyšla

3. Zápasy Sunderlandu nebaví ani jejich majitele...

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (310)

Přidat komentář
niflheim

1. za Ustyho skvělou práci

Reagovat
smazaný uživatel

jak je hajzel najednou pozitivní

Reagovat
nani92

Lingard <3

Reagovat
Miguel19

Firmino

Reagovat
nani92

sport7.sk

Reagovat
smazaný uživatel

aj premenovat by sa mohli

Reagovat
Edgewalker

Jasný, takhle nějak to Wenger plánuje. Teda až na to zemětřesení.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Özil

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Palike pls

Reagovat
Free_player

tak to je snad už každýmu jasný

Reagovat
lofin9

*zraneny Ozil

Reagovat
TaylorAFC

Letos jednoznačně

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Schmeichel Neskutečnou formu chytil v posledních týdnech. On je, kromě změny trenéra, hlavním důvodem vzestupu Foxes.

Reagovat
niflheim

V těch momentech by mohl být i Victor https://www.youtube.com/watch?v=X5ZvQ_EL1bQ

Reagovat
pantondavo

Tojo, ten pobavil nejvíc

Reagovat
Azazelo RD

Jeho srdce stále bije za United.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, kde na tohle bereš čas...

Reagovat
smazaný uživatel

preview -> Ctrl+F a Usty, práce tak na 2 minuty i s tím, že jsem hledal, jestli ty sračky psal pod preview nebo souhrn.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutné, jak ti brankáři proti Manchesteru United podávají vždycky životní výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Unbeaten

Reagovat
Fairplay

Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

wtf co tam ten Mike dela

Reagovat
ManUnited

Jede vám odkaz na Firmina?

Reagovat
icemike

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Kolasinac ma ponuky od city,lfc,arsenalu,atd atd ...čo si od toho dreva všetci sľubujú ? Či ked je to zadarmo nech aj urve ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak LB by sa všetkým zišlo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Drevo chlapce vrat sa k Fife...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrat sa k manazerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Vrat sa k manzelovi

Reagovat
smazaný uživatel

Však FIrmino nic neoslavoval.. dělá to takhle snad furt, když zajebe on nebo spoluhráč nějakou šanci.

Reagovat
Wat

Navíc z toho bočního pohledu je vidět, jak celou tu akci sleduje i chviličku po zakončení, tak by určitě oslavoval takovej „miss-kick“.

Reagovat
smazaný uživatel

wenger je takovej zeman anglicky kopany.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
cristiano.K.

tohle už tu bylo? Každopádně ta manželka nevěděla,co dělá

https://www.facebook.com/OfficialMonstah/videos/1007352139398780/?hc_ref=NEWSFEED

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo turek

Reagovat
smazaný uživatel

Fake.

Reagovat
cristiano.K.

Chybí mi tam Emre

Reagovat
smazaný uživatel

kde

Reagovat
cristiano.K.

v sestavě kola.

Reagovat
Maresma

Reagovat
avicii

niektori by ho predali

Reagovat
smazaný uživatel

Can je dobrej, jen musí ustálit formu a předvádět svoje nadprůměrné výkony více často.

Reagovat
avicii

ale on na to ma, su tam iny kandidati na predaj

Reagovat
cristiano.K.

on má být na to lepší než Pogba, jenže on v podstatě nikde nepodával vyrovnané výkony, proto se ho Bayern zbavil. V Leverkusenu hrál jako ted u nás, bud výborný nebo slabý.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Svatej

Uplne si ted predstavuju to tsunami, ktery se tu na tebe behem dne vyriti

Reagovat
Busby babes

zaslouzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Ty vole, vždyť je úplně jiný typ a pohybově a technikou se Pogbovi neblíží ani omylem. Zase odsud podsud. Já mám Emreho rád, neprodával bych ho, ale tohle je vyloženě wtf.

Reagovat
cristiano.K.

neporovnávám je na jednotlivých pozicí, beru je jako dva střední záložníky. Do obrany je lepší Emre, do Ofenzivy Pogba. Spíš jsem tím chtěl říct,že bych Emreho za Pogbu nevyměnil a vědomě to trochu přepaluji

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Miguel19

Statistika mluví jinak.

Reagovat
cristiano.K.

nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

kazdopadne na tvoju obhajobu, nikde si nenapisal, ze ma na to byt lepsi ako Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Být lepší než Pogba není zrovna dobré měřítko úspěchu.

Reagovat
cristiano.K.

právě, nechápu čemu se smějou.

Reagovat
bbbauch

Tobe

Reagovat
Busby babes

nezbyva nez doufat, ze jednou bude Pogba aspon tak dobrej jako Emre...

Reagovat
cristiano.K.

v těžkých zápasech určitě jak proti City, tak proti vám naprosto dominoval, ale to bylo určitě jen tím,že Pogba neměl svůj den

Reagovat
Busby babes

vsak v cem je problem? vy jste radi za Cana, my za Pogbu...

Reagovat
cristiano.K.

však jo, nikde netvrdím,že má Emre lepší sezonu. My máme obrovskej potenciál za 10 mega euro vy za 100 mega, všichni jsme spokojeni a sílené výkyvy budou mít oba pořád stejně

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Sissoko > Can > Pogba

Reagovat
kiwwi

kiwwi22.03.2017 14:47#

realneho, skoda ze nie realistickeho

[reagovat]

Zaschrona22.03.2017 14:49#

To ne, to jsem treba ja.

Reagovat
Zaschrona

a to s tim souvisi jak?

Reagovat
Busby babes

to je jeste vtipnejsi varianta.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
norton

pre boha

Reagovat
minoLFC

Canovi teda neverím ale áno než súčasný Pogba lepší môže byť

Reagovat
Busby babes

ja vam fakt nevim...

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2016/2017/paul_pogba/641/641/2710/0/p|premier_league/2016/2017/emre_can/641/641/2169/0/p#total_score/attack_score/defence_score/possession_score/pass_completion/key_passes/chances_created/tackles_won/tackles_lost/interceptions/blocks/clearances/defensive_errors/total_duels_%#total

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

To Usty, protože máš rád Valdese, tak si ho nezařadil do břídila? protože tady nejde sáhnout jinam.

Reagovat
kiwwi

A to kvôli čomu, tomu nič neriesiacemu gólu v poslednej minúte po tom čo nám vychytal 2 čisté góly po ktorých mohlo byt po zápase?

Pointou ma byt hráč ktorý dojebal celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

no to jde zas o tvůj pohled, pro mě znamená břídil kola, hráč, který udělal největší minelu, pokud se stanou srovnatelné dva kiksy, tak potom klidně at rozhoduje důležitost okamžiku.

Reagovat
kiwwi

A nevolalo by sa to potom minela kola?

Reagovat
cristiano.K.

fakt chceš slovíčkařit?

Reagovat
kiwwi

v tomto pripade treba, pretoze si pleties dve rozne veci a uchadza ti pointa

Reagovat
Arbiter

a pak kdo tu Arbitruje

Reagovat
kiwwi

na tom nie je nic arbitrovskeho...su to dve rozlicne veci

Reagovat
Svatej

Aneb jak uArbiterovat to, ze neArbitrujes.

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

ty to proste nechapes alebo nechces chapat

Reagovat
cristiano.K.

kdyby to bylo o důležitosti, tak to musí vyhrát Lallana a jeho nepromění, pokud to má vyhrát největší břídil, tak to je bezesporu Valdes. Pokud Usty zavede kolonku smolař, tak to bude Mawsona.

Když budeš mít dvě samostatné kolonky břídil a minela kola, tak to na 80% bude stejný hráč, protože to spolu hodně úzce souvisí. Dal jsem si s tím práci, tak snad to pochopíš

Reagovat
vrabejka

jasný břídil kola je Lallana.

Reagovat
cristiano.K.

může být.

Reagovat
Usty

Jak říká kiwwi. Bridil je nekdo, kdo dojebe zápas, ne někdo, kdo svůj tým v tom zápase drží nad vodou a pak udělá nic neřešící minelu.

Reagovat
vodka

tak nějak nevim, jestli ta anketa má smysl, když novou smlouvu už Wengerovi vedení nabídlo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool have officially ended the season unbeaten against Chelsea, Man City, Man Utd, Spurs and Arsenal.

The first time in 21 years.

Reagovat
smazaný uživatel

A o par dni sa tam môže zarátať aj Everton.

Reagovat
Zaschrona

v tomhle tisicileti tam Everton jeste nevyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

To je sice krásné, ale když se potom člověk podívá na výsledky proti týmům z chvostu tabulky, tak to vlastně absolutně ničemu nepomáhá.

Reagovat
Coutinho10

hezky, ale k cemu, kdyz to zeserem jinde

Reagovat
C-M@ster

Abych navázal na tu diskuzi k tiki-taka... O2 TV Sport to na Youtube zase smazala

https://www.youtube.com/watch?v=7GhAuC73zbw

Upřímně netuším, proč to na jeden den nahodí na net a pak to smáznou... mám dojem, že už to tak předtím udělali. Hodně zvláštní systém.

Reagovat
Coutinho10

no ani me to neprekvapuje si pamatuju, kdyz bylo 1. derby, ktery O2 vysilala, tak jak tam mela komentare za SKS Ringa a za ACS Kohaka, tak to taky dali hned na youtube...jeden sem zkouknul a pak sem chtel mrknout na druhej dalsi den a uz to tam nebylo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arbiter

z toho tak tři roky proti ManCity ani nehráli

Reagovat
vladis271

Najnovšie prestupové špekulácie hovoria, že Liverpool už nemá záujem o Kostasa Manolasa. Záujem upriamil na získanie Michaela Keana. 24-ročný anglický obranca odohral už 102 zápasov za Burnley od toho ako prestúpil z Manchestru United

Reagovat
Zaschrona

Snad ne, jeste zacnete kvalitne nakupovat.

Reagovat
vladis271

toto tvoje každoročné hypovanie obrancov (hráčov) hrajúcich za menej kvalitné kluby o ktorých sa podľa špekulácii zaujíma niekto z TOP 6 ma nikdy neprestane baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Keane je o tridu lepsi nez nejakej Manolas, pro vas by byl super misto toho Clavina.

Reagovat
Hokaido

Asi jako Lovren?

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne, Lovren nema ani na Champ a to jsem jeste milosrdnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si ten Clavin daju pred zapasom tak mozno pozbieraju viac bodov s lowkami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

hele, mňa by nič nepotešilo viac ako "ukradnúť" MU nechceného odchovanca a vybudovať na ňom obranu na nasledujúcich 10 rokov, spraviť z neho nového Carru a vyhrať s nim kopu trofejí.

Len považujem za nepravdepodobné, že niečo také by v ňom mohlo byť. Mnoho obrancov bývavalo praised v menších kluboch a po presune hore, kde je tlak enormne vyšší vyhoreli ako dmomček z karátna priamom slnku.

Reagovat
bbbauch

vam na slovensku hori karty na slunicku?

Reagovat
kiwwi

nie, to len vlado chce pouzivat metafory a prirovnania a za celu svoju existenciu sa mu to nepodarilo snad ani raz spravne

Reagovat
Mastný Chobot

náhodou, mne sa páči ako to vždy obohatí

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si niekedy hrať Manolasa??Asi nie keď trepeš takéto sprostosti

Reagovat
Zaschrona

Jo, uplne si vzpominam, jak ses mi tu smal, kdyz jsem ti tvrdil, ze Mane by pro vas byl dobra posila...

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Zminku si v tomhle kole urcite zaslouzi i Gueye. Po poharu v Africe opet hlasi navrat do formy, byl skvely. Dost mozna nakup sezony.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/dc1hs

Gol kola bych klidně dal tohle. Ta asistence je dokonalá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

OT:

přehled kolik kluby utratily/obdržely za přestupy za 5 let.

utraceno:

Manchester City - 691 m Eur

Manchester United - 682 m Eur

Chelsea - 603 m Eur

PSG - 597 m Eur

Juventus - 492 m Eur

Liverpool - 487 m Eur

Barcelona 475 m Eur

Real Madrid - 449 m Eur

Inter Milan - 404 m Eur

Tottenham - 399 m Eur

Atletico Madrid - 377 m Eur

Arsenal - 367 m Eur

Bayern - 345 m Eur

AC Milan - 231 m Eur

-------------------------

obdrženo:

Chelsea - 447 m Eur

Tottenham - 389 m Eur

Atletico Madrid - 379 m Eur

Juventus - 362 m Eur

Liverpool - 320 m Eur

Real Madrid - 315 m Eur

Inter Milan - 223 m Eur

Manchester United - 210 m Eur

Barcelona - 190 m Eur

Manchester City - 189 m Eur

Bayern - 179 m Eur

AC Milan - 171 m Eur

Arsenal - 120 m Eur

PSG - 117 m Eur

Reagovat
Hokaido

Spurs ten fotbal dělají fakt až neuvěřitelně skvěle, za tohle opravdu zaslouží velkej respekt. Jen škoda, že je to takovej paklub.

Reagovat
Mastný Chobot

keď Tottenham s nulovým net spendom pravidelne nedáva Top 4 - neuveriteľne skvelá práca

keď Wenger s nulovým net spendom nechýbal v Top 4 ani raz za 10 rokov - 4rsenal a posmech

Reagovat
Hokaido

Já jsem se Arsnealu moc nesmál, když jste díky stadionu neutráceli, takže moc nechápu, co se tím snažíš říct.

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslím to na teba konkrétne, tak všeobecne

Reagovat
Hokaido

Stejně si myslím, že nemáš pravdu.

Když Arsenal končil často 4., tak to bylo docela vtipný, ale neřekl bych, že se mu lidi vyloženě vysmívali. Hodně lidi chápalo důvody a naopak Wengera docela uznávali, že tu LM vždycky dá a navíc hraje nejkrásnější fotbal v PL.

Loni, paradoxně po druhým místu, už bylo jasný, že ten tým hraje pod svoje sportovní i finanční možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Špatná interpretace toho, proč se na to nahlíží různě, ale co od tebe taky čekat, žejo.

Arsenal (kandidát na titul) + 12 let a nulový net spend -> boj o LM

Tottenham (ve středu tabulky) + 12 let a nulový net spend -> boj o LM

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som to nijako neinterpretoval, len som napísal, ako to je, ale čo od teba čakať, žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Interpretovat se teda podle tebe neda napsanim, nebo jak? Jsi cim dal tupejsi.

Reagovat
Mastný Chobot

interpretovať - vykladať, vysvetľovať, objasňovať, ty tupý kus kokota. Vidíš, že by som niekde niečo vysvetľoval? Nie, momentálne len poukazujem na to, aký si prijebaný.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi neuvěřitelný tragéd

Reagovat
Nikikrew

tvrdi traged tragedov

Reagovat
Lacko_Boh

je to piča

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ti dneska zavazoval tkanicky?

Reagovat
Mastný Chobot

Inými slovami, nasral si si do úst, tak teraz budeš písať takéto pičacinky. Čo iné od teba ale čakať, žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nechce se mi venovat moc casu vysvetlovani dementovi, ze je dement.

Ty sis sem prisel vylit srdicko s pocitem toho, ze Wenger sklizi posmech, zatimco prace v Tottenhamu sklizi uznani a ze by to melo byt naopak.

Taky jsi se pokusil vysvetlit/interpretovat, proc by to melo byt podle tebe.

Takze uz sis tu dneska stihnul pobrecet a ukazat svoji demenci. Jeste prihod nejaky trapny vtip a dneska mas splneno pred obedem.

Reagovat
Mastný Chobot

Jj, ešte nejaký trápny vtip o tvojich tkaničkách a mám hotovo do obeda.

"Taky jsi se pokusil vysvetlit/interpretovat, proc by to melo byt podle tebe" to som veľký frajer, keď som dokázal opísať faktickú situáciu a ešte to aj interpretoval v dvoch neúplných vetách. Keby som napísal tri, tak už z toho je skoro bakalárka.

Reagovat
smazaný uživatel

paklub ? Sympatický klub se sympatickým vedením (sice se k nám židák vždy zachová jako k hovnu, ale i právě proto ho respektuji, tak se to má dělat... srát na větší kluby !! )... ten titul jim budu v následujících letech hodně přát, mají nakročeno k parádní éře A to že je nenávidí většina diskusního fóra ? Nenávidělo se United se SAFem, a ten ten fotbal dělal kurva dobře... takže je to pro Spurs spíše dobré znamení do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já jsem Spurs neměl rád daleko předtím, než jsem objevil EF, takže tím to není. Přitom v minulosti i současnosti tam hraje dost sympaťáků-Kane, Toby, Lloris, Eriksen, Janssen, Dembelé... Ale jako celek se mi prostě nelíbí. Nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já neříkám, že je něco špatného na tom je nemít rád... já zase nemám rád z pochopitelných důvodů Liverpool a můžou si hrát super galaktický fotbal, stejně se na ně nepodívám krom dvou nucených zápasů v lize s námi Jenom jsem podotkl, že ten potenciál tam je hodně velký (i přes odpor několika lidí) a jsem fakt zvědavý kam až to dotáhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak!!! Trochu slušného chování, vždyť to muzou číst i děti. Nemůžeš použit slovní spojeni sympaticky klub se sympatickym vedenim ve spojitosti s Tottenhamem, uz tak je ta dnešní mládež uplne v hajzlu a jeste aby četli takové sprosťárny...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja Tottenham moc nemusim ale treba uznat kvality supera a obdivujem pracu Pochetina. Spurs to maju pekne nasliapnute s tym mladym kadrom ale Poch si tu PL dava obdivuhodne. Len aby vam ho nevyfukla Barcelona, podla mna tam je kandidat c.1 na post trenera, nie Koeman

Reagovat
Free_player

říká fanda Čukotky jdi se léčit

Reagovat
cristiano.K.

klub to není uplně špatnej, jenom ty fanoušky mají na hovno no

Reagovat
Svatej

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tunkic

Reagovat
TopinB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Net spend Liverpoolu > net spend Realu. To je prostě neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak se to vůbec neprojevuje na síle kádru nebo výsledcích v evropských pohárech... to už je pomalu na oprátku

Reagovat
Kenneth

Reagovat
spider_8

Co ta anketa? Neříkejte mi, že je tu tolik fandů Arsenalu

Reagovat
M0rb1D4S

Guillem Balague‏Ověřený účet @GuillemBalague 2 hod.před 2 hodinami

Víc

Monaco's Bakayoko has agreed personal terms with Chelsea. Next step is for Chelsea to pay Monaco more than anybody else for the midfielder

First attack from Chelsea for AS Monaco midfielder Tiémoué Bakayoko with a 38M€ (+5M€) bid. Tiémoué Bakayoko wants a move to Chelsea according to @LatourBertrand. Negotiations ongoing.

Reagovat
off-olda

Chceme ho?

Reagovat
blade115

Ne

Reagovat
M0rb1D4S

A důvod?

Reagovat
blade115

Nepřinesl by nic, co bychom už neměli v Matičovi, Fabregasovi, Kantém, RLC nebo Chalobahovi. A třeba pokud jsi viděl oba zápasy Monaka s MC, tak ačkoliv celý tým hrál na vrcholu sil, on nijak nevyčníval a obzvlášť v odvetě i celkem kazil.

Popravdě by mě to celkem otrávilo, Chalobah si překvapivě pod Contem herní prostor našel a teď by měl přijít další několika miliónový pokémon, díky kterému by si už prakticky nekopl. Pokud máme tendenci lovit v Monaku, ať přijde Mbappé. Ta útočná trojice bude potřeba doplnit spíš.

Reagovat
Hokaido

Ale Mbappé vypadá, jako by se narodil pro Arsenal. A jen tak mimochodem je o tři dny mladší, než supertalent Odegaard, kterej nehraje základ v Heerenveenu...

Reagovat
smazaný uživatel

akorat, ze je primo stvorenej pro MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

No sorry jako, ale jak si prisel na to, ze Odegaard nehraje v zakladu? 10 zapasu, 6 startu v zakladu. V zakladu chybel vlastne jen proti Twente a ted proti Feyenoordu.. ty prvni 2 zapasy, co naskakoval z lavky ani pocitat nebudu, protoze nejakou dobu logicky trva nez se do toho tymu zapracuje.

Reagovat
Hokaido

Přišel jsem na to tak, že jsem se koukal teď o víkendu na sestavy a on byl jen na lávce. To je celý.

Máš pravdu, ale koukám, že za 581 minut v Eredivisie má 0+0. Chápu, že to pro něj musí být těžký, ale ve srovnání třeba s tím Mbappém je to fakt bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Má 2 áčka.

To je jeho největší slabina asi.. přijde mi hrozně neproduktivní. Zbytek má vychytaný, techniku má skvělou, je vidět, že je hrozně chytrý na tom hřišti, ale prostě z nějakýho důvodu to nedokáže přenést na score sheet. Jinak nejvíc by mu asi vyhovovala klasická desítka, ale v Castille hrál na kraji a tady hraje jednoho ze záložníků ve 433.

Reagovat
Hokaido

Sory, fakt má dvě áčka, jsem dement.

Ale to, co píšeš, je rozhodně lepší, něž kdyby to bylo naopak - kdyby dal pár golů a hrál špatně. A jestli je to pravda, tak časem i ty goly a asistence musí příjít.

Reagovat
Kenneth

Chtel si ho srovnavat a napsal si dve picoviny. K tomu ani nevis co je to za post. Ty budes opravdu Masopust.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Ty zas evidentni kreten, kdyz musis na nej okamzite utocit i po tom, co uznal chybu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Btw co on je vůbec za post? AM nebo CM?

Reagovat
smazaný uživatel

jako by se narodil pro Arsenal? To znamená co? Má 4 nohy? Neúspěch vepsaný ve tváři?

Reagovat
Hokaido

Ty seš fakt případ, Jany.

Reagovat
tunkic

Nene, je to rodilej vítěz jako Tottenham

Reagovat
kvasha16

Reagovat
M0rb1D4S

Když už mermomocí v Monaku, tak ať si Mbappého nechají. Daleko raději Silvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba do MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my si ho po par uspesnych sezonach v PL aj tak odkupime

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Balague...

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
blade115

Tak zájem tam nejspíš je, ale pochybuju, že by to bylo až tak blízko, že by už měli nějakou předběžnou dohodu...

Reagovat
spider_8

Co je to vůbec za post?

Reagovat
M0rb1D4S

Střeďák

Reagovat
spider_8

Reagovat
pepinho2

který ten fanoušek Chelsea ho nechtěl? Whitemedia?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
pepinho2

jako je fakt, že levnej nebude a na jeho pozici hraje Kanté, ne?

Reagovat
Whitemedia

Kanté, Matic, Chalobah..

Reagovat
pepinho2

tak Matic beztak brzo půjde pryč, Chalobah je moc mladej pro Conteho

Reagovat
Hokaido

Na Matičovi si Conte zakládá a Chalobah je stejně starej, jako Bakayoko.

Reagovat
pepinho2

ale je domácí hráč, nestál 40 mega a nepřivedl si ho

Reagovat
Hokaido

Zrovna DM teda moc nepotřebujeme.

Reagovat
Miguel19

K čemu černýho Matiče.. Chce to spíš černýho Modriče..

Reagovat
Mates_Matesović

Četl jsem i něco o United...

Reagovat
Whitemedia

Nepotřebujeme ho!

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Busby babes

Balague.

Reagovat
Snatus

Proč ne? Bude to kvalitní rozšíření kádru, jen mi nahání hrůzu Conte a jeho rotace sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Conte naozaj rotuje zistíme až budúcu sezónu. V tejto nebolo veľa dôvodov rotovať a ak áno, tak tam rotácia bola.

Reagovat
Svatej

doprdele s tim

Reagovat
Svatej

Jen pokud odejde Matic, ale rozhodne je picovina mit vsechny 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Wengera mám rád,i když jsem s ním často nesouhlasil, je to pro mě trenér, který Arsenal vždy dostal do LM a i když v této soutěži nikdy extra daleko nedošel, dokázal se vždy dostat i ze skupiny a to není úplně jednoduché.

Je to pro mě prostě trenér, kterého můžu srovnávat i s takovou veličinou jako je(byl) sAF.

Takže přeji Arsenovi i Arsenalu, aby spolu strávili ještě další sezony a v té příští vyhráli PL a v LM došli k repríze finále z roku 2006 a rovněž s námi neprohráli víc než o gól.

Reagovat
Thoomas

Ženský vzpírání mi samo o sobě přijde na hlavu, ale tohle to posouvá ještě na úplně jinej level.

Zajímalo by mě, co na to říkají "její" soupeřky

Reagovat
smazaný uživatel

Tie samozrejme nemôžu povedať nič. Inak by ich LGBTI komunita a jej prijebany podporovatelia označili za homofóbky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by to len povedal

Reagovat
kvasha16

tvl, neviem ci je to viac na smiech alebo na plac

Reagovat
smazaný uživatel

že by za chvíli taky někdo podobnej už konečně překonal naši Jarmilu Kratochvílovou?

Reagovat
Zajda

Tyhle články mě baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba tohto sezónne zápasy Saints so Spurs mali príchuť rozhodcu. V prvom zápase odpískal jedenástku za zákrok mimo 16 a ešte mu dal červenú kartu, v druhom zas odpískal jedenástku prísnu na jednej strane a nakopnutie pri zakončení Saints v 16 nechal tak. V poslednej dobe FairPlay vidiet len v snookri.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se zastávat ani Alliho ani rozhodčího, ale ta penalta na Alliho prostě vypadala věrohodněji. On Alli padá rád o tom žádná, ale prostě tu nohu mu tam chytře dal a okamžitě po kontaktu šel na zem. Jasně pro tu pentli si šel, ale prostě vypadalo to věrohodně. Tadić to je ale o dost jiný příběh, když po kontaktu uděláš další dva kroky a pak se ti podstřelí nohy jak kdyby tě trefili na komoru, tak to sežere fakt jenom totální vůl a nebo by musel chtít kompenzovat penaltu Alliho, což jak všichni víme je píčovina největší...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Svatej

ciste z toho principu, ze obhajovanim prihranych padu nebo vychcanosti ty hrace podporujeme. Je to sracka pro typky bez naznaku testosteronu.

Reagovat
smazaný uživatel

napisal len, ze to na posudenie rozhodcu v okamihu vyzeralo ako pencla, ty testosteron.

Reagovat
Svatej

Nejde o to, jak moc obhajitelny to je, ale o cistej princip toho, ze mame jako fanousci dokola potrebu obhajovat hrace, kteri tu hru takhle kurvi, ty politik

Reagovat
smazaný uživatel

viz níž

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli jsem někoho obhajoval, tak rozhodčího, který mu to sežral, protože Alli je vychcaný a udělal to "dobře". Já bych byl jako fanoušek mnohem radši, kdyby se snažil ustát všechny souboje dokud to jde, ale to by si museli sáhnout do svědomí i další borci.

Reagovat
Svatej

Vsak ja to nemyslel jako utok na tebe konkretne, sere me vseobecnej pristup fandu po svete, kdy prakticky vsichni obhajuji vychcanost svych hracu a zneuzivaji tak rozhodci, kteri tu rychlost fotbalu uz sotva stihaji.

Sere me, ze to ti fotbalisti delaji a sere me, ze obhajujem rozhodci i ty hrace, namisto toho, abychom ty hrace za tyhle levarny vypiskali. Problem nevidim celou dobu v rozhodcich, ale v hracich, kteri se chovaji jak vychcani zmrdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno směřuje k zavedení neomylných elektronických sudích.

Reagovat
Svatej

Jop, ja bych souhlasil se vsim, co ten sport posune dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Napadlo mě, že teď začnu programovat software pro robotické rozhodčí a až přijde ten čas, tak na tom vydělám majlant.

(Samozřejmě s vychytávkou nenápadného nadržování Spurs.)

Reagovat
Pato44

Reagovat
Svatej

ty by jsi to urcite zaridil sikovne, ale rozhodne ne nenapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodčí v tom jednoznačně taky nesou svůj podíl viny. Tadić měl jednoznačně dostat žlutou, pokud nebyla pentle. To samé Alli v nastavení, kdy tam byl další "penaltový" moment. Jak to navrhoval Lineker růžové karty za divy. No a dodatečné trestání na základě videa by měla být samozřejmost. Za každý prokázaný dive jeden zápas stop a do měsíce by bylo po skokanech...

Reagovat
Svatej

Jop, souhlasim. Ja bych se nebal zajit jeste dal a trestat to na vic zapasu, tohle je podle me to nejdulezitejsi, co se ma ve fotbale zmenit, namisto nejakyho posranyho rozsirovani formatu sampionatu. Trestat trestat a odsuzovat, fakt nemilosrdne, nenavidim to..

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom zápase tá penalta bola za stavu 1:2 pre nás, pri čom ju Kane ani nepremenil. Prevalcovali by sme Southampton aj bez vylúčenia.

V druhom zápase súhlasím, ja by som nepískal ani jednu penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 doma bol ešte hratelný výsledok, ale o hráča menej už nie...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

fake

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Neon

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, měla být reakce na UTD

Reagovat
smazaný uživatel

Břídil dekády: Wanker

Reagovat
Svatej

Diego Costa: "Můj vztah s Contem nezačal dobře, protože hned po jeho příchodu jsem mu řekl, že se chci vrátit do Atlética, což ho naštvalo. Sotva se na mě podíval. Asi bych reagoval stejně, naštěstí jsem začal dávat góly. Udělal jsem vše možné, abych se do Atlética vrátil. Znova už ale nebudu takto usilovat o návrat, protože když na mě mělo Atlético počkat, tak nečekali. Do konce přestupového období zbýval ještě měsíc. Když na mě nepočkali, musel jsem jít za Contem se staženým ocasem."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Tommy the Gunner

Neskutečný příběh

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Predať ho do Číny a kúpiť zaňho Lukakua Aj tak posledné 3 mesiace podáva biedne výkony a to simulovanie v posledných zápasoch

Reagovat
Deywid

no Lukaku nás spasí....stále je Diego lepší, takže nepredávať....

Reagovat
smazaný uživatel

Costa není lepší než Lukaku.

Reagovat
Deywid

je

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdy, teď mi opravdu lepší nepřijde v ničem. Na podzim byl zase nezastavitelný...

Ale už bych ho prodal jenom za ten vztah ke klubu a k týmu. Může někdy začít hrát skvěle, ale pak se na to zase může vysrat a při zápase jenom remcat na ostatní. Je to prostě kus vola a opravdu není tak úžasný, aby to všichni museli přehlížet

Reagovat
Zaschrona

Dokaze vam Costa vyhravat zapasy, kdy neda gol? Dokaze podat dominatni vykon bez vstreleni branek nebo i toho, ze se dostane do sanci? Treba Lukaku tohle zatim porad moc neumi.

Reagovat
Svatej

ja doufam, ze jeste minimalne dva roky to zustane takhle. Costa je bezvadnej a vy byste si taky zaslouzili sanci mu dokazat, ze se do tech dvou tri let dokazete dkstat jeste bliz k ty LM. Kdyz to nevyjde, tak by bl uz odchod pochopitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon se nevymlouva a rekne na plnou hubu jak to je..ikdyz u toho vypada jak maslo.

Diego

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
spider_8

On je prostě guma

Ale mně se to taky líbí, ostatní by měli plnou prdel PR keců, ale on to místo toho řekne na plný koule. Což nic nemění na tom, že je nevděčná mrcha a není loajální vůči klubu. V létě ho snad vykopeme a vezmeme Lukaka nebo Moratu.

Reagovat
Miguel19

Moratu wtf?

Reagovat
vladis271

Moratu

Reagovat
masly008

tak jako čekat loajálnost od člověka který zradí i svou rodnou vlast

Reagovat
spider_8

Tohle bych obecně neodsuzoval. Ne každý má stejné národní cítění jako třeba Češi (většina) a hlavně je to strašně individuální. Jemu mohlo mnohem víc přirůst k srdci Španělsko a bere ho jako svoji druhou vlast nebo to třeba vůbec neřeší. Já celkem chápu ty lidi, co nepřemýšlí národních mantinelech.

I když zrovna Costa je tak vymletý, že to má nejspíš úplně u řitě

Reagovat
Svatej

Jop

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

nechapem ten vysmech

Reagovat
cristiano.K.

smějou se tomu,že to je vtipně řečený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lifted

sice je to kretén, ale aspoň to řekl tak, jak to je

Reagovat
smazaný uživatel

sice je to moula, ale je to náš moula

https://youtu.be/tTqjHmbGWV0?t=1m34s

Reagovat
smazaný uživatel

Špína

Reagovat
minoLFC

A kde naňho mali čakať?

Reagovat
Liquid

škodolibě jsem dal za c

Reagovat
Coutinho10

btw. za hodku zive na Novasport 2 šlágr kvalifikace na MS Uruquay - Brazil

Brazil XI vs. Uruguay: Alisson; Alves, Miranda, Marqui, Marcelo; Augusto, Casemiro, Paulinho; Coutinho, Firmino, Neymar

Reagovat
Wat

No Luis, no party.

Reagovat
Coutinho10

je to o poznani snadnejsi no

Reagovat
Wat

Paulinho hattrick, tak to je moc.

Reagovat
Coutinho10

jo tjn ten si hezky namazal hejtry na chleba

jo a hlavne ten 1. gol stal za to

https://twitter.com/BE_Videos/status/845052939135864834

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele