o 7. místo - semifinále - 1. zápasy
07.05.2023 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda v Boleslavi. Středočeši se rozešli smírně s Hradcem

Zatímco fanoušci pražských S ještě čekají vypjaté fotbalové víkendy, mnozí příznivci Mladé Boleslavi a Hradce Králové se jistě ptají, zda jejich oblíbená mužstva musí sezonu vůbec dohrávat. Jejich pochyby jistě nepolevily po prvním vzájemném střetnutí, které nenabídlo mnoho zajímavých akcí a skončilo bezbrankovou remízou.

Zívat museli diváci v Mladé Boleslavi zejména během prvního poločasu. O něco víc v permanenci byl brankář Hradce Vízek, který likvidoval například pokus domácího útočníka Maška. Po půlhodině hry zase Vízek pozoroval, kterak Šimek po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle tyče.

Po přestávce už o sobě dávali víc vědět také královéhradečtí "Votroci". Gólman Boleslavi Mikulec se musel natahovat proti ráně Kučery, střelu Trusy pak ve své náruči neudržel, měl však štěstí, neboť dorážející Koubek se již nacházel v ofsajdu.

Ofenzivu domácích poté značně rozhýbal střídající Kušej, ani on se však nezapsal mezi střelce. Jednou se šikovně probíjel skrze obranu Hradce, nepřišel si ovšem na Vízka. A když už strážce svatyně hostů po pasu od Matějovského překonal, netrefil pro změnu bránu. Úspěšný nebyl po přihrávce od Kušeje ani mladý Kaulfus, jenž nedotáhl do úspěšného konce kličku na brankáře.

V Lokotrans Areně se tedy na góly čekalo marně a před odvetou, která se za týden odehraje na stejném stadionu, mají oba týmy stejné velkou šanci na postup dál.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele