Aleksandr Keržakov Články

Další články

Keržakov zůstává v Zenitu Petrohrad, dostal novou smlouvu

Aleksandr Keržakov dostane další šanci navázat na své dřívější úspěšné roky v dresu Zenitu Petrohrad. Zkušený útočník se vrátil z hostování ve švýcarském Curychu a tentokráte figuruje v dalších plánech ruského celku, o čemž svědčí nová jednoletá smlouva...

Keržakov opustil Zenit, jaro stráví na hostování v Curychu

Aleksandr Keržakov se dočkal odchodu ze Zenitu Petrohrad. Trenér André Villas-Boas se zkušeným útočníkem na začátku letošní sezony přestal počítat a vyřadil ho z prvního týmu, ruský reprezentant si tak hledal jiné angažmá a nakonec zamířil na půlroční hostování do švýcarského Curychu...

Keržakov vypadl z prvního týmu Zenitu, v zimě zřejmě odejde

Na vedlejší kolej se v Zenitu Petrohrad dostal Aleksandr Keržakov. Zkušený útočník nehraje důležitou roli v dalších plánech trenéra Andrého Villase-Boase a dokonce není členem prvního týmu ruského mistra. Nabízí se tak jeho odchod, který vidí reálně i generální ředitel Maxim Mitrofanov...

Kanonýr Keržakov se vrátil do prvního týmu Petrohradu

Útočník Alexandr Keržakov se po necelém týdnu vrátil do prvního týmu Zenitu Petrohrad z rezervy, kam byl přeřazen za "nevhodné chování". Ruský reprezentant podporoval snahu svého spoluhráče Igora Denisova v boji o lepší smlouvu. Záložník Denisov zatím v trestu zůstává.

Zenit přeřadil reprezentanty Denisova a Keržakova do rezervy

Ruští reprezentanti Igor Denisov a Alexandr Keržakov byli v Zenitu Petrohrad přeřazeni do rezervního týmu. Podle vyjádření ruského mistra v "áčku" v souvislosti s jednáním o nové Denisovově smlouvě způsobovali problémy.

Kanonýr Keržakov - milovník karaoke, kterému vyhořela kavárna

Většina lidí zná Alexandra Keržakova jako fotbalistu s mimořádným gólovým instinktem. Nepříliš vysoký devětadvacetiletý ruský reprezentant z Petrohradu však také miluje vystupování na jevišti a karaoke. Už v devatenácti letech si také otevřel kavárnu, která mu ale během angažmá ve španělské Seville vyhořela.

Aleksandr Keržakov - návrat ztraceného syna

Přestup Aleksandra Keržakova z Dinama Moskva do Zenitu Petrohrad o víkendu oficiálně potvrdily i oba kluby a po třech letech se tak Keržakov opět stal hráčem Zenitu. Někteří se na návrat historického kanonýra dívají s odstupem kvůli pochybnostem o jeho výkonnosti, jiní zase kvůli jeho návratu přes mužstvo moskevského rivala.

20.01.2010 Životopisy 57 komentářů
Zaujalo nás

Kanonýr Keržakov se vrací do Zenitu Petrohrad

Očekávané se stalo skutečností. Reprezentační útočník Ruska Alexander Keržakov přestoupil z Dinama Moskva do Zenitu Petrohrad, tuto informaci jako první zveřejnil ruský deník Sport-Express. Ve staronovém působišti podepsal Keržakov tříletý kontrakt

Dinamo Moskva chce titul, měl by přijít Pogrebňak

Podle deníku Sport-Express je Dinamo Moskva blízko koupě ruského reprezentačního útočníka Pavla Pogrebňaka. 26letý fotbalista do německého Stuttgartu přestoupil teprve v létě ze Zenitu Petrohrad, ale v novém působišti mu pšenka nekvete.

Keržakov: Na 90 minut musím na Zenit zapomenout

Útočník Dinama Moskva Alexandr Keržakov, jedna z největších hvězd v historii Zenitu Petrohrad, dnes ve šlágru 15. kola ruské ligy poprvé nastoupí proti svému bývalému klubu. Na hřiště vyběhne i proti svému dlouholetému parťákovi Andreji Aršavinovi, se kterým tvořil jednu z nejúdernejších ofenzivních dvojic v ruském fotbale.

Kobelev: Keržakov a Danny měli jet na Euro

Bez dvou hvězd ruské Premier Ligy se obejde letošní Euro. Fotbalisté Dinama Moskva Alexander Keržakov a Danny budou závěrečný turnaj sledovat jen v televizi, v lepším případě v hledišti. Trenér Dinama Andrej Kobelev s rozhodnutím reprezentačních koučů Ruska a Portugalska nesouhlasí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele