Podle Téveze byl problém v příchodu Berbatova

27.06.2009, 19:21
Aktuality
Poté, co Manchester United oznámil odchod Carlose Téveze, potvrdil změnu dresu i sám hráč. Argentinský útočník se také nechal slyšet, že po příchodu Dimitara Berbatova ztratil důvěru manažera Alexe Fergusona a byl jím přehlížen...

"Nejsem si jist, kde budu hrát, ale s jistotou vím, že to nebude v Manchesteru United," prohlásil 25letý kanonýr, k jehož podpisu je podle anglických médií nejblíže městský rival City.

Tévez strávil u Red Devils dva roky, vyhrál s nimi dvakrát Premier League a po jednom triumfu si připsal v Ligovém poháru a v Lize mistrů. Přesto v uplynulé sezóně jeho pozice nebyla ideální, přednost dostávala vedle Wayna Rooneyho letní posila Dimitar Berbatov.

"Když jsem přišel, musel jsem o místo bojovat tak, jako žádný jiný hráč. Má první sezóna byla dobrá, ale v té druhé, po zápase s Liverpoolem, mě kouč začal přehlížet. Fanoušci mě podporovali, což bylo, myslím, kvůli mým dobrým výkonům," domnívá se Tévez.

"Necítil jsem podporu poté, co přišel Berbatov, protože on byl koupen na mé místo. Předtím jsem byl druhým nejlepším střelcem po Ronaldovi, vyhráli jsme dva tituly, takže tohle vyřazení jsem nemohl pochopit," dodal argentinský reprezentant, kterého United chtěli odkoupit od obchodníka Kii Joorabschiana za 25,5 milinů liber, ale neuspěli.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (488)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele