Kobelev: Keržakov a Danny měli jet na Euro

17.05.2008, 09:51
Aktuality
Bez dvou hvězd ruské Premier Ligy se obejde letošní Euro. Fotbalisté Dinama Moskva Alexander Keržakov a Danny budou závěrečný turnaj sledovat jen v televizi, v lepším případě v hledišti. Trenér Dinama Andrej Kobelev s rozhodnutím reprezentačních koučů Ruska a Portugalska nesouhlasí.

Přestože Keržakov po návratu do ruské ligy nemůže opřít o střeleckou formu (v jedenácti odehraných zápasech se trefil dvakrát), jeho absence v nominaci národního týmu Ruska pro Euro 2008 je překvapující a kdekoho pořádně zaskočila. Spekuluje se, že Keržakov nemá zrovna nejlepší vztah s koučem národního týmu Guusem Hiddinkem. Rtuťovitý útočník nizozemského lodivoda kritizoval po klíčovém kvalifikačním utkání proti Izraeli, protože celé utkání proseděl na lavičce. "Všechno je v pořádku. Co mám dělat? Mám se jít uškrtit? Na důvody tohoto rozhodnutí se neptejte mě. Proč voláte s těmito dotazy mně? Máte číslo na Hiddinka a Borodjuka, tak volejte jim," řekl evidentně rozladěný Keržakov reportérům Sovětského sportu.

"Viděli jste, že hraje dobře. Měl šance na gól, ale nepovedlo se. Psychicky se samozřejmě necítí dobře. Nominace národního týmu je v kompetenci trenéra národního mužstva, s tím nemůžu nic dělat. Je ještě mladý, má všechno před sebou, odcestuje ještě na mistrovství světa a následující Euro, věřím tomu. Pozvánka do národního týmu se odvíjí od výkonů v klubu," řekl na tiskové konferenci po výhře s Těrekem Groznyj kouč Dinama Moskva Alexej Kobelev.

Do nabitého kádru portugalské reprezentace se nedostal technicky vybavený záložník Danny. 25letý fotbalista má obzvlášť tento rok skvělou formu. Je klíčovým hráčem Dinama, stihl už nasázet tři branky a připsal si stejný počet asistencí. "Myslím si, že Keržakov a Danny mají jet na Mistrovství Evropy. Je to můj názor, názor klubového trenéra," uzavřel Kobelev.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Danny měj jet určitě, Keržakov nevím ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž Portugalsko má dalších spoustu dobrých záložníků ...

Reagovat
smazaný uživatel

Joo Danny měl jet a Keržakov též měli dobrou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo video toho Dannyho ???

Reagovat
smazaný uživatel

a co MARAT IZMAJLOV?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

jsem taky rikal...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no to je teda překvapení že tam neni Izmaylov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele