United o Tevezovi nejednají, zní z MSI

14.05.2009, 10:54
Aktuality
Manažer Manchesteru United Alex Ferguson sice poslední dobou pěje chválu na Carlose Teveze, o trvalý přestup argentinského útočníka se ale nesnaží. Tevezova práva patří společnosti MSI a v létě ho může získat kdokoliv.

Tevez se v posledních týdnech dostal do střelecké formy, naposledy včera jedním gólem pomohl k výhře United 2:1 na hřišti Wiganu.

Manažer Alex Ferguson po zápase opět chválil Teveze a uvedl, že United podali nabídku za Teveze. To ale ostře odmítl Kia Joorabchian, šéf společnosti MSI, která vlastní Tevezova práva a která útočníka na dva roky Manchesteru půjčila.

"Rozhodně není pravda, že Manchester United učinil nabídku za Teveze," stojí v prohlášení MSI. "V roce 2007 Manchester souhlasil s dvouletým hostováním a zároveň souhlasil s opcí, díky níž může Teveze získat natrvalo. Klub ale této opce nevyužil."

Mluvčí MSI pouze potvrdil, že měl Joorabchian jednání s Davidem Gillem, výkonným ředitelem United, žádnou nabídku za Teveze ale neobdržel. Situaci kolem argentinského reprezentanta pečlivě monitorují další věhlasné kluby, MSI za něj žádá částku kolem třiceti milionů liber.

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (312)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele