o 7. místo - semifinále - odvety
13.05.2023 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Hradec ukončil sezonu Boleslavi, o finanční prémii se utká s Libercem

Hradec Králové ještě nezabalil aktuální sezonu. "Votroci" vyzráli na Mladou Boleslav a čeká je dvojzápas s libereckým Slovanem. To Středočeši na obranu Východočechů za 180 minut ani jednou nevyzráli a ročník 2022/23 pro ně tím pádem již skončil.

Když první šanci zápasu spálil útočník Votroků Vašulín, dostali příležitost ke skórování Boleslavští. A mladý Kaulfus po standardní situaci rozehrané Matějovským skutečně rozvlnil síť. Avšak ještě předtím prodloužil míč v ofsajdu stojící Donát, kvůli němuž gól nakonec neplatil. Skóre tak otevřel Hradec. Koubek si ve 26. minutě naskočil na rohový kop a svou hlavičku usměrnil přesně k tyči.

Za další dvě minuty vedli Východočeši již o dvě branky. Donát korunoval své nepovedené představení v první půli a tentokrát nedokázal odkopnout balón z pokutového území Středočechů. Toho využil Vašulín, jenž se procpal do úspěšného zakončení. Votroci tak již v prvním poločase položili pevné základy pro tříbodový zisk.

O další branky usilovali Východočeši po změně stran. Brankář Boleslavi Mikulec však zlikvidoval projektil Trusy z úhlu, následnou dorážku Kubaly i další pumelici Gabriela. Středočeši nesložili zbraně, přáno jim ovšem nebylo. Ránu Suchomela zneškodnil Reichl, který si poradil i s přímým kopem Ladry, po němž dorážející Kušej netrefil zblízka bránu. Čisté konto uhájil Reichl i po hlavičce Šimka, který jenž zakončil po rohovém kopu rozehraném Ladrou.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele